Κινέζικο Ωροσκόπιο, Ανθρώπινες σχέσεις Οκτωβρίου

Κινέζικο Ωροσκόπιο, Ανθρώπινες σχέσεις Οκτωβρίου

Ο καινούργιος μήνας του Οκτωβρίου ξεκινάει με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές, και αποδίδει πολλές ευκαιρίες για αλλαγές, ακόμη και έναρξης σε υποθέσεις σχέσεων, συνεργασιών, ταξιδιών.

Τα 12 Κινέζικα ζώδια:

 

Ποντικός: Πολλές οι συμβουλές που θα ακούσετε από τους γύρω σας, αλλά εσείς δεν πρέπει να ακολουθήσετε καμία. Όλοι γνωρίζουν την μια πλευρά του νομίσματος, εσείς όμως και τις δύο. Οι σχέσεις που επηρεάστηκαν από τρίτες παρουσίες, θα έρθουν και πάλι σε ισορροπία.
Τυχερά νούμερα: 1 και 17

zodia-taro-45

Βουβάλι: Έχετε τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων πια. Ο νέος μήνας σας δίνει και την οικονομική υποστήριξη, για να λύσετε υποθέσεις που σας είχαν ταλαιπωρήσει. Οι σύντροφοι που δεν είναι μαζί, μετά τις 12/10 θα βρουν τους τρόπους… για μια απόπειρα επανασύνδεσης.
Τυχερά νούμερα: 2 και 30

Τίγρης: Έρχεται στη ζωή σας κάτι νέο, που θα σας αναστατώσει ευχάριστα. Κρατήστε αυτά που ζήσατε στο πρόσφατο παρελθόν σας, και μην πέσετε και πάλι εύκολα σε έναν ενθουσιώδη και πρόσκαιρο έρωτα. Περισσότερα πρόσωπα θα υπάρξουν και μέσα σε σχέσεις, που πρέπει όμως να περιοριστούν.
Τυχερά νούμερα: 5 και 25

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Κουνέλι: Η επικοινωνία σας έχει χαλάσει, και ίσως σε αυτό να φταίτε εσείς. Ίσως κάποια πράματα που είχατε ζητήσει να μην γίνονται, και αυτό να σας δημιουργεί μια παραπάνω ένταση. Νέες προσωπικότητες θα εισέλθουν και στη ζωή των μοναχικών, και θα την αλλάξουν εκ βάθρων.
Τυχερά νούμερα: 10 και 28

Δράκος: Δεν συγχωρείτε κανέναν εσείς. Είστε απόλυτοι σε όλα σας. Δεν είστε από αυτούς που θα δώσουν και μια δεύτερη ευκαιρία. Αυτό όμως, πιθανόν να σας οδηγήσει και στην απομόνωση. Αφήστε τον κόσμο να σας πλησιάσει, και να κάνει την προσπάθεια του να σας κερδίσει.
Τυχερά νούμερα: 11 και 24

zwdia

Φίδι: Σπαταλάτε το χρόνο σας με άτομα που και εσείς εκ προοιμίου γνωρίζετε ότι δεν σας ταιριάζουν, και ότι σε λίγο χρόνο θα γίνετε και πάλι δύο άγνωστοι. Αυτοί που έχουν βρει τον άνθρωπο τους, ο μήνας Οκτώβριος θα είναι και αυτός κατά τον οποίο θα τεθούν οι βάσεις για δεσμεύσεις.
Τυχερό νούμερα: 15 και 21

Άλογο: Στηρίζεστε στα πόδια σας. Δεν έχετε άλλωστε και κάποιον κοντά σας, να σας υποστηρίζει ή να σας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει. Ο Οκτώβριος είναι ένα πρώτο διάστημα που πολύ κόσμος θα παρελάσει, και εσείς θα κάνετε τις αυστηρές σας επιλογές. Οικονομικές ειδήσεις αναμένονται… που θα σας ευχαριστήσουν.
Τυχερά νούμερα: 19 και 26

Πρόβατο: Υπάρχει μια έντονη κινητικότητα στην αισθηματική σας ζωή. Κάποιοι από το παρελθόν θα σας προσεγγίσουν, ίσως και από περιέργεια. Οι αποστάσεις οι ψυχικές μεταξύ ζευγαριών που είχαν αποχωριστεί την κοινή τους πορεία, θα μηδενιστούν μέσα στις πρώτες 2 βδομάδες του μήνα.
Τυχερό νούμερα: 11 και 20

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πίθηκος: Αυτό που πραγματικά σας απασχολεί, είναι η κακή επικοινωνία και κατ’ επέκταση οι εντάσεις που προκύπτουν. Αυτό δεν είναι κάτι που θα συνεχιστεί, και δεν ταιριάζει και στη δική σας φιλοσοφία. Προχωρήστε σε πράξεις από κοινού, που θα φέρουν και πάλι την αρμονία μεταξύ σας.
Τυχερά νούμερα: 8 και 28

Πετεινός: Το φλερτ έχει γίνει επίμονο… και εσείς μέσα στις επόμενες ημέρες θα δεχτείτε και μια αληθινή ερωτική εξομολόγηση που θα σας συγκινήσει. Οι μέρες είναι θετικές προς εσάς, άρα κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για την αισθηματική σας ζωή. Απρόσκλητοι καλεσμένοι… θα σας αιφνιδιάσουν.
Τυχερά νούμερα: 9 και 12

Σκύλος: Κάποιοι κρατούν αποστάσεις από εσάς, και το βλέπετε. Καλό θα ήταν να μην κάνετε κάτι περισσότερο, και να τους αφήσετε να σας εκφραστούν όταν είναι έτοιμοι. Μέχρι τότε, πολλές οι ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Χρήμα και δόξα στα επαγγελματικά.
Τυχερά νούμερα: 4 και 27

Γουρούνι: Όλα αυτά που σας έχουν προβληματίσει μέσα σε αισθηματικές και εργασιακές υποθέσεις, προσεχώς θα τερματιστούν. Δώσατε τις απαραίτητες πιστώσεις χρόνου, και στο τώρα το μόνο που ζητάτε είναι αυτοί που πραγματικά τους ενδιαφέρετε, να κάνουν το επόμενο βήμα. Κινήσεις από φίλους θα σας συγκινήσουν.
Τυχερά νούμερα: 7 και 26