Μακροχρόνιες σχέσεις. Ο φόβος της αδελφοποίησης!

erwtika-mystika-zwdiwn

Μακροχρόνιες σχέσεις. Ο φόβος της αδελφοποίησης!

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο πανδαμάτωρ χρόνος, ξεθωριάζει και τον πιο μεγάλο έρωτα, την πιο βαθιά αγάπη. Εδώ… και πριν φανούν αυτά τα σημάδια κόπωσης και φθοράς… κάθε σύντροφος, θα πρέπει να ενεργοποιηθεί και σύμφωνα με την ιδία του εμπειρία, αλλά και σίγουρα παράλληλα με τα ζωδιακά του χαρακτηριστικά, να κάνει τις απαραίτητες αισθηματικές «διορθώσεις»!

Μικρά tips για να ανανεώσετε το ερωτικό ενδιαφέρον σε κάθε ζώδιο:

 

Κριός: Μην τον πιέζεται να σας πει… πόσο πολύ σας αγαπάει. Αν δεν σας ήθελε ούτε καν …θα σας πλησίαζε. Προτείνετε του κάτι διαφορετικό και extreme. Τα υπόλοιπα δικά του. Αφήστε του αέρα να ανασάνει!

zodia-taro-45

Ταύρος: Είσαστε τυχεροί αν έχετε σχέση με έναν Ταύρο. Οι απόλυτοι σύντροφοι και συνοδοιπόροι για όλα τα υπόλοιπα ζώδια. 100 χρόνια να είστε μαζί, αυτός δεν θα βαρεθεί ποτέ, όσο σας βλέπει να του αποδεικνύετε το ενδιαφέρον σας.

Δίδυμοι: Στην περίπτωση των αιώνιων Εφήβων, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Αν έστω και λίγο, τους έχετε τραβήξει το ενδιαφέρον, θα κάνουν όλα τα υπόλοιπα μόνοι τους, έτσι εσείς το ταίρι τους, να είστε πάντα σε καλή διάθεση και αγάπη προς το πρόσωπο τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Καρκίνος: Δύσκολα τα πράγματα εδώ. Δεν βαριέται τις μεγάλες και βαθιές σχέσεις και ούτε θα ψάξει κάτι νέο, σε ένα βάθος ορίζοντα. Εσείς απλά το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να του δηλώνει πρακτικά την πίστη και την αγάπη σας.

Λέων: Οι σχέσεις σας είναι δύσκολο να επανέλθουν στο πρώτο επίπεδο. Όμως, με ένα τόσο δύσκολο ζώδιο, καλό θα ήταν, μόλις αντιληφθείτε μια αισθηματική καμπή, να κινητοποιηθείτε προς όλα αυτά… που κάποτε του άρεσαν και του τράβηξαν την προσοχή.

Παρθένος: Το μόνο ζώδιο, που δεν έχει ποτέ παράπονα και από κανέναν. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να φροντίζετε με τον τρόπο σας, να του δείχνετε πόσο σημαντικό, είναι για εσάς να είναι δίπλα σας. Όλα τα άλλα, θα εξελιχθούν.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός: Με έναν Ζυγό, τα πράγματα είναι ρευστά. Φροντίζουν να ανανεώνονται από μόνοι τους, κάτι που ίσως κάποιες φορές, να τους οδηγεί και σε λάθος λημέρια! Από την δική σας την πλευρά, θα πρέπει να είστε πάντα ευχάριστοι και διαχυτικοί… άλλωστε είναι αέρινα ζώδια, και ζητούν όλα να είναι μονίμως… σε κίνηση.

Σκορπιός: Αν βαρεθεί ο Σκορπιός, δεν έχει κάποιο αντίμετρο! Έφυγε. Αν κάτι υπάρχει, που μπορεί να το κρατήσει παρατεταμένα, είναι η μόνιμη και ακατάπαυστη ερωτική σας προσοχή. Αναζητούν συντρόφους, που συνεχώς, να τους επιβεβαιώνουν την αγάπη τους, με όλους τους τρόπους.

Τοξότης: Ένα παιχνίδι αγάπης, που θα το έχετε υπό τον δικό σας έλεγχο, αν στον ατίθασο γιο του Δία, δίνετε το 100% της αγάπης σας. Θέλει να ξέρει ότι δεν έχετε μάτια για κάτι άλλο, το μέλλον σας είναι κοινό, και πάντα τον συμπεριλαμβάνετε στα άμεσα σχέδια σας.

Αιγόκερως: Με τον δύσκολο εραστή του ζωδιακού, ίσως τα πράματα να ήταν για ένα ταίρι πιο εύκολα, αν του έδινε τον χρόνο και τον χώρο που ζητά. Δεν επιθυμούν την επικοινωνιακή πίεση. Αυτό που έχουν για εσάς, θα σας το αποδώσουν, μόλις το αισθανθούν.

Υδροχόος: Αυτά τα πολυάσχολα ζώδια, έχουν την ανάγκη ενός συντρόφου, που δεν τους κουράζει με τις απαιτήσεις… και τις δικές του καταστάσεις. Είναι αδέσμευτοι και θα δώσουν αυτό που ειλικρινά έχουν μέσα στην καρδιά τους, όταν εσείς θα δεχτείτε τον ιδιαίτερο τρόπο ζωής τους.

Ιχθείς: Εσείς δεν βαριέστε ποτέ και με κανέναν. Έχετε μια τεράστια αγκαλιά για όλους. Ακόμη και αν έχουν κουραστεί μέσα σε μια σχέση, από μόνοι τους δραστηριοποιούνται για να δώσουν, έναν φρέσκο αέρα και στο ταίρι τους.