Κρύες νύχτες με ζεστές καρδιές. Tips για κάθε ζώδιο

erwtikes-19314

Κρύες νύχτες με ζεστές καρδιές. Tips για κάθε ζώδιο

Μπορεί οι θερμοκρασίες της εποχής να είναι χαμηλές, αλλά το ρητό που λέει ‘Κρύο, καιρός για Δύο’, έχει τώρα την εφαρμογή του στο μέγιστο βαθμό. Κάθε ζώδιο έχει το δικό του ‘κουμπί’, τρόπο, για να ανοίξουν οι πόρτες της καρδιάς του.

Tips για όλα τα ζώδια:

 

Εσείς τα ατίθασα Κριάρια δεν καταλαβαίνετε αν έξω έχει κρύο ή ζέστη. Αυτό που ζητάτε είναι να έχετε τον άνθρωπο σας κοντά και σίγουρα την αποκλειστική του αγάπη.
Love Matching: 95%

zodia-taro-45

Για τους σπιτόγατους Ταύρους όλα είναι πιο εύκολα. Η οικογενειακή – συντροφική θαλπωρή είναι και αυτό που αποζητούν. Άρα αδράξτε την ευκαιρία και ασχοληθείτε πιο ενεργά μαζί του.
Love Matching: 90%

Εσείς οι ασταμάτητοι και γοητευτικοί Δίδυμοι, είσαστε παντός καιρού. Το μόνο που σας χρειάζεται είναι το αγαπημένο σας πρόσωπο, τα φιλαράκια σας και καλό φαγητό. Εσείς που έχετε σχέση με τον Έφηβο, θα χρειαστεί απλά να είστε ο εαυτός σας
Love Matching: 92%

Όλοι οι χουχουλιάρηδες Καρκίνοι, έχουν ανάγκη για αγκαλιές και αισθηματικές κουβέντες. Δεν χρειάζονται πραγματικά τίποτα άλλο. Αφεθείτε στην χαλαρότητα των ημερών, και θα δείτε ότι όλα μπορούν να γίνουν όπως εσείς επιθυμείτε.
Love Matching: 96%

Για τους Βασιλιάδες, φυσικά και έχει σημασία το κρύο. Είναι μια καταπληκτική ευκαιρία, για να βρεθούν μαζί με τα άτομα που τους ενδιαφέρουν και αγαπούν. Πάρτε ένα δώρο και ξαφνιάστε τον με πρωτότυπες προτάσεις. Θα ανταποκριθεί εις το έπακρον.
Love Matching: 92%

Με έναν Παρθένο, όλα είναι εύκολα. Όποιες και να είναι οι καιρικές συνθήκες αυτό το άτομο, μπορείτε να το φέρετε στα μέτρα σας, μόνο με δύο αληθινά λόγια αγάπης και μια αγκαλιά. Όλα τα άλλα αφήστε τα επάνω του. Μην ξεχνάτε ποτέ την γήινη υπόσταση του.
Love Matching: 94%

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Με τους Ζυγούς, όλα είναι απλά απρόβλεπτα. Δεν χρειάζεται να σκεφτείτε κάτι, από μόνοι τους έχουν και τα δεδομένα αλλά και τις λύσεις. Αυτό που πιθανόν να τους λείπει, είναι ένας καλός ακροατής. Ακούστε τους λοιπόν, συμφωνήστε και όλα τα άλλα… είναι θέμα χρόνου.
Love Matching: 89%

Με τον Σκορπιό, για σύντροφο, είναι λίγα αυτά που μπορείτε να ελέγξετε και να τολμήσετε. Αφήστε τον να πάρει τις πρωτοβουλίες για εσάς, και θα δείτε ότι δεν θα μείνετε ανικανοποίητοι. Εσείς το μόνο που μπορείτε να προσθέσετε είναι το ερωτικό σας ταμπεραμέντο.
Love Matching: 93%

Ο Τοξότης θέλει ένταση και δράση, ασχέτως το τι δείχνει το θερμόμετρο. Βρείτε τις δικαιολογίες για να συναντηθείτε και εκεί μπορείτε να του προτείνετε κάτι που θα τον ευχαριστούσε. Αποφύγετε τις δραστηριότητες που συσχετίζονται με τον σπίτι και τα τετριμμένα.
Love Matching: 94%

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Για τους βαρείς και ασήκωτους Αιγόκερους, που το σπίτι τους, είναι και η χαρά και η ασφάλεια τους, κάντε κάτι που θα τους κάνει να περάσουν περισσότερη ώρα μαζί σας, για να γνωρίσουν καλύτερα. Αυτό είναι ένα πλούσιο γεύμα ή ένα επιτραπέζιο παιχνίδι. Τα υπόλοιπα … δικά τους.
Love Matching: 92%

Δύο είναι οι κινήσεις ματ που μπορείτε να κάνετε σε ένα Υδροχόο. Πρώτον να δείχνετε έντονα την διαφορά μεταξύ των δύο φύλων, μιας και κάτι ενδιάμεσο δεν θα τον ενδιέφερε. Και σε δεύτερο τόνο, μια ρομαντική κουβέντα που σίγουρα να εκθειάζει τα όποια επιτεύγματα και πλεονεκτήματα του.
Love Matching: 96%

Αν η αισθηματική σας συντροφιά είναι Ιχθύς, τότε μπορείτε να βρείτε τις δραστηριότητες που τον χαροποιούν και να τις προτείνετε σε ανύποπτο χρόνο. Μόνο το γεγονός, ότι θα κάνετε κάτι τέτοιο ( πρόταση για θέατρο, διασκέδαση, εκδρομή ), θα τον κάνει να αισθανθεί πολύ πιο τρυφερά για εσάς.
Love Matching: 93%