Κινέζικο ερωτικό ωροσκόπιο Συντρόφων- Δεκ’16

sxeseis-tigris-kinezika-zwdia

Κινέζικο ερωτικό ωροσκόπιο Συντρόφων- Δεκ’16

Ο Δεκέμβριος, επηρεασμένος και φορτωμένος από όλους τους περασμένους μήνες, εισέρχεται με τάση να δώσει πρακτικές λύσεις σε κάθε ζώδιο.

Για τα δώδεκα ζώδια του Κινέζικου Ωροσκοπίου:

 

Ο Αρουραίος – Της Φωτιάς
1) Είσαστε ζαλισμένοι από όλα αυτά που σας έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην ζωή σας. Σίγουρα φταίτε και εσείς για αυτό.
2) Είναι ένα γεγονός, που έχει συμβεί στην προσωπική σας ζωή, και ακόμη δεν το έχετε ξεπεράσει. Διορθώστε την ψυχολογία σας, και προχωρήστε.
Τα νούμερα της τύχης για εσάς: 1, 3, 5

zodia-taro-45

Το Βόδι – Της Γης
1) Είστε σε ένα βήμα πριν κατακτήσετε την καρδιά του ατόμου, που θέλετε να κάνετε σχέση. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους.
2) Το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχετε την τάση να σκέφτεστε πολύ έντονα το παρελθόν. Ίσως και μια κίνηση σας, να άλλαζε την ροή των πραμάτων.
Τα νούμερα της τύχης για εσάς: 2, 4, 9

Κινέζικο ερωτικό ωροσκόπιο Συντρόφων- Δεκ’16

Η Τίγρης – Του Μετάλλου
1) Αν είστε μέσα σε περιοχές άγνωστες καλύτερα απομακρυνθείτε. Δεν είστε εσείς για να κάνετε πειράματα. Η αισθηματική σας ζωή, είναι στο επίκεντρο νέου έρωτα.
2) Η αδράνεια που βλέπετε και εσείς μέσα στην σχέση σας, εν μέρει έχει και την δική σας σφραγίδα. Ξεκινήστε τις διορθωτικές αλλαγές άμεσα.
Τα νούμερα της τύχης για εσάς: 5, 8, 9

Ο Λαγός – Του Νερού
1) Ο λόγος σας αυτό το χρονικό διάστημα, είναι βαρύς και το μόνο σίγουρο είναι ότί έχει πια γίνει αντιληπτός από το ταίρι σας. Θα δείτε άμεσες διαφορές.
2) Η μοναξιά δεν είναι και κάτι τρομερό τελικά. Αυτό το χαλαρό διάστημα, μπορείτε να βρείτε την γαλήνη και την ισορροπία σας, σε κάθε επίπεδο.
Τα νούμερα της τύχης για εσάς: 3, 5, 6

Ο Δράκος – Της Γης
1) Αν κινηθείτε γρήγορα και έξυπνα, θα καταφέρετε να γυρίσετε πίσω τον άνθρωπο που αγαπάτε. Ακόμη και αν τα λάθη, έχουν γίνει από την δική του την πλευρά.
2) Οι σκέψεις μιας καινούργιας γνωριμίας σας, είναι καθοδόν να σας φανερωθούν και να έχουν ερωτικές αποχρώσεις, για το πρόσωπο σας.
Τα νούμερα της τύχης για εσάς: 2, 6, 9

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το Φίδι –Του Ξύλου
1) Έχετε φροντίσει από τώρα να θωρακίσετε την ερωτική σας σχέση, και να την κρατήσετε μακριά από άτομα που πιθανόν να ζηλεύουν.
2) Εσείς που έχετε βρει τον έρωτα της ζωής σας, μην κάνετε αυτήν την κρίσιμη εποχή κάποιο λάθος, που θα σας χαλάσει τις ισορροπίες.
Τα νούμερα της τύχης για εσάς: 1, 3, 7

Το Άλογο – Του Νερού
1) Αναζητήστε τους σωστούς τρόπους, για να πλησιάσετε και πάλι το άτομο που αγαπάτε. Να είστε σίγουροι, ότι θα ανταποκριθεί θετικότατα.
2) Έχουν συσσωρευτεί πολλά λάθη μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας. Αν τελικά τίποτα από αυτό που ζείτε δεν σας εκφράζει, απλά αλλάξτε το.
Τα νούμερα της τύχης για εσάς: 2, 3. 4

Το Πρόβατο – Της Φωτιάς
1) Είστε ανάμεσα σε μια σειρά από αποφάσεις, που πρέπει να πάρετε αλλά και να ανακοινώσετε για την πορεία – δέσμευση, σε επόμενο στάδιο της σχέσης σας.
2) Διαδώστε μέσα στους κύκλους σας, ότι είστε ελεύθεροι. Το σύμπαν θα σας φανερώσει τον κατάλληλο, άμεσα και θα σας συμπληρώσει την ευτυχία σας.
Τα νούμερα της τύχης για εσάς: 4, 7, 9

Ο Πίθηκος – Του Μετάλλου
1) Είστε από τα άτομα, που είναι ώριμα από μικρή ηλικία. Αυτό σημαίνει ότι ζητάτε και κάτι ανάλογο στην ερωτική σας ζωή. Θα το βρείτε γρήγορα.
2) Οι σχέσεις που έχουνε μπλέξει και τρίτα άτομα, στο μεταξύ τους, είναι πολύ πιθανόν μέσα στον Δεκέμβριο να τερματιστούν οριστικά.
Τα νούμερα της τύχης για εσάς: 2, 7, 8

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Πετεινός – Της Γης
1) Απαιτείστε την αλήθεια, όποια και να είναι αυτή, από τον ερωτικό σας σύντροφο. Αυτό σημαίνει ότι είστε έτοιμοι, για κάθε πιθανή κατάληξη
2) Ξεκινήσετε από τις πρώτες ημέρες του μήνα, να προγραμματίζετε από κοινού με τον άνθρωπο σας, για τις γιορτές και το νέο έτος.
Τα νούμερα της τύχης για εσάς: 1, 8, 9

Ο Σκύλος – Του Ξύλου
1) Ο κύκλος σας ο κοινωνικός, δεν έχει κάτι παραπάνω από τα ίδια και τα ίδια. Αν θέλετε κάτι διαφορετικό, θα πρέπει να αναζητήσετε νέο κόσμο
2) Οι όμορφες στιγμές, που ζείτε με τον σύντροφο σας, θα σας οδηγήσουν, πριν λήξει αυτός ο μήνας, σε σκέψεις για μια πιο σοβαρή δέσμευση,
Τα νούμερα της τύχης για εσάς: 2, 4, 5

Ο Χοίρος – Του Νερού
1) Αν αντέχετε να ακούσετε τις αλήθειες, από το στόμα του συντρόφου σας, τότε απλά ρωτήστε τον. Τουλάχιστον θα ξέρετε που βαδίζετε.
2) Είσαστε επιτυχημένοι σε όλα σας. Αυτό σημαίνει ότι έχει έρθει και το σωστό πλήρωμα του χρόνου, για να βρείτε και το κατάλληλο ταίρι.
Τα νούμερα της τύχης για εσάς: 1, 6, 8

Κινέζικο ερωτικό ωροσκόπιο Συντρόφων- Δεκ’16