Μέρες πάθους και εξέλιξης …για όλα τα ζώδια

zwdia-zodia-astrologia-3

Μέρες πάθους και εξέλιξης …για όλα τα ζώδια

Όλες οι μέρες και μέχρι να λήξει η εποχή του Ταύρου 21/05, έχουν μια ιδιαίτερη αστρολογική εύνοια, που θα δώσει εξελίξεις γύρω από υποθέσεις αγάπης, συντρόφων αλλά και επίσημων δεσμεύσεων. Οι περισσότεροι πλανήτες είναι σε ανάδρομη κίνηση, ή σε μοιραίες όψεις που θα αφήσουν το καρμικό τους στίγμα, για πολλούς μήνες ακόμη.

Αναλυτικά για όλους:

 

Κριός: Δεν χρειάζεται να πιέσετε τον εαυτό σας, γύρω από υποθέσεις αισθηματικών, που δεν τρέχουν με τις δικές σας ταχύτητες. Την θέση σας την ξέρουν, άρα άμεσα θα περιμένετε θετικές εξελίξεις.

zodia-taro-45

Ταύρος: Η ερωτική σας ζωή είναι στο σκοτάδι, είτε είστε μόνοι, είτε έχετε μόνιμη σχέση. Σε αυτό είστε μόνο εσείς υπεύθυνοι, που δεν έχετε κάνει κάτι περισσότερο, από το περιμένετε όλα να λυθούν και να εξελιχτούν, με ευθύνη του ανθρώπου σας μόνο.

Δίδυμοι: Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καταστρώσετε τα οικονομικά και αισθηματικά σας σχέδια… και να αφήσετε τον ζωοδότη Ήλιο που σας πλησιάσει να τα υλοποιήσει. Ειδικά τον ερωτικό τομέα, θα έχετε το άτομο, που σας ενδιαφέρει άμεσα και δίπλα σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 11/05  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Καρκίνος: Έχετε πια καταφέρει να ξεφύγετε από τα λάθη και τις υπερβολές του παρελθόντος. Η Αφροδίτη και ο Άρης, σας κάνουν άκρως γοητευτικούς και σας δίνουν το προβάδισμα, για να ισορροπήσετε την αισθηματική σας ζωή, με τον άνθρωπο της επιλογής σας.

Λέων: Κάπου έχετε ξεχαστεί στο παρελθόν. Υπάρχει μια εμμονή με έναν παλιό σας έρωτα, που όμως και εσείς οι ίδιοι, αντιλαμβάνεστε ότι, δεν υπάρχει πρακτική – ουσιαστική εξέλιξη. Βάλτε ένα όριο χρόνου για την αναμονή σας και μετά απομακρυνθείτε.

Παρθένος: Είσαστε μέσα σε πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Αυτό που έχει σημασία, είναι εσείς που ανήκετε στα σοφά ζώδια, να κάνετε τις καλύτερες επιλογές. Μέσα στο Καλοκαίρι, αναμένονται δεσμεύσεις επίσημες για πολλούς.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός: Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ερωτικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Ειδικά εσείς που είστε μόνοι μεγάλο χρονικό διάστημα, φιλτράρετε σωστά και πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις, χωρίς πίεση.

Σκορπιός: Γόνιμες ημέρες για όλα αυτά που σκέφτεστε να κάνετε σε αισθηματικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Να είστε σίγουροι ότι το ταίρι σας, σας υποστηρίζει και σε επόμενο στάδιο, το χρήμα θα σας λύσει τα χέρια.

Τοξότης: Προσφορές και αισθηματικά δώρα σας πλησιάζουν εσάς, που τόσο πολύ έχετε κουραστεί στην ζωή σας. Αφήστε τα καλά του σας αποδίδονται από το σύμπαν να σας ολοκληρώσουν τις επιθυμίες. Νέοι έρωτες για πολλούς… ίσως και μοιραίοι.

Αιγόκερως: Προσέχετε λοιπόν τα βήματα και τις υποσχέσεις σας. Δεν είναι όλα και όλοι, όπως δείχνουν. Μέσα στις επόμενες 8-10 ημέρες, θα έχετε πολλές νέες γνωριμίες, φλερτ αλλά και επαγγελματικές προτάσεις που θα σας τραβήξουν την δύσκολη προσοχή.

Υδροχόος: Μην χάνετε τον πολύτιμο χρόνο και την ενέργεια σας, με άτομα και τις ζωές τους, που δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να σας δώσουν. Είστε από τα πιο αυτάρκεις και αυτόνομα ζώδια, που μπορούν να περιμένουν, να έρθει το ιδανικό.

Ιχθείς: Μπορεί στο τώρα να έχετε έντονο άγχος, με όλα αυτά που σας συμβαίνουν, αλλά σίγουρα θα τα καταφέρετε. Για τα αισθηματικά σας ζητήματα, αφήστε και τον άνθρωπο σας, να κάνει κάτι περισσότερο για εσάς.