Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I-CHING

sxeseis-drakoy-me

Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I-CHING

Το Καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή των Ασιατικών λαών, που την υποδέχονται με ποικίλους – ιδιαίτερους τρόπους. Ένας από αυτούς είναι οι προβλέψεις που κάνουν μέσα από τις δικές τους μαντικές μεθοδολογίες, που αυτή τη φορά είναι θετικές και σε υποθέσεις αισθημάτων αλλά και οικονομικής πια ανεξαρτησίας.

Προβλέψεις για όλους… για την περίοδο του Πύρινου Αλόγου

 

Ο ΠΟΝΤΙΚΟΣ: ΤΣΙΕΝ
Δεν έχετε ξεχάσει τίποτα από αυτά που έχουν γίνει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, και αυτό πραγματικά θα σας γλυτώσει από τους λάθος ανθρώπους και τις προθέσεις τους.
Οι σχέσεις που έχουν αντέξει τις αντιξοότητες του παρελθόντος, θα καταφέρουν μέσα στους επόμενους μήνες να περάσουν και σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο.

zodia-taro-45

ΤΟ ΒΟΔΙ: ΤΖΕΝ
Είσαστε πραγματικά πολύ μπερδεμένοι, μέσα από τα αντιθετικά λόγια και τις πράξεις του ανθρώπου σας. Αυτός είναι και ένας δείκτης ότι κάτι πρέπει άμεσα να αλλάξει.
Οι μόνοι αλλά και οι φανατικοί εργένηδες θα δεχτούν προκλήσεις και πολιορκία, που θα τους ανοίξουν νέες πόρτες αγάπης και πραγματικών σχέσεων.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ΤΟ ΑΛΟΓΟ: ΚΑΝ
Έχετε λίγο χρόνο για να διαλέξετε αν θέλετε να συνεχίσετε να υποστηρίζετε αυτή τη σχέση, ή απλά αν πρέπει για το καλό και των δύο πλευρών, να αποχωρήσετε άμεσα.
Αυτοί που είχαν μια ελπίδα για κάποιο άτομο από το παρελθόν για να επιστρέψει, είναι πιθανό μέσα στις επόμενες ημέρες να έχουν κάποιες σχετικές ειδήσεις.

Η ΤΙΓΡΗΣ: ΓΚΕΝ
Οι αναποδιές και οι παρεξηγήσεις μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες, έχουν λάβει τέλος. Η νέα εποχή έχει χαρακτηριστικά ισορροπίας και βαθύτερης αυτογνωσίας.
Οι επιλογές λοιπόν αλλά και οι απορρίψεις, είναι πια μόνο στο δικό σας χέρι. Δεν χρειάζεται να κάνετε εκπτώσεις, για κανέναν και για τίποτα πια.

Ο ΔΡΑΚΟΣ: ΚΟΥΝ
Μπορεί να έχετε μέσα στην καρδιά σας μια μικρή πικρία, για όλα αυτά που έγιναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό μέσα από τις προσπάθειες του ανθρώπου σας, θα σβήσει.
Όλα αυτά που συντρέχουν μέσα στο δεσμό σας, ειδικά και αν είναι μακροχρόνιος, θα σας ανοίξουν πια τους δρόμους που θα σας φέρουν πιο κοντά σε επίσημες δεσμεύσεις.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ο ΛΑΓΟΣ: ΛΙ
Όλα τρέχουν και προοδεύουν, προς την κατεύθυνση που θέλετε. Αυτό εσωκλείει χρήματα, τύχη, νέες καλές γνωριμίες και πολλά ταξίδια, που θα σας φέρουν κοντά σε μια μεγάλη αγάπη.
Οι δεσμοί – γάμοι που πέρασαν κάποια κρίση – δύσκολη φάση, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το ξεπεράσουν και θα απολαύσουν… τα καλά του Καλοκαιριού.

ΤΟ ΦΙΔΙ: ΣΟΥΝ
Δημιουργικές ημέρες, για όλους. Οι εβδομάδες θα έχουν πολλές και ευχάριστες ανατροπές σε ζευγάρια που έχουν χωρίσει, αλλά και που τρίτα άτομα έχουν εμπλακεί.
Το χρήμα και η οικονομική άνεση που πλησιάζει, θα διώξει όλες τις παλιές – αρρωστημένες καταστάσεις, που σας βάζουν φρένο στα σχέδια σας.

ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ: ΝΤΟΥΙ
Όλα αυτά που έχετε συζητήσει και συμφωνήσει με τον άνθρωπο σας, θα γίνουν πραγματικότητα και πάρα πολύ σύντομα. Όλα λειτουργούν υπέρ σας.
ΟΙ φίλοι και κάποια άτομα… από την οικογένεια σας, επιθυμούν να σας μιλήσουν… ίσως και να ζητήσουν σε κάτι, την πολύτιμη βοήθεια σας.

zwdia-agnh

Ο ΠΙΘΗΚΟΣ: ΛΙ
Οι προθέσεις και οι θέσεις του ερωτικού σας συντρόφου, δεν είναι και τόσο σαφείς. Ειδικά αν είναι καινούργια η σχέση σας, ίσως να χρειαστεί να δώσετε παραπάνω χρόνο.
Υπάρχουν πολλά θέματα, που από τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου καλείστε να λύσετε. Δεν χρειάζεται όμως να κάνετε ανακοινώσεις και να προκαλείτε σχόλια.

Ο ΠΕΤΕΙΝΟΣ: ΚΟΥΝ
Ευκαιρίες ζητάτε, για να μιλήστε πια πιο ανοιχτά στον άνθρωπο σας, που τον νιώθετε λίγο πιο απόμακρο. Να μην ανησυχείτε, όλα θα έρθουν και πάλι στη σωστή φορά τους.
Κάποιος… κάποτε σας θεώρησε δεδομένους. Μετά σας έχασε. Αυτές τις μέρες, θα δεχτείτε επικοινωνίες και θα δείτε ότι σας πλησιάζουν σχετικές απολογίες και συγνώμες.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ο ΣΚΥΛΟΣ: ΝΤΟΥΙ
Μπορεί να αισθάνεστε βαρετά με τα ίδια και τα ίδια μέσα στο δεσμό σας, αλλά αυτό είναι και κάτι που μετά από λίγο καιρό, συμβαίνει σε όλους. Βρείτε κάτι για να ανανεωθείτε.
Ο γυρισμός ενός παλιού σας έρωτα, έχει κολλήσει μέσα στο μυαλό σας. Αυτό μπορεί να είναι και ένα προμήνυμα, που αναγγέλλει και την άφιξη του.

Ο ΧΟΙΡΟΣ: ΙΑΝ
Εσείς δεν φοβάστε τίποτα. Μπορεί να είστε συνειδητά μόνοι αυτή την εποχή, αλλά τουλάχιστον είσαστε ήσυχοι, και με τις παρέες σας να σας υποστηρίζουν.
Έχετε δεχτεί πολλά φλερτ αυτή την εποχή. Θα έρθουν κι άλλα. Σκεφτείτε και δείτε ποιος από όλους θα ήταν ο ιδεατός σύντροφος.