Καλοκαίρι 2016, Παλιές και Νέες Αγάπες – Β

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-12-18-5

Καλοκαίρι 2016, Παλιές και Νέες Αγάπες -Β

Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 29/09, 01/10 06/10, 10/10, 22/10, 17/11, 20/11, 30/11, 17/12, 24/12, 31/12, 04/01, 23/01, 02/02, 10/03, 18/03.

Αναλυτικά:

Ζυγός: Ένα καινούργιο άτομο θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας. Είσαστε από τα πιο ταλαιπωρημένα ζώδια των τελευταίων εβδομάδων. Αυτό θα φύγει από την μνήμη σας, από τις πρώτες ημέρες κιόλας του Ιουνίου. Σημαντικές γνωριμίες, νέοι έρωτες με πρακτικές δυνατότητες για επανασύνδεση με αξιόλογα άτομα, είναι στο μενού που θα σας προταθεί. Ζυγίστε καλά αυτήν την φορά, και εντάξτε τον εαυτό σας εκεί που πραγματικά του αξίζει.
Ερωτική Τύχη: 80%

zodia-taro-45

 

Σκορπιός: Τα αστρολογικά για τους Σκορπιούς, είναι άκρως θετικά, και μέχρι το τέλος του Καλοκαιριού. Όλοι θα νοικοκυρευτούν. Οι εν σχέση, θα τολμήσουν να κάνουν το βήμα προς την δέσμευση και θα πετύχουν σε βάθος χρόνου. Οι χωρισμένοι σύζυγοι, θα εξετάσουν και πάλι την περίπτωση, να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στον γάμο τους. Αλλά, για τους ελεύθερους, οι φρέσκιες γνωριμίες θα καλύψουν, οποιαδήποτε παλιά ερωτική πληγή.
Ερωτική Τύχη: 90%

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Τοξότης: Ζείτε το καλύτερο κομμάτι του έτους. Οι εσωτερικοί πλανήτες, κάνουν τις πιο τυχερές όψεις από την πανσέληνο του Ιουνίου και μετά, και σας αποδίδονται χάρες και ευκαιρίες σε όλους του τομείς. Οι γεννημένοι της γενιάς του -60και του -70, θα έχουν επανασυνδέσεις ακόμη και ύστερα από μεγάλα διαστημάτων με κενά σε επικοινωνίες και συναντήσεις. Όλοι οι υπόλοιποι, θα δουν τον δεσμό τους, να τους καλύπτει κάθε μέρα και περισσότερο.
Ερωτική Τύχη: 75%

Καλοκαίρι 2016, Παλιές και Νέες Αγάπες – Α

Καλοκαίρι 2016, Παλιές και Νέες Αγάπες Β

Αιγόκερως: Ως γνωστόν είσαστε το πιο καχύποπτο ζώδιο. Μην κοιτάτε με περιέργεια και εγκράτεια τα άτομα, που θα σας πλησιάσουν. Κάτι αποζητούν από εσάς. Ο κυβερνήτης σας έχει να σας κάνει πάρα πολλά δώρα που θα σας βγάλουν οριστικά από την μοναξιά σας. Σε όσους έχουν ένα παλιό καημό, ας μην δώσουν περισσότερο χρόνο, και πέραν του Ιουλίου. Θα ήταν χαμένος χρόνος. Όσοι βρίσκονται σε σοβαρή σχέση, θα σκεφτούν για Φθινοπωρινές επισημοποιήσεις.
Ερωτική Τύχη: 90%

 

Υδροχόος: Το Καλοκαίρι αυτό είναι δικό σας. Οι άσχημες και ανατρεπτικές καταστάσεις, έχουν λήξει και εσείς αυτό που πια θα κάνει τον μαέστρο. Δύο μεγάλες κατηγορίες, απαρτίζουν οι Υδροχόοι. Τους δεσμευμένους και τους αδέσμευτους. Κάτι ενδιάμεσο δεν υπάρχει. Οι πρώτοι μπορούν από τώρα και με σιγουριά, να οργανώσουν τις διακοπές τους. Οι υπόλοιποι στις διακοπές τους … θα βρουν την μεγάλη και καρμική τους αγάπη.
Ερωτική Τύχη: 80%

Καλοκαίρι 2016, Παλιές και Νέες Αγάπες – Α

Καλοκαίρι 2016, Παλιές και Νέες Αγάπες Β

Ιχθείς: Είσαστε γεμάτοι υποχρεώσεις, άκαμπτα προγράμματα, ταξίδια και πολλές συναναστροφές σε επαγγελματικό επίπεδο. Όλα αυτά είναι λογικό να σας έχουν απορροφήσει από την προσωπική σας ζωή και τα καλά της. Αν μείνετε μόνοι, μην απορήσετε. Οι Ιχθείς που είναι μέσα σε σχέση, θα πρέπει να μιλήσουν για το μέλλον τους, ή τον χωρισμό, που θα λυτρώσει και τις δύο πλευρές.
Ερωτική Τύχη: 85%