Μεγάλο Ερωτικό ΤαρωΣκόπιο – Ιούνιος

taro-apistia

Μεγάλο Ερωτικό Ταρω Σκόπιο – Ιούνιος ‘16

 

Ιούνιος, Καλοκαίρι, διακοπές, και νέες ερωτικές περιπέτειες για όλους. Ο καινούργιος μήνας ξεκινάει με τις καλύτερες δυνατές αστρολογικές όψεις, σε όλα τα ζώδια της Γης και του Νερού. Προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι Εκπρόσωποι της Φωτιάς.

 

Προβλέψεις Αρκάνα:

Κριός: Ο Πάπας και το Εφτά των Πεντάκτινων
Είσαστε σε μια κατάσταση που έχετε την ανάγκη να ανατρέψετε τα πάντα. Δεν υπάρχει χρόνος και ενέργεια για χάσιμο. Οι Καλοκαιρινοί μήνες, θα δώσουν πολλές πρακτικές απαντήσεις, σε όλο αυτό που έχετε χτίσει – δημιουργήσει στην προσωπική σας ζωή. Ακόμη και όσοι είναι καιρό μόνοι, θα βρουν διέξοδο και σοβαρές γνωριμίες με καλή πορεία, την εποχή των διακοπών τους.
Ερωτική Τύχη: ***/**

zodia-taro-45

Ταύρος: Ο Τρελός και το Έξι των Κυπέλλων
Θα χρειαστεί να αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία που σας έρχεται. Οι όψεις της Σελήνης από τους Διδύμους, σας κάνουν ακαταμάχητους σε όλους, και σας φέρνουν κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Όσοι είναι σε σοβαρές και μελετημένες διαδικασίες για να ξεκινήσουν μια οικογένεια – γάμο, όλα θα τους έρθουν εξόχως βολικά.
Ερωτική Τύχη: ****/*

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Δίδυμοι: Ο Ήλιος και το Δέκα των Κυπέλλων
Όλα τα δώρα του σύμπαντος είναι στα πόδια σας. Σε λίγο έρχονται και άλλοι δύο πλανήτες επάνω σας, και σας κάνουν όλες τις χάρες. Έχετε στην διάθεση σας 30 ημέρες, όπου καλείστε να κάνετε όλες τις σκέψεις σας πραγματικότητα, και ιδιαίτερα να προσπαθήσετε να λειάνετε τις αντιξοότητες μέσα στην αισθηματική σας ζωή.
Ερωτική Τύχη: ***/**

Καρκίνος: Η Σελήνη και το Εφτά των Ράβδων
Πολλή η παραπληροφόρηση , το παρασκήνιο που τρέχει αυτήν την περίοδο στην προσωπική σας ζωή. Από την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, όλο αυτό το θολό τοπίο θα εκκαθαριστεί. Δεν είστε από τα ζώδια που μπορούν να ανεχτούν, προβληματικές καταστάσεις. Αυτοί που είναι σε διαδικασίες επανένωσης, θα έχουν και την νέα σελήνη, να τους ανοίγει τους δρόμους.
Ερωτική Τύχη: **/***

Λέων: Η Αυτοκράτειρα και το Έξι των Πεντάκτινων
Οι ανασφάλειες σας θα φύγουν. Ο μήνας των αιώνιων εφήβων, θα σας δώσει όλα αυτά που έχετε στερηθεί και σε όλα τα επίπεδα. Αυτοί που αναζητούν το έτερον τους ήμισυ θα το βρουν, στα μέσα του Ιουνίου, και μέσα στις καινούργιες παρέες που θα αποκτήσουν, ίσως και κατά την διάρκεια των διακοπών τους. Οι δεσμευμένοι, θα δείξουν πολλά περισσότερα συναισθήματα στον άνθρωπο τους.
Ερωτική Τύχη: ****/*

Παρθένος: Το Αστέρι και το Εννέα των Κυπέλλων
Απρόσμενα συναισθήματα από άτομα κύρους και μεγάλης εμβέλειας, θα σας προσεγγίσουν τους δεσμευμένους και τους ελεύθερους. Ο Ερμής μέσα στους Διδύμους, θα σας δώσει όλα αυτά που επιθυμείτε και μέσα στις πρώτες ημέρες του Ιουνίου. Οι μόνοι που θα χρειαστεί να είναι πιο προσεχτικοί, θα είναι όσοι διατηρούν υπόγειες – κρυφές σχέσεις.
Ερωτική Τύχη: ***/**

Ζυγός: Ο Τροχός της Τύχης και το Εννέα των Σπαθιών
Με τον κυβερνήτης σας μέσα στους Διδύμους, θα έχετε ότι και όποιον θέλετε. Ονοματίστε την ευχή σας και αυτή θα γίνει. Ανοίξτε την καρδιά και τις προτάσεις σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει και θα δείτε θετική ανταπόκριση. Ακόμη και οι χωρισμένοι επί μακρόν θα τύχουν καλών διαθέσεων του πρώην συντρόφου για συναίνεση επικοινωνιών και επανένωση συναισθημάτων.
Ερωτική Τύχη: **/***

Σκορπιός: Ο Γητευτής και το Τρία των Κυπέλλων
Ζείτε μια κατάσταση ολικής υπερβολικής στα πάντα σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε εσάς και τα αγαπημένα – οικογενειακά σας πρόσωπα, και μην καταναλώνεστε μόνο σε πρόσκαιρες γνωριμίες και φλερτ. Οι Σκορπιοί, που έχουν δύσκολες σχέσεις, μέσα από τρίτα πρόσωπα, δεσμεύσεις, αποστάσεις, θα πρέπει να αλλάξουν την επιπόλαιη νοοτροπία τους άμεσα.
Ερωτική Τύχη: *****

Τοξότης: Η Δύναμη και ο Άσος των Πεντάκτινων
Αν κάνετε λίγη ακόμη υπομονή, και ιδίως από το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου, και ύστερα, θα δείτε θεαματικές αλλαγές, στην ερωτική σας ζωή. Δίας και Άρης σας δίνουν το προβάδισμα στις εξελίξεις, και αυτό μεταφράζεται σε επανασυνδέσεις, μοιραίες γνωριμίες, συναισθηματικές συμβατότητες, εξέλιξη γάμων. Αφήστε τη καλή τύχη και με την απόλυτη λογική, που σας διακατέχει, να σας οδηγήσουν στην αισθηματική σας ισορροπία.
Ερωτική Τύχη: */****

Αιγόκερως: Η Εγκράτεια και το Δύο των Σπαθιών
Οι εκτιμήσεις σας, για την πορεία του συναισθηματικού σας δεσμού έχουν πέσει έξω. Σε αυτό ευθύνεται και η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα, πάνω σας, αλλά ίσως και να φταιει ακόμη περισσότερο, και η ανάγκη σας να ζήσετε την αγάπη σε όλες τις πτυχές της. Αυτοί που είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι τους, μετά την νέα σελήνη του Ιουνίου, θα έχουν εκπλήξεις μέσα από ταξίδια – διακοπές.
Ερωτική Τύχη: ***/**

Υδροχόος: Το Άρμα και το Έξι των Ράβδων
Ένα καταπληκτικός μήνας, που θα σας δώσει όλα αυτά που είχατε θελήσει αλλά άργησαν να σας παρουσιαστούν. Ο Ερμής και η Αφροδίτης σε πλήρη συνεννόηση από τους Διδύμους, το συγγενικό σας αέρινο ζώδιο, σας τροφοδοτούν με πίστη στις κινήσεις σας και σας φέρνουν μπροστά στα άτομο που αναζητά η καρδιά σας. Επίσης, και οι δεσμευμένοι, θα έχουν ευχάριστες συζητήσεις για το μέλλον τους.
Ερωτική Τύχη: ****/*

Ιχθείς: Το Οχτώ και το Τρία των Σπαθιών
Είναι όλα στρωμένα μπροστά σας. Ευκαιρίες και γνωριμίες είναι στο μενού του μήνα. Οι όψεις των εξωτερικών πλανητών, σας ενισχύουν. Όλοι οι χωρισμένοι θα βρουν τις δικαιολογίες για να πλησιάσουν πάλι κοντά, αλλά και οι εν σχέση θα κάνουν διάλογους για τα επόμενα κοινά βήματα τους. Αυτοί που έχουν διπλή ζωή, θα κληθούν να τερματίσουν οτιδήποτε, πειράζει – ενοχλεί την κανονική τους σχέση.
Ερωτική Τύχη: **/***