Μεγάλο Ερωτικό Ταρω σκοπιο Φεβρουαρίου 2016

taro-sex

Μεγάλο Ερωτικό Ταρω σκοπιο Φεβρουαρίου 2016

Ερωτικές προβλέψεις μήνα για ελεύθερους και δεσμευμένους

Κριός – Ο Αυτοκράτορας και ο Τρελός:
Μην δώσετε περισσότερη έκταση μέχρι τις 10/02-16, σε υποθέσεις που θα φανερωθούν από το αμαρτωλό παρελθόν σας. Οι ελεύθεροι καλό θα ήταν να διεκδικήσουν οικονομικές εκκρεμότητες είτε από γάμο είτε από επενδύσεις – επιχειρήσεις. Όσοι δηλώνουν αμετανόητοι εργένηδες, μέχρι την γιορτή των Ερωτευμένων, θα έχουν αλλάξει θέση και άποψη!
Δυσκολίες με: ζωδια της Φωτιάς
Τύχη στους γεννημένους στις: 25/03, 05/04

Ταύρος – Ο Τρελός και η Αυτοκράτειρα:
Η επίδραση σας πάνω στην σχέση σας, είτε με λόγους, είτε με προσφορές είτε και με υπομονή, δεν έχει ακόμα τα επιθυμητά αποτελέσματα, και αυτό πιθανόν να σας στεναχωρεί. Οι μέρες γύρω από την νέα σελήνη του Φεβρουαρίου, θα δώσουν τις ευκαιρίες για ουσιαστικό διάλογο και υπερπήδηση, των πρακτικών δυσκολιών. Αυτό εν μέρη, θα βοηθήσει και τους ελεύθερους να απαλλαχτούν από το παρελθόν τους.
Δυσκολίες με: ζωδια της Γης
Τύχη στους γεννημένους στις: 29/04, 15/05

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι – Οι Εραστές και η Δικαιοσύνη:
Δεν δείχνετε μεγάλη συνέπεια μέσα στην ερωτική σας σχέση. Αυτό εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, έχει γίνει αντιληπτό…από τον σύντροφο σας, που ήδη σκέφτεται να ανοίξει δρόμους για αποχώρηση. Πολλές και οι ενθαρρυντικές σας συζητήσεις – ειδήσεις, σε θέματα που ακουμπάνε οικονομικές εξελίξεις, που θα σας κάνουν να αισθανθείτε μεγαλύτερη ασφάλεια.
Δυσκολίες με: ζωδια του Νερού
Τύχη στους γεννημένους στις: 30/05, 18/06

Καρκίνος – Το Άρμα και η Αρχιέρεια:
Δεν μπορείτε να δέχεστε συνεχώς, να περνάει η άποψη – απόφαση του συντρόφου σας μέσα στην σχέση σας, σε ζητήματα που ακουμπάνε και τους δύο σας. Τυχόν οικονομικές σας υποθέσεις, του παρελθόντος, θα λυθούν με την παρέμβαση τρίτων. Πολλά τα ψυχολογικά φορτία που θα ξεφορτωθούν οι Καρκίνοι μέχρι τις 15/02, καθώς κάτι νέο και πολλά υποσχόμενο θα εμφανιστεί.
Δυσκολίες με: ζωδια του Νερού
Τύχη στους γεννημένους στις: 25/06, 14/07

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Λέων – Ο Αρχιερέας και ο Κόσμος:
Είστε δύσκολοι στα ταιριάσματα σας, και αυτό σας δημιουργεί μια παραπάνω αγωνία για το ερωτικό σας μέλλον. Η συντριπτική πλειοψηφία των Λεόντων, μέσα στον μήνα του Υδροχόου – Ιχθύων, θα επανασυνδεθεί με το παρελθόν, με νέους όρους και προϋποθέσεις, ή θα βρει νέο έρωτα με προδιαγραφές που θα δέσουν ζωές. Τα επιχειρηματικά σας σχέδια, θα βρουν τους καλύτερους τρόπους να σας αποδώσουν.
Δυσκολίες με: ζωδια της Γης
Τύχη στους γεννημένους στις: 12/08, 20/08

Παρθένος – Ο Τροχός της Τύχης:
Οι ρυθμοί της ζωής σας, δεν επιτρέπουν αυτήν την εποχή και ακόμα μια ερωτική αποτυχία. Από τις 02/02/16 και μέχρι το τέλος του ζωδιακού μήνα του Υδροχόου, θα έχετε πολλές παράξενες συναντήσεις που θα σας ξαναβάλουν στο παιχνίδι, του έρωτα και της αγάπης. Η προσοχή σας πια θα πρέπει να φύγει οριστικά, από το παρελθόν, αν θέλετε, να βρείτε την ψυχική σας ισορροπία.
Δυσκολίες με: ζωδια του Νερού
Τύχη στους γεννημένους στις: 10/09, 19/09

Ζυγός – Ο Κόσμος και ο Ήλιος:
Οι ερωτικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, σχετίζονται με ταξίδια. Οι μέρες γύρω από την πανσέληνο του Φεβρουαρίου, θα σας φέρουν κοντά σε μια αγάπη από το παρελθόν. Ίσως έρθει αυτή σε εσάς. Το αστρολογικό σκηνικό, θα σας δώσει την απαραίτητη δυναμική για να ξεκαθαρίσετε αυτά που αξίζουν να κρατηθούν στο παρόν σας, και τα υπόλοιπα να απολεσθούν μόνιμα.
Δυσκολίες με: ζωδια του Αέρα
Τύχη στους γεννημένους στις: 28/09, 12/10

zodia-taro-zwdia

Σκορπιός – Ο Μάγος και η Εγκράτεια:
Έχετε την εσώτερη ανάγκη να δραπετεύσετε από τις δυσκολίες της καθημερινότητας σας. Σε αυτό συγκαταλέγεται και η προσωπική σας κατάσταση, που δεν είναι και η ιδανική. Δεν χρειάζεται να πιέσετε καταστάσεις που αντιλαμβάνεστε ότι αυτή η περίοδος, δεν μπορεί να αποδειχτεί γόνιμη. Ο Άρης στον οίκο σας, θα δώσει νέες επαφές μέχρι τις 20/02-16.
Δυσκολίες με: ζωδια του Νερού
Τύχη στους γεννημένους στις: 30/10, 12/12

Τοξότης- Ο Ήλιος και η Δύναμη:
Όλοι οι Τοξότες έχουν μια ακόμα ευκαιρία μέχρι την λήξη του Φεβρουαρίου να διορθώσουν, σε μεγάλο βαθμό, την δύσκολη και γεμάτη λάθη προσωπική τους καθημερινότητα. Σε αυτό θα συντελέσει και η οικονομική ευμάρεια που θα έρθει σαν πρακτικό αποτέλεσμα, των πολύμηνων δράσεων σας. Οι αδέσμευτοι, καλό θα ήταν να μην επιστρέψουν σε ένα άσχημο παρελθόν, μόνο και μόνο από ανασφάλεια.
Δυσκολίες με: ζωδια της Φωτιάς
Τύχη στους γεννημένους στις: 14/12, 20/12

Αιγόκερως – Η Σελήνη και οι Εραστές:
Υπάρχει ένας έντονος αναβρασμός στις τάξεις των Αιγόκερων. Οι μέρες του Φεβρουαρίου θα δώσουν την εύνοια τους, σε όσους είναι ακόμα πικραμένοι και αδικημένοι από πρώην ταίρια. Η Αφροδίτη προσεχώς στον ζωδιακό σας οίκο, θα ταιριάξει τους περισσότερους αδέσμευτους με κάτι το οποίο θα έχει καρμικό χαρακτήρα… και διάρκεια μιας ολόκληρης ζωής. Θα νιώσετε και πάλι επιθυμητοί και ποθητοί!
Δυσκολίες με: ζωδια του Νερού
Τύχη στους γεννημένους στις: 28/12, 05/01

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
Υδροχόος – Το Αστέρι και η Δικαιοσύνη:
Οι περισσότεροι τομείς της ζωής σας μέσα στον ερχόμενο μήνα θα ισορροπήσουν απόλυτα, και αυτό θα παραμείνει έτσι, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Η θέση σας θα ισχυροποιηθεί μετά τις 15/02, που ο Ήλιος θα κάνει θετικές όψεις με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω…κάτι που θα σας λύσει τα χέρια στον ερωτικό τομέα. Οι δεσμευμένοι είναι πια έτοιμοι να προχωρήσουν, σε κάτι περισσότερο, με τον σύντροφο τους, θα έχουν αρκετές ευκολίες.
Δυσκολίες με: ζωδια της Γης
Τύχη στους γεννημένους στις: 25/01, 09/02

Ιχθείς – Η Εγκράτεια και ο Κόσμος:
Δεν ανταποκρίνεστε σχεδόν πια σε τίποτα. Οι πληγές του παρελθόντος είναι ακόμα παρόν. Κάντε μια παραπάνω προσπάθεια, καθώς ο μήνας του Φεβρουαρίου, θα σας παρουσιάσει αρκετές νέες γνωριμίες που θα σας τραβήξουν την δύσκολη προσοχή. Αυτοί που είναι σε διαδικασίες δέσμευσης ή επισημοποίησης, ας το καθυστερήσουν μέχρι την αρχή της Άνοιξης, που τα άστρα θα είναι πιο ευνοϊκά για όλα τα υδάτινα ζωδια.
Δυσκολίες με: ζωδια της Γης
Τύχη στους γεννημένους στις: 28/02, 03/03