Λαβύρινθος η αγάπη και η Αριάδνη χαμένη!

den-thelei-sex

Λαβύρινθος η αγάπη και η Αριάδνη χαμένη!

Το τρέχον έτος σιγά – σιγά αποχωρεί. Αυτό βάζει την πλειοψηφία των ζωδίων να κάνουν τον προσωπικό τους απολογισμό, σε ζητήματα σχέσεων και συναισθημάτων… και σίγουρα να θέσουν τα πλάνα τους, για το προσεχές έτος.

Για όλους λοιπόν:

 

Κριός: Οι δυσκολίες που περάσετε, τώρα στέκονται ξεχασμένες πίσω από την πλάτη σας. Αυτό που έχει μείνει, είναι το ξεκάθαρο μυαλό και οι τελικές αποφάσεις για το ποιος θα είναι αυτός, που θα σας συνοδεύσει μέσα στο επόμενο έτος. Ακόμη και οι νέοι έρωτες, θα τεθούν υπό αμφισβήτηση.
Τύχη με ζώδια του Αέρα

zodia-taro-45

Ταύρος: Εσείς είστε αυτοί που κρατάτε τον Ζυγό της ισορροπίας, μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Αυτό σημαίνει ότι και η μοίρα της σχέση κρατιέται από εσάς, και αυτό που τελικά επιθυμείτε και αυτό θα γίνει. Ακόμη και αν αυτό που ονειρεύεστε είναι μια άμεση επανασύνδεση, αρκεί να το ζητήσετε …και θα γίνει.
Τύχη με ζώδια του Νερού

Δίδυμοι: Κανείς δεν μπορεί να σας αλλάξει εσάς, την γνώμη και την κρίση σας. Άλλωστε είστε αυτοί που θα αποφασίσετε για το τι μέλει γενέσθαι, στην αισθηματική σας ζωή. Τα ζευγάρια που μέσα στο τρέχον έτος, είχαν μεταξύ τους χιλιομετρικές αποστάσεις, το 2017, θα βρουν τους τρόπους, για να είναι μαζί και ποιοτικά.
Τύχη με ζώδια της Γης

Καρκίνος: Είναι μια εποχή αυτός ο τελευταίος μήνας του έτους, που εσείς έχετε την εσώτερη ανάγκη να δείτε ποιος είναι αυτός, που μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένους. Είναι η μακροχρόνια και δοκιμασμένη στα δύσκολα σχέση σας, η αυτός ο νέος και θυελλώδης έρωτας, που μπορεί να σας ανανεώσει.
Τύχη με ζώδια της Φωτιάς

Λέων: Εσείς πια ζητάτε πρακτικές αποδείξεις έρωτα και αισθημάτων, από τον εκάστοτε σύντροφο σας, θα τις έχετε και χωρίς πολύ μεγάλη δυσκολία. Είναι η εποχή που όλοι αυτοί που πέρασαν από την ζωή σας, θα ξανασκεφτούν και ο καθένας με τον δικό του τρόπο, να σας πλησιάσει και να κάνει αυτό που πρέπει πια για να σας φέρει πιο κοντά… φιλικά, κοινωνικά, ερωτικά!
Τύχη με ζώδια του Αέρα

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Έχετε αφήσει τον κακό σας εαυτό πίσω, και αυτό που αναζητάτε είναι, έναν σωστό – ποιοτικό σύντροφο που θα σας συμπληρώσει την καρδιά και την καθημερινότητα σας. Οι μέρες του Αιγόκερω, είναι συμπαραστατικές για τις επιδιώξεις σας. Μέσα σε όλη αυτήν την ευχάριστη κινητικότητα, θα υπάρξει και τυχερό χρήμα.
Τύχη με ζώδια της Γης

Ζυγός: Έχετε τον αέρα του νικητή…και σε αυτό το έτος 2017. Έχετε καταφέρει και έχετε βρει το κουμπί του συντρόφου σας, και αυτό πια σας έχει φέρει την αρμονία σαν ζευγάρι. Είναι πιθανόν και στο πρώτο εξάμηνο, να προκύψουν και επίσημες δεσμεύσεις. Οι αγωνίες των χωρισμένων θα υποχωρήσουν καθώς θα υπάρξουν συμβιβαστικές λύσεις, με τους πρώην συντρόφους.
Τύχη με ζώδια του Αέρα

Σκορπιός: Μπορεί να ήσαστε ακόμη μουδιασμένο, από όλα αυτά τα δύσκολα που περάσατε το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά το νέο έτος είναι πολλά υποσχόμενο. Τα φλερτ και οι παλιότερες γνωριμίες θα ανακάμψουν, και μέσα από διπλωματικές αφορμές θα σας δώσουν απαντήσεις, ίσως και ευκαιρίες για κάτι περισσότερο και πιο ουσιαστικό.
Τύχη με ζώδια της Γης

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο του Χειμωνα 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερωςυδροχοος ιχθεις

Τοξότης: Μπορείτε να παραδεχτείτε ότι τα πράματα, με τον Ήλιο πάνω σας, έχουν γίνει καλύτερα από το παρελθόν. Ειδικά στα συναισθηματικά σας, θα έχετε την ευκαιρία και μέσα από πρωτοβουλίες τρίτων, να εμπλακείτε σε ερωτικές σχέσεις που θα σας δεσμεύσουν, ίσως και για πάντα. Οι έρωτες του παρελθόντος,
Τύχη με ζώδια της Φωτιάς

Αιγόκερως: Οι αναμνήσεις πια οι άσχημες θα διαγραφτούν, με την έλευση κάποιου νέου και συγκλονιστικού έρωτα, που μπορεί να σας ανατρέψει τα δεδομένα. Από όλες τις πλευρές το επόμενο χρονικό διάστημα, σας δικαιώνει σε επίπεδο συναισθηματικών και οικονομικών, ακόμη και σε οδυνηρές αποφάσεις απότομων χωρισμών. Το νέο έτος προδιαγράφεται ανανεωτικό.
Τύχη με ζώδια του Νερού

Υδροχόος: Μπορείτε να χαμογελάσετε φαρδιά και παρατεταμένα. Το σύμπαν έχει συνωμοτήσει υπέρ σας. Αυτό θα το δείτε από το τρίτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, και μέσα στο νέο έτος. Υποθέσεις ερωτικού χαρακτήρα, θα έχουν την τύχη να σας γοητεύσουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Οι επιχειρηματικές σας δράσεις, σύντομα θα αποδώσουν άνεση και σταθερότητα.
Τύχη με ζώδια του Νερού

Ιχθείς: Το αστρολογικό σκηνικό, μέχρι τις γιορτές και μέσα στο καινούργιο έτος, μόνο ευχάριστες ειδήσεις θα σας φέρει. Σύντροφοι και σύζυγοι, που τα είχαν ‘τσουγκρίσει΄, τώρα μπορούν πια σε ήρεμη κατάσταση να συζητήσουν και να έρθουν, και πάλι σε ένα κλίμα αρμονίας. Μόνοι και πικραμένοι της αγάπης, θα βρεθούν μέσα σε νέα αγκαλιά…σύντομα.
Τύχη με ζώδια της Γης