Καλοκαίρι 2016, Παλιές και Νέες Αγάπες – A

erwtiko-wroskopio-kalokairi-2014-zwdia

Καλοκαίρι 2016, Παλιές και Νέες Αγάπες  A

Το φετινό Καλοκαίρι είναι το καλύτερο των τελευταίων ετών. Όλα τα αστρολογικά δεδομένα, θα ενώσουν τις πολύτιμες δυνάμεις, προκειμένου οι εκκρεμείς υποθέσεις και στα οικονομικά και στα αισθηματικά, να μην προχωρήσουν κατά αυτόν τον τρόπο, αλλά αντιθέτως να ενισχυθούν και να ολοκληρωθούν.

Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 27/03, 06/04, 11/04, 06/05, 23/05, 09/04, 20/04, 02/05, 30/05, 08/06, 01/07, 22/07, 03/08, 12/08, 08/09, 24/09.

Καλοκαίρι 2016, Παλιές και Νέες Αγάπες – Α

zodia-taro-45

Καλοκαίρι 2016, Παλιές και Νέες Αγάπες Β

Αναλυτικά:

Κριός: Ήλιος, Θάλασσα και κάποιος-α, είναι το μοτίβο που υπάρχει στο μυαλό σας. Ήδη έχετε καταστρώσει τα σχέδια σας και αυτό που ζητάει η καρδιά σας, είναι να μπείτε σε μια νέα αισθηματική σχέση. Τα αστρολογικά δρώμενα, είναι υπέρ των πύρινων ζωδίων. Όσοι είναι σε σοβαρή σχέση, θα την μονιμοποιήσουν τους επόμενους μήνες. Τα Κριάρια που αναζητούν, νέες περιπέτειες, θα τις έχουν και θα είναι και πολλές.
Ερωτική Τύχη: 95%

Ταύρος: Έχετε μαζέψει μπόλικη θετική ενέργεια, και οι μπαταρίες σας δείχνουν full! Με αυτά στις αποσκευές σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το Καλοκαίρι θα αλλάξει την ζωή σας, προς το πολύ καλύτερο. Οι εν σχέση, που έχουν στα πλάνα τους, την επίσημη πια δέσμευση, θα το καταφέρουν και με υποστήριξη του συντρόφου σας. Οι μοναχικοί θα διασταυρωθούν τον Ιουνίου, με κάτι απ το παρελθόν.
Ερωτική Τύχη: 80%

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Δίδυμοι: Το Καλοκαίρι ξεκινάει με εσάς Πρωταγωνιστές. Ο κυβερνήτης σας, σας βάζει μέσα σε πολύ κόσμο και σας ανοίγει τις πόρτες, για καθοριστικές επιλογές και σε όλους τους τομείς. Οι ‘ διπλοί’ Δίδυμοι, ίσως να χρειαστεί να κάνουν και ένα μικρό και από κοινού συμφωνηθέν διάλειμμα, με τον σύντροφο τους. Η τύχη θα χαμογελάσει και σε αυτούς που αναμένουν την επανασύνδεση…. με αγωνία!
Ερωτική Τύχη: 75%

Καρκίνος: Ζητάτε την συναισθηματική ασφάλεια και θα την έχετε προσεχώς. Είτε αυτό λέγεται μόνιμη σχέση είτε συνειδητά μόνοι σας. Όλοι οι Καρκίνοι και πριν ο Ήλιος περάσει στο ζώδιο τους, θα καταφέρουν να έχουν βάλει τις βάσεις, σε κάθε ζήτημα που τους απασχολεί. Οι Καρκίνοι που είναι σε μια αναμονή για εξελίξεις προς την κατεύθυνση του χωρισμού – διαζυγίου, θα το τρέξουν ίσως και πιο γρήγορα.
Ερωτική Τύχη: 90%

 

Λέων: Διεξόδους ψάχνετε σε κάθε γωνία του μυαλού σας. Είσαστε από τα ζώδια, που εδώ και μήνες έχετε δει πολλά από τα όνειρα σας να γκρεμίζονται, και με την πρωτοβουλία των άλλων. Από την ώρα που θα συντελεστεί η νέα σελήνη του Ιουνίου, όλα τα πάρουν την τροπή που εσείς επιθυμείτε. Επανενώσεις ζευγαριών, επιστροφές χαμένων συντρόφων, μοιραίες αγάπες είναι στο πρόγραμμα του Καλοκαιριού. Εσείς μέχρι τότε ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την βελτίωση του… παντού.
Ερωτική Τύχη: 95%

Καλοκαίρι 2016, Παλιές και Νέες Αγάπες – Α

Καλοκαίρι 2016, Παλιές και Νέες Αγάπες Β

Παρθένος: Θα χρειαστεί να αποδεχτείτε ότι πολλά πράματα αλλάζουν και ίσως σας αποκλείουν. Οι Παρθένοι που είναι σε σκέψεις ή και διαδικασίες, για να χωρίσουν, ίσως και την τελευταία στιγμή να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία. Οι μέρες όλον τον Ιούνιο, θα είναι καταλυτικές για αλλαγές που θα σηματοδοτήσουν όλο το Καλοκαίρι. Πάντως, για τους αδέσμευτους, ο έρωτας της ζωής τους είναι πολύ κοντά.
Ερωτική Τύχη: 80%