Καλοκαιρινοι Ερωτες Αστρολογια 25/05

Αστρολογια Νέα Υπερσελήνη στους Διδύμους

Πέμπτη, 25 Μαΐου

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους είναι ένα δροσερό αεράκι, ένα καθαρό αστρικό φως και ένα μάθημα για την εσωτερική γαλήνη. Οι Δίδυμοι ενσαρκώνουν μια υπέροχη αντίφαση: αν και η ύλη μπορεί να φαίνεται σταθερή, τα πάντα βρίσκονται σε συνεχή κίνηση, συμπεριλαμβανομένων των μορίων του σώματός σας αυτή τη στιγμή.

 

Η άφιξη στο θόρυβο όλης αυτής της χαοτικής κυτταρικής δραστηριότητας φαίνεται γελοία και αδύνατη. Ωστόσο, σε αυτή τη ζωή και την επόμενη και την μεθεπόμενη αυτό ακριβώς είναι το καθήκον μας. «Τι θα σήμαινε το να ξεκινάτε πάντα από τη μέση;

zodia-taro-45

zwdia-66

Η Νέα Σελήνη μας βοηθά να ξεκαθαρίσουμε και να αρχίσουμε ξανά. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι ένα σημαντικό σημείο αλλαγής. Φέρνει το αδιαμφισβήτητο άρωμα της ελευθερίας. Βλέπω ηλεκτρικά μπλε μάτια να φωτίζουν ένα τεράστιο ουρανό. Βλέπω τον υδράργυρο να τρέμει, απελευθερωμένο, ελεύθερο να είναι όπως θέλει να είναι: ένα γρήγορο φτερό που πετάει ψηλά.

Για να αποκομίσετε τα μέγιστα δυναμικά από τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους: μετακινηθείτε, ανοιχτείτε, πετάξτε προς την επόμενη περιπέτεια. Εάν δεν είναι δυνατόν να κάνετε μια διακοπή, ακόμα και μια σύντομη, μπορείτε να κάνετε μια εσωτερική εξερεύνηση με ένα καλοκαιρινό μάθημα. Οτιδήποτε μας ωθεί σε έναν νέο προορισμό, μέσα ή έξω.

zwdia - love

Είμαστε σπόροι πάνω στον παγκόσμιο ρεύμα αέρα, υποστηριζόμαστε απεριόριστα. Απολαύστε το λαμπερό σπινθηρισμό των Διδύμων, καθώς διασκεδάζετε με χαρά την κάθε σας μέρα. Σας προτείνω τη συγγραφή, την ποίηση και μια δυναμική συνομιλία με έναν στενό φίλο ή αδελφό.

Δεν σχηματίζονται σημαντικές όψεις μεταξύ του Ήλιου και των άλλων πλανητών, εκτός από ένα αδύναμο, αλλά που γεμάτο παγίδες τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (τον Θεό των Ονείρων, που είναι σήμερα στο σπίτι στους Ιχθύες) και ένα αδύναμο, αλλά αρμονικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία (τον πλανήτη της τύχης, που περνά τώρα από τον Ζυγό, τον αστερισμό των διαπροσωπικών σχέσεων). Και ο Δίας και ο Ποσειδώνας κυβερνούν αστερισμούς που είναι μεταβλητοί, όπως και οι Δίδυμοι – τον Τοξότη και τους Ιχθύες αντίστοιχα.

zwdia shmera

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την αξιοσημείωτη ενίσχυση της μεταβλητής ποιότητας των Διδύμων. Το μεταβλητό είναι συνώνυμο του ευμετάβλητου ή του προσαρμόσιμου. Με άλλα λόγια, η επιθυμία μας για αλλαγή και διέγερση θα μεγαλώνει όλο και περισσότερο από αυτούς τους πλανήτες που είναι τόσο μεταβλητοί στη φύση τους.

Ίσως να αισθανόμαστε ότι πρέπει να τρέξουμε από κάτι. Αν η ανησυχία και η ανάγκη να προχωρήσουμε προέρχονται από την αίσθηση ότι χρειάζεται να ξεφύγουμε, θα βρεθούμε σε μια παράκαμψη και δεν θα οδηγηθούμε οριστικά μακριά. Έχοντας πει αυτό, δεν πιστεύω ότι αυτή η φάση θα είναι συναισθηματικά χαοτική ή συγκεχυμένη.

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Νομίζω ότι αυτή η Νέα Σελήνη θα είναι ζεστή και φιλική και συναρπαστική. Νομίζω ότι θα είναι γεμάτη μεγαλοπρεπεις συνομιλίες για το μέλλον, τα ταξίδια και την αγάπη.

Η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο νωρίς στις 27 Μαΐου. Στη συνέχεια, στον Λέοντα νωρίς το πρωί της 29ης Μαΐου. Τελικώς προχωρά στην Παρθένο το πρωί της 31ης Μαΐου, σηματοδοτώντας την αρχή της περιόδου του τετάρτου / το τέλος της Νέας Σελήνης.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65