Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I-CHING

karkinos-filia

Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I-CHING

Ο μήνας του Γήινου Πιθήκου. Όλα τα ζώδια, καλούνται διακανονιστικά…. και πριν να λήξει αυτό το Καλοκαίρι, για να διαμορφώσουν την ερωτική – οικονομική τους ζωή, και αυτό να έχει πια μόνιμο χαρακτήρα.

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

 

ΠΟΝΤΙΚΟΣ – ΚΑΝ
Δεν έχετε κανέναν λόγο να κινείστε πια με τους ρυθμούς και τα προγράμματα της άλλης πλευράς μόνο. Αυτό είναι και κάτι που σας αδικεί.
Είσαστε σε μια φάση που πρέπει να πάρετε πιο τελεσίδικές και κάθετες αποφάσεις … για την καθημερινότητα σας.

zodia-taro-45

ΒΟΔΙ – ΤΣΙΕΝ
Έχετε δεχτεί να περιμένετε, τον σύντροφο σας, για να ξεμπλέξει από καταστάσεις, που ανήκουν στο παρελθόν του.
Εσείς που είστε μόνοι, μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα δεχτείτε ερωτικές προτάσεις, που σίγουρα δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους.

ΤΙΓΡΗΣ – ΤΖΕΝ
Μπορείτε να πείτε ότι περνάτε ένα χαλαρό διάστημα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτό είναι και κάτι που κάνει καλό στη ψυχολογία σας.
Οι σχέσεις, τα ζευγάρια, που έχουν χωρίσει, τον τελευταίο καιρό, πιθανόν μέσα στον Αύγουστο να ενωθούν με την βοήθεια των τρίτων.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ΔΡΑΚΟΣ – ΓΚΕΝ
Οι διπλωματικές και οι έμμεσες συμπεριφορές, δεν είναι για τον χαρακτήρα σας. Ρωτήστε ευθέως, και πάρτε τις αληθινές απαντήσεις.
Πολλές οι αποφάσεις οι σοβαρές – δεσμευτικές, που έχουν πάρει τα ζευγάρια, θα υποστηριχτούν από οικονομική άνεση.

ΛΑΓΟΣ – ΚΟΥΝ
Πολλοί αυτοί, που σας πλησιάζουν και επιθυμούν να σας γνωρίσουν σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. Ίσως και ένας νέος έρωτας, να ξεπροβάλει.
Μπορεί να αισθάνεστε αδικημένοι, μέσα στον δεσμό σας, αλλά το καλύτερο, θα ήταν άμεσα, να το πείτε στον άνθρωπο σας, που ίσως και να μην το αντιλαμβάνεται.

ΑΛΟΓΟ – ΣΟΥΝ
Το ότι είστε ολιγαρκείς στην αγάπη, δεν είναι και ότι καλύτερο για εσάς. Απαιτήστε τα καλύτερα για εσάς, και αν δεν σας δοθούν … τότε σώστε τον εγωισμό σας και αποχωρήστε.
Μην δίνετε στο φώς και στα μάτια των τρίτων, τα προσωπικά σας δεδομένα, καθώς θα επισύρουν κουτσομπολιά και σχόλια.

ΦΙΔΙ – ΝΤΟΥΙ
Είσαστε αμετακίνητοι στα θέλω και στις επιθυμίες σας. Αυτό είναι και κάτι που πιθανόν να έχει στεναχωρήσει τον άνθρωπο σας. Μιλήστε πιο ανοιχτά.
Οι δεσμευμένοι, μέσα στις πρώτες εβδομάδες του Αυγούστου, πιθανόν να έχουν και μια έκπληξη… εγκυμοσύνη – τυχερά λεφτά… και όχι μόνο.

ΠΡΟΒΑΤΟ – ΛΙ
Λειτουργείτε υπό καθεστώς πίεσης. Αυτό είναι και κάτι που σας χαλάει την διάθεση αλλά και το πρόγραμμα σας. Μην το επιτρέπετε… λοιπόν σε κανέναν.
Από τον νέο μήνα, κάποιες παλιές ερωτικές ιστορίες θα βγουν μπροστά σας, και το μόνο βέβαιο, είναι ότι θα σας κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΠΙΘΗΚΟΣ – ΣΟΥΝ
Δεν έχετε χρόνο και ενέργεια για να προσφέρετε πλέον σε καταστάσεις, που έχουν λήξει. Η ζωή συνεχίζεται… και εσείς πρέπει να προχωρήσετε.
Αν δεν υπάρχουν καταστάσεις, που να σας δένουν πραγματικά με τον άνθρωπο που είστε τώρα, ίσως και να έχετε κάνει κάποιο λάθος στην επιλογή σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ΠΕΤΕΙΝΟΣ – ΣΟΥΝ
Θα βρεθείτε μπροστά σε μεγάλες εκπλήξεις από το ταίρι σας. Προτάσεις διακοπών, δέσμευσης είναι στο μενού του καινούργιου μήνα.
Θα πρέπει να αποφασίσετε άμεσα, ποιον τελικά επιθυμείτε να έχετε μέσα στην ερωτική σας ζωή. Όλοι οι άλλοι, απλά σας καθυστερούν.

ΣΚΥΛΟΣ – ΚΑΝ
Δεχτείτε και κάτι που πρέπει να γίνει μέσα στον δεσμό σας, που σας προτείνεται από τον άνθρωπο σας, και που ίσως και να σας ξεμπλόκαρε.
Αυτοί που είναι φανατικοί εργένηδες, θα βρουν μέσα στο υπόλοιπο Καλοκαίρι, μια νέα προσωπικότητα, που σίγουρα θα τους τραβήξει την προσοχή.

ΧΟΙΡΟΣ – ΤΖΕΝ
Σε κάποια πράματα μπορεί να είστε αργοί, αλλά μάλλον αυτό γίνεται επειδή ακόμη, δεν αισθάνεστε σιγουριά, με το άτομο που έχετε δίπλα σας.
Όλα είναι έτοιμα να εξελιχθούν στις μεγάλες σχέσεις, ίσως και μια πιο σοβαρή δέσμευση. Σίγουρα κοιτάξτε και τον ρόλο των οικονομικών σας.

zwdia-zodia-astrologia-65