Λιθομαντεία. Κρύσταλλοι ερμηνεύουν το ερωτικό μέλλον

Λιθομαντεία. Κρύσταλλοι ερμηνεύουν το ερωτικό μέλλον.

Από τις πιο παλιές μεθόδους μαντείας, πριν ακόμη και την οποιαδήποτε ύπαρξη τράπουλας. Σε ένα κόκκινο πουγκί τοποθετούνται οι κάτωθι 10 κρύσταλλοι και ανακατεύονται στα τυφλά. Το χέρι του ενδιαφερόμενου επιλέγει στην τύχη έναν λίθο… και ο Μάντης δίνει την ερμηνεία για τα μελλούμενα.

Η μέθοδος αυτή στο τώρα έχει εκσυγχρονιστεί, και πλέον οι κρύσταλλοι είναι σχεδιασμένοι σε τράπουλα, όπου μπορούν να δώσουν τις απαντήσεις τους σχετικά με τα πάθη, την αυθεντικότητα αλλά την εξέλιξη αυτών.

Οι Κρύσταλλοι και η ερωτική τους ερμηνεία:

 

1- Ροζ Αχάτης:
Εξαιρετική επιλογή, που δηλώνει ότι το άτομο από το οποίο καρτερείτε μια απάντηση – μια κίνηση, ήδη είναι έτοιμο να την κάνει προς την κατεύθυνση του δικού σας καλού.
Ερωτική συμβατότητα με: Ταύρος και Λέων

zodia-taro-45

2- Τοπάζι
Θα πρέπει να διωχτούν πρώτα οι αναμνήσεις του παρελθόντος, αν τελικά επιθυμείτε νέος έρωτας να εισέλθει στη ζωή σας. Αυτό είναι ήδη “προγραμματισμένο” να γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

3- Μάτι της Τίγρης
Κοιτάξτε γύρω σας και δείτε ποιοι είναι αυτοί που σας πολιορκούν. Δεν είναι όλοι κατάλληλοι για εσάς και τις απαιτήσεις σας. Εσείς πραγματικά γνωρίζετε ποιος σας ταιριάζει γάντι. Οι άλλοι απορρίπτονται.

4- Τιρκουάζ
Οι σκέψεις κάποιου μακρινού έρωτα σας κατατρώνε καθημερινά. Μια εμμονή, μια ψύχωση που δεν επιθυμείτε εσείς να διώξετε τελικά από πάνω σας. Η ζωή εξελίσσεται και πρέπει και εσείς να ακολουθήσετε.

5- Φεγγαρόπετρα
Μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας κάποια προσπάθεια, για να ξαναβάλετε στη ζωή σας κάποιο ιδιαίτερο άτομο από τα παλιά. Μπορεί αυτό να μην είναι εφικτό από την πρώτη στιγμή, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει εν τέλει.

6- Σμαράγδι
Μπορεί να έχετε ήδη μπει στο ερωτικό στόχαστρο μιας καινούργιας προσωπικότητας, που έχει όλη την καλή διάθεση και δυναμική για να σας τραβήξει τη δύσκολη προσοχή σας. Μην αδιαφορείτε για τα σινιάλα της αγάπης.

Λιθομαντεία. Κρύσταλλοι ερμηνεύουν το ερωτικό μέλλον

7- Αμέθυστος
Μπορεί η καρδιά σας στο τώρα να είναι μοιρασμένη στα δύο από μια ερωτική απογοήτευση, αλλά τα μελλούμενα – λίγες ημέρες, θα σας δώσουν μεγάλες αποκαλύψεις. Κινητικότητα θα υπάρξει από την πλευρά ενός πρώην συντρόφου σας, που επιθυμεί να ξαναβρείτε τον κοινό σας δρόμο.

09- Μαργαριτάρι
Αυτό που ζείτε στο τώρα… είναι μόνο προσωρινό. Η θλίψη ενός έρωτα που ποτέ δεν ολοκληρώθηκε, θα φύγει. Σίγουρα είσαστε εν αναμονή αυτού που η καρδιά του σας αποζητά ακόμη, και μετά από αυτό το μεγάλο
χρονικό διάστημα.

10- Ρουμπίνι
Υπήρξαν σίγουρα μεγάλες αντιξοότητες ανάμεσα στον έρωτα που είχατε για τον σύντροφο σας, και τρίτες καταστάσεις που δεν σας ήθελαν μαζί. Αδιαφορήστε για τους άλλους και ασχοληθείτε πιο ενεργά με τη ζωή σας και το άτομο που σας απασχολεί.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Φθινοπωρο 2016  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις