Κινέζικο ωροσκόπιο και ερωτικό I-CHING Μάρτιος ’17

Κινέζικο ωροσκόπιο και ερωτικό I-CHING Μάρτιος ’17

Ο μήνας του Υδάτινου Λαγού. Η νέα εποχή ξεκινάει πολύ έντονα και ανατρεπτικά για όλα τα ζώδια. Ευνοούνται οι παλιότερες σχέσεις, που θα έχουν τις καλές ευκαιρίες για να προχωρήσουν σε ένα επόμενο στάδιο. Η καριέρα και το χρήμα θα εκτοξευτούν και θα αποδώσουν φήμη και υλική άνεση.

Πιο αναλυτικά:

 

Ο ΠΟΝΤΙΚΟΣ:
Εξάγραμμο ζωδίου: ΤΣΙΕΝ
– Οι μέρες είναι άκρως δύσκολες για εσάς και την αισθηματική σας ζωή. Αυτό είναι κάτι που προσεχώς και πολύ σύντομα, μέσα από την βοήθεια του συντρόφου σας θα αλλάξει.
– Οι αισθηματικές σχέσεις που πέρασαν φουρτούνες και δυσκολίες, ίσως και να χρειαστεί τα ταίρια, να πάρουν μια ανάσα, από την πεζή καθημερινότητα και να έρθουν με πιο πρακτικές προτάσεις.

zodia-taro-45

ΤΟ ΒΟΔΙ:
Εξάγραμμο ζωδίου: ΚΑΝ
– Η τύχη είναι με το μέρος σας και αυτό ειδικά στους αδέσμευτους, θα φέρει μια σειρά από ευχάριστες γνωριμίες, που κάποια από αυτές θα είναι και μοιραίο να γίνει μεγάλη αγάπη.
– Θα αναζητήσετε οι δεσμευμένοι, τρόπους για να ανανεώσετε την σχέση σας με τον άνθρωπο σας, αλλά και το οικείο του περιβάλλον, που κατά καιρούς είναι δύσπιστο προς εσάς.

Η ΤΙΓΡΗ:
Εξάγραμμο ζωδίου: ΓΚΕΝ
– Μην βιαστείτε να κρίνετε τον άνθρωπο σας, από ένα λάθος που έκανε. Δώστε τον απαραίτητο χρόνο για να σας αποδείξει ότι είναι και πάλι άξιος της εμπιστοσύνης σας.
– Το μυαλό σας πάει και έρχεται στο παρελθόν και δεν σας αφήνει να ησυχάσετε. Αλλά ούτε και να προχωρήσετε στο καλό σας μέλλον με νέο κόσμο.

ΤΟ ΦΙΔΙ:
Εξάγραμμο ζωδίου: ΛΙ
– Οι σχέσεις που κάνατε μέχρι τώρα δεν σας ταίριαζαν και το ξέρετε Έχει έρθει ο καιρός να αλλάξετε στρατηγική και λογική, και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας πιο σοβαρά.
– Μια καλή οικονομική – εργασιακή εξέλιξη / είδηση, θα σας λύσει τα χέρια για όλα αυτά που επιθυμείτε τόσο καιρό να κάνετε και να εξελίξετε την ζωή σας.

ΤΟ ΑΛΟΓΟ
Εξάγραμμο ζωδίου: ΝΤΟΥΙ
– Ίσως πια και να είναι απαραίτητο να φύγετε από σχέσεις και άτομα που μόνο σας κάνουν πιο άδειους. Σκεφτείτε και αποφασίστε άμεσα.
– Ο λόγος σας δεν έχει συνοδευτεί από πράξεις και αυτό είναι κάτι που κάνει τον άνθρωπο σας, να έχει πολλές ανασφάλειες για το άμεσο – κοινό σας μέλλον.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο ΛΑΓΟΣ:
Εξάγραμμο ζωδίου: ΚΟΥΝ
– Μια παρεξήγηση η οποία έχει γίνει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με τον άνθρωπο σας, συνεχίζει και σκιάζει την παρούσα σχέση σας. Καλό θα ήταν να την λύσετε.
– Οι τρίτοι δεν είναι δυνατόν να έχουν άποψη για τι κάνετε μέσα στον δεσμό σας. Αφήστε την γνώμη των άλλων εκτός και συνεχίστε όπως εσείς ξέρετε καλύτερα.

Ο ΔΡΑΚΟΣ: ΣΟΥΝ
Εξάγραμμο ζωδίου:
– Μια καινούργια γνωριμία – φλερτ σας έχει κερδίσει την καρδιά. Με το σύμπαν να σας υποστηρίζει το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχετε άμεσα καλές εξελίξεις.
– Μια παλιά σας αγάπη σας ψάχνει. Κάποιος τρίτος θα σας φέρει τα νέα. Ακούστε τις προτάσεις, σκεφτείτε και στον δικό σας χρόνο, κάντε την κίνηση σας.

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ:
Εξάγραμμο ζωδίου: ΤΖΕΝ
– Όλα δείχνουν να κυλούν όπως τα είχατε τελικά σχεδιάσει εσείς. Αυτό είναι και κάτι που θα δώσει και τις θετικές αφορμές μέσα σε σχέσεις, για να πάνε σε ένα άλλο επίπεδο.
– Οι πολλές και παράλληλες διαδρομές μόνο σε αδιέξοδο μπορούν να σας φέρουν. Πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας, πριν στο τέλος κάποιος πληγωθεί.

Ο ΠΙΘΗΚΟΣ:
Εξάγραμμο ζωδίου: ΚΑΝ
– Έχετε αποδείξει εδώ και καιρό ποιοι είστε. Δεν χρειάζεται συνέχεια να είστε μέσα στην ανασφάλεια και το άγχος, για την γνώμη των άλλων προς τα εσάς.
– Μια καινούργια εποχή ανοίγει για εσάς, μέσα στον Μάρτιο που θα σας φέρει έρωτες, χρήμα και πολλή τύχη. Ανοίξτε λοιπόν, την αγκαλιά σας και υποδεχτείτε τα.

Κινέζικο ωροσκόπιο και ερωτικό I-CHING Μάρτιος ’17

Ο ΠΕΤΕΙΝΟΣ:
Εξάγραμμο ζωδίου: ΛΙ
– Διαθέστε παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας για να σκεφτεί ποιον επιθυμεί να έχει δίπλα του. Σίγουρα μην κολλήσετε μόνο σε επιλογές του άτυχου σας παρελθόντος.
– Οι μέρες μέχρι τα μέσα Μαρτίου, έχουν πολλά να σας αποκαλύψουν. Κάποιος πάντως που έχει κρυφό έρωτα για εσάς. Χρήμα και οικονομική άνεση έρχονται.

Ο ΣΚΥΛΟΣ:
Εξάγραμμο ζωδίου: ΓΚΕΝ
– Ξεχάστε αυτά που έγιναν. Όλα δείχνουν πως τα πράματα αλλάζουν προς το καλύτερο. Οι νέοι έρωτες έχουν την τιμητική τους και σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν.
– Τα λόγια που έχουν ανταλλαχτεί μέσα σε σχέσεις και οικογένειες γρήγορα θα ξεχαστούν. Βάλτε και εσείς ένα λιθαράκι για να τρέξουν όλα πιο γρήγορα.

Ο ΧΟΙΡΟΣ:
Εξάγραμμο ζωδίου: ΣΟΥΝ
– Οι δυναμικές σας έχουν κάνει τον άνθρωπο σας, να πνίγεται και να θέλει να σας κάνει κάποιες κουβέντες, που συσχετίζονται με τον μέλλον σας.
– Είσαστε με το ένα πόδι στο παρελθόν και το βλέμμα στο μέλλον. Αυτό λέγεται αδιέξοδο. Ενεργοποιηθείτε και μην είστε πια σε αυτήν την παθητική κατάσταση.