Καρμικο ωροσκοπιο δεσμων σεληνης ζωδια νερου

panselinos-zwdio-ydroxoos

Αστρολογια ωροσκοπιο ζωδια νερου – Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης μπαίνει στον Λέοντα (έως τις 06 Νοεμβρίου 2018)

ζωδιο Καρκίνος

Μπορεί να νιώθετε ότι σας ελκύουν: τα χρήματα. Ο Βόρειος Δεσμός στον 2ο Οίκο σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές στη σχέση σας με τα χρήματα και τον τρόπο με τον οποίο τα κερδίζετε (μπορεί να εκφράζει περισσότερο τον εαυτό σας ή να γίνει πιο δημιουργικός;), καθώς και τα ταλέντα, τις δεξιότητές σας και την αυτοεκτίμησή σας.

 

Μπορεί να νιώθετε λιγότερο σίγουροι για: τα χρήματα των άλλων ή πώς τα χρήματα παίζουν ρόλο μεταξύ των ανθρώπων που τα μοιράζονται. Ο 8ος Οίος είναι ο φόβος, οπότε μπορεί να υπάρξει η ανάγκη να αντιμετωπιστούν τα θέματα που έχετε σχετικά με τη δυναμική των χρημάτων και της εξουσίας.

zodia-taro-45

Μπορεί να χρειαστεί να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα: στα χρήματά σας έναντι των χρημάτων άλλων ανθρώπων, το εισόδημα σας έναντι των οικονομικών υποχρεώσεων, το εισόδημα έναντι του χρέους, η απώλεια έναντι κέρδους, η εμπιστοσύνη μας στην ικανότητα εξοικονόμησης έναντι του φόβου για ενδεχόμενη απώλεια.

Διαβαστε αναλυτικα το Καρμικο ωροσκοπιο δεσμων σεληνης για καθε ζωδιο 

ζωδια φωτιας  ζωδια γης  ζωδια νερου  ζωδια αερα

zwdia - love

ζωδιο Σκορπιός

Μπορεί να νιώθετε ότι σας ελκύουν: μια μεγάλη αλλαγή, στροφή ή ενίσχυση της καριέρας σας. Μπορεί να αντιμετωπίσετε ένα μάθημα διόρθωσης, αλλά ο Βόρειος Δεσμός στον 10ο Οίκο μιλάει για την ανάπτυξη, οπότε αξιοποιήστε τον στο έπακρο. Τώρα είναι η ώρα να αγκαλιάσετε την αλλαγή – βεβαιωθείτε ότι ό,τι κι αν δημιουργείτε μιλάει από την καρδιά σας.

Μπορεί να νιώθετε λιγότερο σίγουροι για: το σπίτι, την οικογένεια ή τους γονείς σας. Υπάρχουν κρυφά πράγματα που βγαίνουν στην επιφάνεια για να παίξουν που πρέπει να αντιμετωπιστούν με την οικογένειά σας; Υπάρχουν πάρα πολλά που συμβαίνουν στην εργασία για να είστε παρόντες στο σπίτι σας;

Μπορεί να χρειαστεί να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα: το σπίτι και την καριέρα σας, τους αγαπημένους σας και τις φιλοδοξίες σας, την ιδιωτική σας ζωή και τη δημόσια ζωή, τον πατέρα σας και τη μητέρα σας (και την εσωτερική έκφραση αυτών των ενεργειών).

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζωδιο Ιχθύες

Μπορεί να νιώθετε ότι σας ελκύουν: συνάδελφοι, η υγεία σας, η καθημερινή ζωή, τα κατοικίδια ζώα και η ποιότητα των υπηρεσιών που θέλετε να προσφέρετε. Τα θέματα της δουλειάς, ειδικότερα, μπορεί να πάρουν μια ώθηση μέσω της σταθερής, γενναιόδωρης στάσης σας απέναντι στη διαχείριση. Η σκληρή δουλειά θα είναι στο πρόγραμμά σας.

Μπορεί να νιώθετε λιγότερο σίγουροι για: πολλά πράγματα. Ο Νότιος Δεσμός που κινείται μέσα στον 12ο Οίκο σας μπορεί να απελευθερώσει τις υποκείμενες εντάσεις, τις κακές συνήθειες και τους εθισμούς, αλλά μόνο έτσι ώστε να μπορέσουν να θεραπευτούν μέσω του 6ου Οίκου, οπότε προσπαθείτε καθημερινά για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Σημειώστε τι πηγαίνει προς τα εμπρός.

Μπορεί να χρειαστεί να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα: στην υπηρεσία για τους άλλους εναντίον της υπηρεσίας στην εργασία, το σώμα σας εναντίον των συνηθειών που το βλάπτουν, την διαφυγή εναντίον της ανάγκης εμφάνισης, η απομόνωση ή η υποχώρηση εναντίον της εργασίας, η αυτοπεποίθηση εναντίον της εξωτερικής καταπίεσης.

Διαβαστε αναλυτικα το Καρμικο ωροσκοπιο δεσμων σεληνης για καθε ζωδιο 

ζωδια φωτιας  ζωδια γης  ζωδια νερου  ζωδια αερα

zwdia-66