Κριος – Ερωτικη Αστρολογία Εορτών 25-30 Απριλίου

akmi-zwdia-krios-tayros

Κριός – Ερωτική Αστρολογία Εορτών 25-30 Απριλίου

Επιτέλους τα φώτα του Ήλιου έσβησαν από πάνω σας, και τώρα εύκολα και με μεγάλη ησυχία, μπορείτε να επιστρέψετε στους κανονικούς σας καθημερινούς ρυθμούς και σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Δεν είναι καν πρόβλημα και ο ανάδρομος Κυβερνήτης σας, που θα σας ζωηρέψει – ζωντανέψει και πάλι σε υποθέσεις ερωτικών αλλά και οικονομικών, που τόσο πολύ τα έχετε αφήσει ξεχασμένα αυτές τις ημέρες. Έχει έρθει η σωστή ώρα για μεγάλες και θεμελιώδεις αλλαγές.

Διαβαστε την  Ερωτικη Αστρολογία Εορτών 25-30 Απριλίου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

 

Αναλυτικά για το ζώδιο του Κριού – Φωτιά:

Αισθηματικά: Πολλά αυτά που έχετε καταφέρει και έχετε δρομολογήσει εσείς οι εν σχέση Κριοί. Όλη η εβδομάδα θα ενδείκνυται για σοβαρούς διάλογους με το ταίρι σας, και για την πορεία που θα ακολουθήσετε μέχρι το φετινό Καλοκαίρι. Ακόμη και μέχρι για γάμο ή συγκατοίκηση –οικογένεια, μπορείτε να συζητήσετε – οργανωθείτε. Όσοι έχουν βιώσει έναν άσχημο – πικρό χωρισμό ή στο τώρα είναι κάτω από την θλίψη μιας ερωτικής απογοήτευσης, θα μπορέσουν να ανακάμψουν και να προχωρήσουν πιο κάτω. Πάντως μέχρι να φύγει η Αφροδίτη από πάνω σας, ίσως και να σας έχει φανερώσει μια καινούργια προσωπικότητα, που μπορεί να τραβήξει την ιδιαίτερη προσοχή σας. Εκμεταλλευτείτε και εσείς που έχετε σχέση εκ του μακρόθεν, τις μέρες, και συναντηθείτε με τον άνθρωπο σας, και βρείτε τις κοινά αποδεκτές λύσεις.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Οικονομικά: Ναι όντως, εσείς είστε αυτοί που έχετε κάνει τις περισσότερες και τις πιο αλόγιστες σπατάλες, όλο αυτό το προηγούμενο διάστημα. Ευτυχώς είσαστε έξυπνοι και δουλευταράδες, και αυτό μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα το ισορροπήσετε και σχετικά εύκολα. Για όσους ήδη έχουν σκέψεις για αγορές μεγάλες αλλά και ταξίδια, θα έχουν καλύτερη εύνοια από τα μέσα του Καλοκαιριού και μετά.

Τύχη: Έχετε ρέντα! Είσαστε σε μια υπερένταση σε όλα. Κυνηγάτε την προσωπική σας επιτυχία και προβολή. Είσαστε αυτήν την περίοδο ασταμάτητοι, και με την ενίσχυση που παίρνετε από το σύμπαν, σίγουρα κάτι καλό θα προκύψει προσεχώς.

 

Ευνοημένοι οι γεννημένοι Ταύροι στις: 30 / 03, 11 / 04, 18 / 04
Love Luck: 92 %
Γόνιμη ημέρα: 11 Απριλίου
Τυχερά νούμερα: 04, 15, 19, 20, 21 και 31
Ταίριασμα με τα ζώδια του Αέρα και της Γης
Οικονομικά: Άριστα