Κατακτήστε τον Τζειμς Μποντ της καρδιάς σας

xase-enan-antra-se-10-meres

Κατακτήστε τον Τζειμς Μποντ της καρδιάς σας

 

Αν έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο, κάποιο καινούργιο – ιδιαίτερο πρόσωπο, ακόμα και αν επιθυμείτε να αναθερμάνετε – βελτιώσετε  την ερωτική σας σχέση με τον τωρινό σας σύντροφο, ή και ακόμα αν είσαστε σε περίοδο ‘πάγου’…. σας δίνουμε κάποια μικρά αλλά θαυματουργά μυστικά – συμβουλές, για να ισορροπήσετε και πάλι την μεταξύ σας συναισθηματική επικοινωνία.

 

Έχουν εφαρμογή σε όλα τα ζώδια… ασχέτως ηλικίας, κοινωνικού status, οικονομικής κατάστασης και πρώιμου ερωτικού βίου…:

 

  •  Αρνείται  να σας δει… λόγω έλλειψης χρόνου?

Πολλοί είναι αυτοί οι άντρες που λόγω του μεγάλου όγκου εργασίας τους ή ταξιδιών, χαλαρώνουν η και τεμπελιάζουν τελικά,  πάνω στην προσπάθεια τους να κρατήσουν ενεργό το ερωτικό ενδιαφέρον της συντρόφου τους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι για αυτό το κενό χρονοδιάστημα, να μην επαναπαύεστε και εσείς περιμένοντας μόνο τις δικές του πρωτοβουλίες. Στείλτε τα πικάντικα μηνύματα σας, κάντε τις προτάσεις σας για ψυχαγωγία, για κοινές δραστηριότητες.. για όταν μπορέσει αυτός….να βρεθείτε. Κρατήστε τον ενήμερο για την δική σας καθημερινότητα και μην απαιτείτε επιτακτικά την παρουσία του. Θα δείτε ότι αυτή η συνεχής και χαλαρή επικοινωνία, θα τον φέρει σε φυσικό επίπεδο.. κοντά σας…και πολύ γρήγορα.

zodia-taro-45

tarw-wroskopio-4

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

  • Αποτυχία στο πρώτο – δεύτερο ραντεβού?

Η γνωριμία με έναν καινούργιο άντρα,  και ιδίως η πρώτη επαφή είναι άκρως σημαντικά για το μυαλό του. Είμαστε… στο στάδιο που τελικά αυτός απογοητεύτηκε ή κάτι πήγε στραβά…ή έστω εσείς, δεν προλάβατε να του πείτε ή να του αποδείξετε αυτό που θέλατε. Ακόμα και στο τώρα, αν είσαστε με προβληματικές επικοινωνίες…μπορείτε να σώσετε την κατάσταση. Για να συνεχίζει να επικοινωνεί, έστω και λίγο –σποραδικά – φιλικά… σημαίνει ότι το σκέφτεται ακόμα, και δεν θέλει να σας κλείσει τελείως την πόρτα. Αφήστε ένα διάστημα 10-15 ημερών, χωρίς να προτείνετε από πλευράς σας τίποτα απολύτως, και επανέλθετε με μια καλή πρόταση για νυχτερινή έξοδο σε κάτι που ήδη γνωρίζετε ότι του αρέσει. Πχ Θέατρο, κινέζικη κουζίνα, μια εικαστική έκθεση κτλ.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

  • Είναι σε μια άλλη μισοτελειωμένη σχέση και δεν αποφασίζει την λήξη της?

Οι περισσότεροι άντρες, δεν τολμάνε να προχωρήσουν σε πλήρη απομάκρυνση και διάλυση εκκρεμών καταστάσεων με πρώην καταστάσεις τους, μόνο και μόνο από ηθικής πλευράς, είτε από την πολυετία… που έχει δημιουργήσει την οικειότητα και την συνήθεια, το βόλεμα, και την ανασφάλεια του νέου και αγνώστου περιβάλλοντος που θα αντιμετωπίσουν. Αυτό σημαίνει προσκόλληση σε αρρωστημένες σχέσεις, ερωτοφιλίες που δεν σταματάνε, και γάμους που υπάρχουν μόνο …για το  κοινωνικό φαίνεσθε. Αυτό σίγουρα θα χρειαστεί από πλευράς σας, αρκετό χρόνο και υπομονή. Δείξτε του με μέτρο και σίγα – σιγά, την δικής σας νέα ζωή και τι καλά περιλαμβάνονται σε αυτήν. Μην του μιλάτε ποτέ –ποτέ… για τα στραβά και τα λάθη που έχουν συμβεί στον δικό του δεσμό – γάμο. Επικεντρωθείτε σε αυτά που επιθυμείτε εσείς να του παρουσιάσετε. Και σίγουρα αναδείξτε τον θηλυκό και έξυπνο εαυτό σας, που διαφοροποιείται και είναι πολύ μακριά, από τις συμπεριφορές που βιώνει σε ήδη υπάρχουσα ζωή του.