Καλοκαιρινές διακοπές και οικονομικά ζωδίων!

erwtikes-provlepseis-18-4-14n

Καλοκαιρινές διακοπές και οικονομικά ζωδίων!

Το Καλοκαίρι εξελίσσεται …και όλα αυτά που έχουν καλλιεργηθεί μέσα στις προηγούμενες εβδομάδες, τώρα… από το τρίτο 10ήμερο του Ιουνίου και μετά, θα αποδώσουν τους καρπούς τους. Μέσα σε όλα αυτά τα αναμενόμενα, για κάποια ζώδια θα υπάρξουν και ξαφνικά – τυχερά χρήματα, που θα τους ξεμπλοκάρουν.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Ζώδια της Φωτιάς :
Εσείς θα πρέπει να εμπιστευτείτε περισσότερο, τον εαυτό και τις δυναμικές σας. Είναι βέβαιο, ότι από την επόμενη εβδομάδα, θα αρχίσετε να βλέπετε τα όνειρα σας, να μπαίνουν επιτέλους σε μια σειρά, και να έχετε πια την ευχέρεια να στρώσετε και την ερωτική σας πλέον ζωή. Από την νέα εβδομάδα επίσης, θα υπάρξουν επαγγελματικές προτάσεις για απασχόληση αλλά και συνεργασία. Να είστε προσεχτικοί σε όλα, και σίγουρα να τα περάσετε πολλάκις από τα αυστηρά φίλτρα σας.
Οικονομική τύχη : 95 %

zodia-taro-45

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζώδια της Γης:
Δεν είστε και στην καλύτερη σας γενικά φάση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι, αυτό από τις 29 – 06 και μετά θα στρώσει, όπως εσείς επιθυμείτε. Υπάρχουν κάποιες ευχάριστες εξελίξεις και ανατροπές, σε περιουσιακά – κληρονομικά θέματα που θα σας λύσουν τα χέρια σε όλα αυτά που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Κρατήστε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις, περιορίστε τα υπερβολικά έξοδα, και όλα θα γίνουν σύμφωνα με τα σχέδια σας.
Οικονομική τύχη : 96 %

Διαβαστε τις  ερωτικες προβλεψεις  Καλοκαιρι 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια του Αέρα:
Δεν ξέρετε και εσείς τι να πρωτοκάνετε. Από την μια η παρούσα φάση της σταθερής σας καθημερινότητας και από την άλλη οι προτάσεις, που σας πλησιάζουν από καινούργιες πόρτες. Είναι μια εξαιρετική εποχή που θα δείτε πολλές καλές ευκαιρίες, σε όλους τους πρακτικούς τομείς της ζωής σας να σας παρουσιάζονται. Μην τις σκορπίσετε… έχετε την τάση!
Οικονομική τύχη : 97 %

Ζώδια του Νερού:
Εσείς είσαστε οι καλύτεροι της εποχής. Όλα έχουν το δικό σας χρώμα. Ότι και να πείτε, αυτό θα γίνει. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και στα οικονομικά – εργασιακά σας θέματα, που θα έρθουν να κουμπώσουν με τις ανάγκες σας. Χρήμα από πώληση αλλά και καλύτερες εργασιακές προτάσεις, είναι στο μενού των επόμενων ημερών. Αυτά που έχουν συμβεί στο παρελθόν, σας έχουν γίνει μάθημα … και τώρα πια ξέρετε τι να κάνετε και πώς.
Οικονομική τύχη : 98 %

Διαβαστε τις  ερωτικες προβλεψεις  Καλοκαιρι 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia