Καρμικές επανασυνδέσεις μέσα στο 2016

zwdia-erwtikes-22-7-14

Καρμικές επανασυνδέσεις μέσα στο 2016

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!

Το νέο έτος δεν θα χαρακτηριστεί από τις πολλές επανασυνδέσεις, αλλά αντιθέτως από τις αφορμές για χωρισμό. Όσοι καταφέρουν να μείνουν κοντά και πιστοί στην ερωτική τους επιλογή….θα οδηγηθούν και σε μόνιμη ένωση. Σαφώς την μεγαλύτερη αστρολογική υποστήριξη θα την έχουν τα ζωδια της γης, καθώς ο Δίας μέχρι και τις αρχές του Φθινοπώρου, θα παρουσιάσει ευκαιρίες και λύσεις σε ερωτικά ζητήματα.

Αναλυτικά τα ζωδια :

zodia-taro-45

Αιγόκερως: Πολλές οι βαθιές σκέψεις που θα κάνετε γύρω από τον σύντροφο σας που τον τελευταίο καιρό, δεν σας αποδίδει αυτό που επιθυμείτε… ! . Αν και ανήκετε στα λογικά και συνειδητοποιημένα ζωδια του ζωδιακού κύκλου, πιθανόν το τέλος του μήνα του Ιανουαρίου, να σας βρει χωρισμένους.

Αυτοί που κρατάνε τις ευκαιρίες ‘ανοιχτές’ σε ιδιαίτερο πρόσωπο του ερωτικού παρελθόντος τους, θα έχουν την εύνοια του Πλούτωνα – Δία, που πια αποδίδουν δώρα, για να επανασυνδεθούν, και γιατί όχι … να προσπαθήσουν και για κάτι περισσότερο… από την τελευταία χαμένη φορά.
Ευκαιρίες με ζωδια: Καρκίνος και Λέων
Ερωτικό διάστημα: 05-22/01
Σεξουαλική Ζωή: 09/10

Υδροχόος: Οι ερωτικές δοκιμασίες του ζωδιου σας δεν έχουν ακόμα τελειωμό. Η πλειονότητα των ‘σκληρών’, του ζωδιακού που έχουν απομακρυνθεί, ακόμα και μετά από εβδομάδες μήνες από το συντροφικό τους ταίρι, θα τύχουν αναπάντεχων συναντήσεων και πρακτικών επικοινωνιών. Ο κυβερνήτης σας βρίσκεται μέσα στο επιθετικό ζωδιο του Κριού, με αποτέλεσμα να χάνεται η ρομαντική διάθεση. Οι όψεις των γοργών πλανητών με το ζωδιο σας, πολλές και θετικές σε θέματα επαναδιαπραγμάτευσης και επανασύνδεσης με τελικό σκοπό την εξέλιξη των αληθινών συναισθημάτων.
Ευκαιρίες με ζωδια: Ζυγός και Ιχθείς
Ερωτικό διάστημα: 23-30/01
Σεξουαλική Ζωή: 08/10

taro-oroskopio-54

Ιχθείς: Μια ιδιαίτερη εποχή που πολλές από τις παλιές – σταθερές σας αξίες και απόψεις θα αλλάξουν….προς το καλύτερο. Ο νέος χρόνος είναι γεμάτος από ποικίλες αστρολογικές όψεις, που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο της ερωτική σας ζωής. Οι Ιχθείς που έχουν βρει τον έρωτα – αγάπη της ζωής τους, θα χρειαστεί να κρατήσουν εκτός τα τρίτα άτομα … που δεν εξυπηρετεί σε τίποτα η άποψη τους!. Για αυτούς της γενιάς του -70, που έχουν μπλέξει το παρελθόν με το παρόν, καλύτερα να τολμήσουν να ξεκαθαρίσουν τα θολά τοπία της καρδιάς τους, πριν τις αρχές του Φεβρουαρίου.
Ευκαιρίες με ζωδια: Κριός και Ταύρος
Ερωτικό διάστημα: 15-26/01
Σεξουαλική Ζωή: 10/10

Κριός: Οι δυσκολίες στην συναισθηματική επικοινωνία θα συνεχιστούν και αυτόν τον χρόνο , και μέχρι τις 20-01. Όσοι έχουν αποπειραθεί να έρθουν σε επικοινωνία με το ξεχασμένο παρελθόν τους χωρίς όμως επιτυχία, θα πρέπει να αρκεστούν στις απαντήσεις… που θα τους δοθούν για πολλοστή φορά. Για την δεκαετία του -90, όσοι έχουν προχωρήσει την ζωή τους, χωρίς να έχουν ξεκαθαρίσει το παρελθόν τους, πιθανόν να έρθουν αντιμέτωποι πριν λήξει ο μήνας του Μαρτίου… με προτάσεις για επαναδιαπραγμάτευση συναισθημάτων.
Ευκαιρίες με ζωδια: Ζυγός και Τοξότης
Ερωτικό διάστημα: 10-21/01
Σεξουαλική Ζωή: 07/10

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ταύρος: Οι μέρες του πρώτου μήνα, θα είναι περίεργες και ακόμα πιο περίεργα θα είναι τα λόγια και οι δράσεις ανθρώπων γύρω σας, που συσχετίζονται… τον ερωτικό σας περίγυρο. Για αυτούς που βρίσκονται σε μοναχική φάση και δεν επιθυμούν να εμπλακούν σε κάτι σοβαρό αυτήν την περίοδο, μεγάλες είναι οι πιθανότητες μέσα στο 10 δίμηνο να δεχτούν προσεγγίσεις από το πρόσφατο παρελθόν… με αναμφίβολα όμως αποτελέσματα. Η εποχή για όλους τους Ταύρους, είναι για νέους και πικάντικους έρωτες
Ευκαιρίες με ζωδια: Σκορπιός και Αιγόκερως
Ερωτικό διάστημα: 05-12/01
Σεξουαλική Ζωή: 08/10

Δίδυμοι: Ο μήνας του Αιγόκερω, μέχρι και 21/01/16, σας θα έχει πολλές ευχάριστες συναντήσεις, επανασυνδέσεις και πολλές καινούργιες επαφές – γνωριμίες. Δεν θα υπάρξει ούτε ένας Δίδυμος που να μείνει μόνος του. Ακόμα και αυτοί που έχουν χαθεί για χρόνια, που όμως ακόμα στην καρδιά τους έχει μείνει η σπίθα της τότε θέρμης, θα έχουν την ευκαιρία μέσω κοινών γνωστών, να έρθουν σε άμεση συνάντηση και να λύσουν τις τότε τους διαφορές. Οι όψεις των βαριών πλανητών, δίνουν την δυναμική τους, έτσι ώστε οτιδήποτε αξίζει να αναδυθεί και οτιδήποτε μπλοκάρει…. να χαθεί στο παρελθόν.
Ευκαιρίες με ζωδια: Τοξότης και Ιχθείς
Ερωτικό διάστημα: 06-19/01
Σεξουαλική Ζωή: 09/10

Καρκίνος: Καημός και πόνος θα υπάρξει σε όλους τους Καρκίνους που μέσα από αδικία οδηγήθηκαν στον οριστικό χωρισμό. Οι μέρες είναι δύσκολες και για όσους έχουν σχέση σε απόστασή ή μέσω των social media. Ένας πρώτος μήνας ο Ιανουάριος, που τα αστρολογικά δεδομένα θα αλλάξουν άρδην… τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα συναισθήματα σας, και τι αποζητάτε από τον άλλο. Όσοι αποφασίσουν να προχωρήσουν μέσα στο έτος την σχέση τους, σε κάτι πιο δεσμευτικό … συμβίωση – γάμο, θα έρθουν αντιμέτωποι με αρκετές δυσκολίες και καθυστερήσεις…που ευτυχώς θα προσπεραστούν με ευκολία και γρήγορα.
Ευκαιρίες με ζωδια: Ταύρος και Καρκίνος
Ερωτικό διάστημα: 02-10/01
Σεξουαλική Ζωή: 08/10

Λέων: Ένας μήνας που θα φέρει ακραίες ανατροπές στην ζωή των περισσοτέρων Λιονταριών. Οι γεννημένοι στις πρώτες μοίρες του ζωδιου τους, ή και αυτοί που έχουν ωροσκοπο Κριό, θα έχουν την χαρά μέχρι τα μέσα το μήνα να δουν αλλαγές στην ερωτική τους καθημερινότητα. Αυτοί που έχουν μείνει πολύ καιρό μόνοι τους, περιμένοντας μια σπίθα – μια πληροφορία από το παρελθόν τους, πιθανόν να περιμένουν άδικα. Η Αφροδίτη στον Τοξότη πια από τις 29-12, θα δώσει ευκαιρίες μόνο σε αυτούς που μπορούν να τις υποστηρίξουν εμπράκτως …και σε βάθος χρόνου.
Ευκαιρίες με ζωδια: Ζυγός και Ιχθείς
Ερωτικό διάστημα: 15-28/01
Σεξουαλική Ζωή: 09/10

Παρθένος: Ποικιλία δράσεων και σκέψεων θα σας απορροφήσουν για αυτόν τον μήνα… του συγγενικού Αιγόκερω. Τα αστρολογικά… αγγίζουν την τελειότητα πάνω στο ζωδιακό σας οίκο…. και από θα είναι ένα νέο ξεκίνημα για όσους έχουν χωρίσει.. και έχουν ξαναβρεί τη ισορροπία τους, ή βιώνουν ένα καινούργιο και πρωτόγνωρο έρωτα. Πολύ συγκεκριμένα.. για αυτούς που μένουν μόνοι .. ας έχουν λίγη υπομονή ακόμη… και θα διασταυρωθούν με παλιά τους αγάπη… όχι πολύ μακρινή… που θα δώσει τα κίνητρα για επανασύνδεση με φωτεινό ορίζοντα!
Ευκαιρίες με ζωδια: Λέων και Αιγόκερως
Ερωτικό διάστημα: 19-31/01
Σεξουαλική Ζωή: 08/10

Ζυγός: Είστε το απόλυτα ευνοϊκό ζώδιο της εποχής και ιδιαίτερα για αυτόν τον πρώτο μήνα του έτους…. που θα δείτε την συναισθηματική σας ζωή να καλυτερεύει. Οι ελεύθεροι του τρίτου δεκαημέρου, με τον Ερμή από τον Αιγόκερω να τους χαμογελά και να τους δίνει τα χρωστούμενα σε όλα τα επίπεδα της ζωή τους, πιθανόν να εντοπίσουν στις διακοπές – μετακινήσεις τους, το άτομο που θα τους συμπληρώσει την καρδιά τους. Αυτοί που έχουν ακόμα πίκρα, για τα λάθη του παρελθόντος και τις απώλειες του, θα δεχτούν πρόταση για επανασύνδεση …φυσικά με αυστηρότερους όρους.
Ευκαιρίες με ζωδια: Καρκίνος και Ιχθείς
Ερωτικό διάστημα: 01-10/02
Σεξουαλική Ζωή: 07/10

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Σκορπιός: Συμπαθητικός θα χαρακτηριστεί ο δεύτερος μήνας του έτους. Αυτοί που πλέον έχουν αποδεσμευτεί από προβληματική σχέση, θα χρειαστούν αρκετό ακόμα χρόνο για να ισορροπήσουν την ερωτική τους απογοήτευση. Οι μέρες μετά τις 18/01, που οι όψεις του Ερμή θα είναι πιο ικανοποιητικές, θα φανερώσουν νέες ευκαιρίες για αυτούς που θέλουν να ξαναπροσπαθήσουν και να πιστέψουν σε κάτι νέο και πολλά υποσχόμενο. Οι μοιραίοι χωρισμοί… για τον σκοτεινό τύπο του ζωδιακού, είναι κάτι που χρειάζεται να συμβεί, προκειμένου να εξελιχτεί σε όλα τα επίπεδα, και να μην μένει στατικός, μέσα στην υπομονή και την αδράνεια του ζωδιου.
Ευκαιρίες με ζωδια: Λέων και Αιγόκερως
Ερωτικό διάστημα: 25-31/01
Σεξουαλική Ζωή: 08/10

Τοξότης: Όλος ο μήνας του Μαρτίου, θα είναι γεμάτος με νέο κόσμο και εκπλήξεις από το παρελθόν. Όσοι έχουν γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδιου τους, και που έχουν βγει από μακροχρόνια σχέση – γάμο, θα αποφασίσουν να το αφήσουν οριστικά στο παρελθόν τους. Οι Τοξότες που δέχτηκαν απιστία ή ψυχρότητα, θα θελήσουν να βρουν κάτι πιο υγιές και πιο κοντά στα πρότυπα τους. Οι γεννημένοι της δεκαετίας του -70, θα μπορέσουν να κάνουν βήματα προς τα πίσω, και να επανενωθούν με κάποιον που ακόμα αξίζει και τους περιμένει.
Ευκαιρίες με ζωδια: Σκορπιός και Ιχθείς
Ερωτικό διάστημα: 19-25/01
Σεξουαλική Ζωή: 09/10

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!