Μαδώντας την Μαργαρίτα. Μ’αγαπά, δεν μ’αγαπά!

provlimata-epikoinwnias

Μαδώντας την Μαργαρίτα. Μ’αγαπά, δεν μ’αγαπά!

Όσο πλησιάζουν οι μέρες των εορτών, τόσο μεγαλύτερο και το συναισθηματικό άγχος όλων, για το τι μέλλει γενέσθαι σε σχέσεις, διαζύγια, νέους έρωτες, κινήσεις των τρίτων. Ο καινούργιος μήνας, δίνει πολλές διπλωματικές ευκαιρίες, μέσα από εορταστικά γεγονότα και συναντήσεις, για να ολοκληρωθούν ημιτελείς καταστάσεις, που ουδείς επιθυμεί να τις έχει και μέσα στο 2017.

Άρα μην μαδήσετε την μαργαρίτα, υποθέτοντας για τα συναισθήματα των άλλων. Ενεργοποιηθείτε και δράστε προς το δικό σας συμφέρον.

 

Κριός: Έχετε να δείτε και να ακούστε το άτομο που σας ενδιαφέρει, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό από μόνο του λεει, πολλά για τις παγωμένες προθέσεις της άλλης πλευράς. Ίσως να έχει ανοίξει ένας νέος κύκλος για αυτόν και την ζωή του.

zodia-taro-45

Ταύρος: Είσαστε στην μόνιμη σκέψη ενός ατόμου, που στο παρελθόν, σας έχει ταλαιπωρήσει… και το ξέρετε. Αυτό είναι κάτι που όμως έγινε υπό άλλες συνθήκες. Στο τώρα, και επειδή υπάρχουν ακόμη ενεργά συναισθήματα, είναι πιθανόν να σας γίνουν διαφορετικές προτάσεις.

Δίδυμοι: Εσείς αναστατώνετε με το πέρασμα σας πολύ κόσμο. Οι άλλοι θα πρέπει να μαδούν την μαργαρίτα και να αναρωτιούνται, αν τους αγαπάτε ή όχι. Να είστε σε μια αφύπνιση, καθώς μέχρι τα μέσα του Δεκεμβρίου, θα πλησιαστείτε από παλιά σας ιδιαίτερη αγάπη, που θα ζητήσει επανένωση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Καρκίνος: Με εσάς τα πράματα είναι περίεργα ούτως ή άλλως. Αυτό είναι και κάτι που μπερδεύει τους άλλους, προς εσάς. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, θα ξεκαθαρίσουν πολλά και πιο πολύ η αισθηματική σας ζωή, που έχει γίνει λαβύρινθος. Τύχη και σε οικονομικά ζητήματα.

Λέων: Μπορεί εσείς και ο εγωισμός σας, να έχετε ξεγράψει από το μυαλό και την σκέψη σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει, ότι και η άλλη πλευρά, είναι στο ίδιο μήκος κύματος. Από την δεύτερη εβδομάδα του Δεκεμβρίου, εσείς θα δεχτείτε μια σειρά από προτάσεις για επανασύνδεση και δέσμευση.

Παρθένος: Προκειμένου να πετύχετε την επανασύνδεση, με το άτομο που αγαπάτε, έχετε κάνει μια σειρά από μη εμφανείς δράσεις, σε πρώτο βαθμό για να μαζέψετε πολύτιμες πληροφορίες. Σε δεύτερο βήμα, σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας προβληματίζει και σας χωρίζει, και βρείτε τις λύσεις, από τώρα.αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός: Σε κάποιον τα έχετε μαζεμένα, τα παράπονα. Αυτό είναι και κάτι που προσεχώς, θα έχετε την ευκαιρία να το συζητήστε και να το λύστε για πάντα. Υπάρχει πραγματική αγάπη στο μεταξύ σας, άρα είναι θέμα ελάχιστου χρόνου, για να τα ξαναβρείτε και να είστε μαζί, καλύτερα από ότι πριν.

Σκορπιός: Δεν είστε και στην καλύτερη πιθανή αισθηματική σας κατάσταση. Σε αυτό ευθύνεται και ο άνθρωπος σας, που δεν σας έχει δώσει και την πρέπουσα σημασία. Αυτό είναι όμως κάτι που θα αλλάξει προσεχώς. Μην παραπονιέστε, δείξτε μια άνεση και θα δείτε τα πράματα να αλλάζουν υπέρ σας.

Τοξότης: Εσείς δεν έχετε γενικότερα υπομονή. Αυτό βέβαια είναι και κάτι πολύ γοητευτικό επάνω σας. Οι μέρες που έρχονται θα σας φέρουν και πάλι πρόσωπο, με πρόσωπο με το άτομο, που το τελευταίο καιρό έχει απομακρυνθεί από την ερωτική σας ζωή. Πολύ πιθανόν, να υπάρξει μια δυνατή επανένωση.

Μαδώντας την Μαργαρίτα. Μ’αγαπά, δεν μ’αγαπά!

zwdia

Αιγόκερως: Ακολουθείτε μια στρατηγική που δείχνει ότι πετυχαίνει. Το πρόσωπο που έχει το τελευταίο χρονικό διάστημα, χαθεί από την καθημερινότητα σας, είναι έτοιμο αλλά σε ανύποπτο χρόνο να σας πλησιάσει, και να σας δώσει εξηγήσεις και προτάσεις για κοινή συνέχεια.

Υδροχόος: Οι ενέργειες που έχετε κάνει, κάποιον έχουν πληγώσει. Αυτό σίγουρα δεν μπορεί να διαγραφεί, αλλά σίγουρα μπορεί να διορθωθεί, μέσα από τις δικές σας πρωτοβουλίες. Πιθανόν, στην αρχή να βρείτε αντιστάσεις ευνόητες, αλλά θα τα καταφέρετε αν το προσπαθήσετε περισσότερο

Ιχθείς: Είσαστε αρκετά τολμηροί σε όλα σας. Αυτό είναι και το δικό σας καλό χαρτί. Αυτά που είχατε να δείξετε, οι άλλοι τα έχουν δει. Το μόνο που απομένει, είναι να περιμένετε από τους τρίτους τις δράσεις τους αγάπης, προς το πρόσωπο σας.

Μαδώντας την Μαργαρίτα. Μ’αγαπά, δεν μ’αγαπά!