Κινέζικο ωροσκόπιο συντρόφων – Νοέμβριος ‘16

sxeseis-tigris-kinezika-zwdia

Κινέζικο ωροσκόπιο συντρόφων – Νοέμβριος ‘16

Ο μήνας του Νοεμβρίου έχει στην φαρέτρα του πολλές εκπλήξεις για όλους. Τύχη και αγάπη θα προσφερθούν, για αυτούς που τα πραγματικά τα αναζητούν.

Για όλους τους εκπροσώπους του Κινέζικου ωροσκοπίου:

 

Ποντικός:
1) Διατηρήστε ζωντανό το χαμόγελο σας. Αυτά που ζητήσατε από το σύμπαν, για την ερωτική σας ζωή, είναι στον δρόμο, και προσεχώς θα σας αποκαλυφθούν.
2) Οι αντιθέσεις μέσα σε σχέσεις, επιτέλους και με δική σας πρωτοβουλία, θα πρέπει να τερματιστούν. Οτιδήποτε άλλο θα οδηγήσει στον απόλυτο χωρισμό.
Τα τυχερά νούμερα του μήνα: 05 και 10

zodia-taro-45

Βόδι:
1) Η επιθυμία σας για έναν σωστό και ποιοτικό σύντροφο, έχει εισακουστεί και να είστε σίγουροι, ότι αυτός ο μήνας θα σας τον φανερώσει.
2) Οι κινήσεις που σκέφτεστε να κάνετε ίσως και να είναι υπερβολικές. Το άτομο που σας ενδιαφέρει μπορεί να αισθάνεται ότι πιέζεται και να αντιδράει με φυγή.
Τα τυχερά νούμερα του μήνα: 03 και 15

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τίγρης:
1) Θα αισθανθείτε μεγαλύτερη ανακούφιση, μετά από μια σοβαρή συζήτηση που θα έχετε με τον σύντροφο σας. Τελικά συμφωνείτε στον ίδιο δρόμο.
2) Έχετε χαθεί από τις παρέες σας. Είσαστε απορροφημένοι από την αισθηματική σας σχέση, που μόνο σας ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα.
Τα τυχερά νούμερα του μήνα: 06 και 11

Λαγός:
1) Το ταίρι σας έχει ήδη πια καταλάβει ότι πρέπει να σας συμπεριφέρεται με μεγαλύτερη στοργή και φροντίδα. Κάντε και εσείς από την πλευρά σας κάτι ανάλογο.
2) Ένας νέος και πολλά υποσχόμενος έρωτας, θα έρθει μέχρι το δεύτερο 15μερο του Νοεμβρίου και θα σας κάνει και πάλι να αισθανθείτε ζωντανοί.
Τα τυχερά νούμερα του μήνα: 07 και 17

Δρακός:
1) Άτομα της οικογενείας ή της στενής σας παρέας, μπορεί να έχουν τις προσωπικές τους αντιρρήσεις για την επιλογή του συντρόφου σας.
2) Ευνοήστε για να κάνετε τις επόμενες κινήσεις σας, για δέσμευση – οικογένεια – παιδιά – επαγγελματικές αλλαγές.
Τα τυχερά νούμερα του μήνα: 06 και 18

Κινέζικο ωροσκόπιο συντρόφων – Νοέμβριος ‘16

Φίδι:
1) Οι στιγμές που ζείτε, δεν είναι αυτές που είχατε ονειρευτεί. Πάρτε τον χρόνο σας και μην δίνεστε σε άτομα που έχουν πραγματικά, δείξει ότι δεν σας ταιριάζουν.
2) Οι σοβαρές σχέσεις, αυτόν τον μήνα, θα ενάρξουν τις κουβέντες γύρω από μελλοντικές δεσμεύσεις, Βρείτε και τις σχετικές λύσεις για τις μεσολαβούσες χιλιομετρικές αποστάσεις.
Τα τυχερά νούμερα του μήνα: 01 και 03

Άλογο:
1) Έχετε καταφέρει και έχετε κλέψει το ερωτικό ενδιαφέρον του ατόμου που εδώ και μήνες είναι στον ίδιο χώρο με εσάς. Αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις.
2) Δεν έχετε καμία όρεξη να δώσετε το πράσινο φως σε άτομα που στο παρελθόν, σας έχουν οικτρά απογοητεύσει με τον τρόπο τους.
Τα τυχερά νούμερα του μήνα: 03 και 08

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πρόβατο:
1) Ο ενθουσιασμός που έχετε για έναν νέο άνθρωπο, μόλις υποχωρήσει, θα δείτε με καθαρά μάτια, τα πάμπολλα ελαττώματα του. Η συνέχεια δική σας.
2) Οι μόνιμες αντιθέσεις που βιώνετε μέσα στον δεσμό σας, είναι και ο λόγος που όλα τα υπόλοιπα κομμάτια της ζωής σας, δεν προοδεύουν.
Τα τυχερά νούμερα του μήνα: 02 και 09

Πίθηκος:
1) Η αισθηματική θεραπεία θα έρθει μέσα από τις δικές σας καταλυτικές κινήσεις. Σκεφτείτε με την απόλυτη – τετράγωνη λογική σας.
2) Οι παράλληλοι δρόμοι που περπατάτε, μόνο σε αδιέξοδο θα σας οδηγήσουν. Σε επόμενο επίπεδο, θα πικράνετε κόσμο που δεν φταίει.
Τα τυχερά νούμερα του μήνα: 07 και 12

zwdia

Κινέζικο ωροσκόπιο συντρόφων – Νοέμβριος ‘16

Πετεινός:
1) Απελευθερώστε τον εαυτό σας από ανθρώπους, και που εσείς οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε και πρακτικά πλέον, ότι είναι τοξικοί προς την ζωή σας.
2) Έχετε κατακτήσει το 100% της καρδιάς του ανθρώπου που αγαπάτε. Ο μήνας έχει και κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις, για εσάς στα οικονομικά.
Τα τυχερά νούμερα του μήνα: 08 και 14

Σκύλος:
1) Η θερμή συμπεριφορά σας το μόνο που θα καταφέρει, προς το άτομο που σας ενδιαφέρει, είναι να σας εντάξει στην κατηγορία του δεδομένου.
2) Ρίξτε λίγο τους τόνους και μην είστε συνεχώς σε μια υπερένταση. Κουράζετε τους γύρω, και μαζί χάνετε και την πολύτιμη ενέργεια σας.
Τα τυχερά νούμερα του μήνα: 04 και 06

Χοίρος:
1) Εξισορροπήστε την σχέση σας, με όλους αυτούς που σας περιβάλλουν και πιο πολύ με τον άνθρωπο σας, που δείχνει να έχει χάσει το ενδιαφέρον του.
2) Σε καινούργια πρόσωπα, δεν χρειάζεται να προβάλλεται τόσο πολύ τον εαυτό σας. Αφήστε τους τρίτους, να κάνουν την προσπάθεια τους να σας κατακτήσουν.
Τα τυχερά νούμερα του μήνα: 05 και 10

Κινέζικο ωροσκόπιο συντρόφων – Νοέμβριος ‘16