Καρμικο ωροσκοπιο δεσμων σεληνης ζωδια αερα

oneira-krifi-simasia-oneirwn

Αστρολογια ωροσκοπιο  ζωδια αερα  – Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης μπαίνει στον Λέοντα (έως τις 06 Νοεμβρίου 2018)

ζωδιο Δίδυμοι

Μπορεί να νιώθετε ότι σας ελκύουν: η γραφή, η επικοινωνία και όλες οι μορφές διάδοσης. Ο 3ος Οίκος περιλαμβάνει επίσης τα αδέλφια, το μυαλό, την αίσθηση της κοινότητας και του πολιτισμού μας. Ο ρυθμός της ζωής μπορεί να μοιάζει πιο απλός, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να εκφραστείτε.

 

Μπορεί να νιώθετε λιγότερο σίγουροι για: ξένα μέρη και ανθρώπους, ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, ανώτατη εκπαίδευση, θρησκεία / πνευματικότητα, όνειρα / οράματα. Κατά τη διάρκεια που ο Νότιος Δεσμός διέρχεται από τον 9ο Οίκο, το πνευματικό κέντρο ή οι πεποιθήσεις μπορεί να αποτελέσουν το επίκεντρο μιας δύσκολης, αλλά ικανοποιητικής διαδικασίας αποκάλυψης.

zodia-taro-45

Μπορεί να χρειαστεί να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε: την καθημερινή πνευματικότητα εναντίον της μυστικιστικής, κοσμικής ουσίας του «πνεύματος», της βασικής εκπαίδευσης και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, του γνωστού και του άγνωστου.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζωδιο Ζυγός

Μπορεί να νιώθετε ότι σας ελκύουν: φίλοι, συμπατριώτες. Ο Ζυγός είναι ήδη ένα κοινωνικό ζώδιο, έτσι ως αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης μπορεί να είστε σε θέση να συνδεθείτε με μια ευρύτερη ομάδα φίλων και γνωστών, και ακόμη και να ωφεληθείτε με κάποιο τρόπο από τις συνδέσεις που κάνετε.

Μπορεί να νιώθετε λιγότερο σίγουροι για: εραστές – ποιος έχει χρόνο με ένα τέτοιο πλήρες κοινωνικό ημερολόγιο; Μπορεί επίσης ένα κομμάτι καρμικού θέματος να εμφανίζεται στις σχέσεις σας και να αμφισβητεί μια ρομαντική σχέση, καθώς και τις δημιουργικές επιθυμίες σας ή το ζήτημα των παιδιών.

Μπορεί να χρειαστεί να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα: στους φίλους και εραστές, δημιουργικά έργα και τους ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να τα κάνετε, τα παιδιά σας και τη φιλικότητα / κοινωνική σας ζωή, τις φιλοδοξίες σας στην αγάπη / το ρομαντισμό / τη δημιουργικότητα.

Διαβαστε αναλυτικα το Καρμικο ωροσκοπιο δεσμων σεληνης για καθε ζωδιο 

ζωδια φωτιας  ζωδια γης  ζωδια νερου  ζωδια αερα

zwdia
ζωδιο Υδροχόος

Μπορεί να νιώθετε ότι σας ελκύουν: οι ανάγκες του ταιριού σας, οι οποίες μπορεί να (φαίνεται ότι) είναι πιο σημαντικές, ή γενικότερα, ζητήματα που αφορούν τις συνεργασίες του ατόμου στην αγάπη και τη δουλειά. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε πόσα προβάλλετε στον συνεργάτη σας ή σε άλλους ανθρώπους ή, μπορεί να ξανασκεφτείτε πώς θέλετε να είστε εκεί για τους άλλους αλλάζοντας την επαγγελματική σας κατάσταση.

zodia-zwdia-88-1

Μπορεί να νιώθετε λιγότερο σίγουροι για: τον εαυτό σας! Ο Νότιος Δεσμός που διέρχεται από τον 1ο Οίκο σας μπορεί να είναι σαν αστρολογική γαστροσκοπηση.

Δεν είναι ασυνήθιστο να αντιμετωπίζετε θέματα σώματος, ενέργειας και ζωτικότητας ή να αισθάνεστε έλλειψη εγωισμού, το οποίο μπορεί, ωστόσο, να είναι χρήσιμο όταν εφαρμόζεται παραγωγικά. Πρόκειται για μια μετατόπιση της αίσθησης του εαυτού σας και του τρόπου με τον οποίο σχετίζεται ή εξαρτάται σε κάποιο βαθμό από τους άλλους.

Μπορεί να χρειαστεί να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα: στον εαυτό σας και τους άλλους, στον εαυτό σας και τον/την σύντροφό σας, την εξατομικευμένη αίσθηση ταυτότητας και τον γάμο σας, τις ανάγκες σας σε μια σχέση με τις ανάγκες του επιχειρηματικού σας συνεργάτη, εσάς σε σχέση με αυτό που μπορεί να προβάλλετε στον άλλο.

Διαβαστε αναλυτικα το Καρμικο ωροσκοπιο δεσμων σεληνης για καθε ζωδιο 

ζωδια φωτιας  ζωδια γης  ζωδια νερου  ζωδια αερα