Μεγάλο ερωτικό Ταρωσκοπιο – Ιούλιος

tarw-taro

Μεγάλο ερωτικό Ταρωσκοπιο – Ιούλιος

Ο δεύτερος μήνας του Καλοκαιρού, έρχεται και φέρνει μαζί του ένα σωρό διαφορετικά πρόσωπα και καταστάσεις, που σίγουρα θα δεσμεύσουν καρδιές.
Ακόμη και τα οικονομικά των ζωδίων, θα δουν σταθερή άνοδο… και κάποιοι ίσως και να δουν ξαφνικό χρήμα!

Για όλα τα ζώδια:

 

Κριός: Ο Αρχιερέας
Είστε ανάμεσα σε πολλές και ευχάριστες επιλογές εσείς. Αυτό για τους περισσότερους, σημαίνει νέος έρωτας. Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, οι χωρισμένοι σύντροφοι θα έχουν καταφέρει μέσα από την θετική παρότρυνση από τους κοινούς γνωστούς για να είναι και πάλι μαζί. Εκπλήξεις θα έρθουν και από τα οικονομικά σας δεδομένα, που θα σας αποδώσουν τα μέγιστα.
Τυχερή ημερομηνία: 14 Ιουλίου

zodia-taro-45

Ταύρος: Η Αυτοκράτειρα
Δεν είσαστε έτοιμοι να ανακοινώσετε τις τελικές σας αποφάσεις. Αυτό που σας κρατά μάλλον είναι η συνήθεια, η ανασφάλεια αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι στο από εδώ και πέρα στην αισθηματική σας ζωή. Ίσως σε μια ίδια περίπου αισθηματική κατάσταση, να βρίσκεται και ο άνθρωπος σας, και κάπως έτσι να έχει φυτρώσει στο μεταξύ σας, μια στατικότητα. Οι μέρες του Καρκίνου, σίγουρα μπορούν να σας βοηθήσουν μέσα από διάλογο.
Τυχερή ημερομηνία:10 Ιουλίου

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δίδυμοι: Το Άρμα
Απολαύστε τα δώρα του Καλοκαιριού και του εξαιρετικού αστρολογικού ουρανού, που όλον τον Ιούλιο θα σας ανοίγει δρόμους σε εργασιακά και ερωτικά ζητήματα. Οι σύντροφοι που έχουν αλληλο – αποδείξει την αξία τους, θα πάρουν πιο σοβαρές αποφάσεις για την σχέση τους. Κάποιο που είναι καιρό μόνοι τους, ίσως και μέσα στις διακοπές τους να βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο, με το μοιραίο συντροφικό τους έτερο.
Τυχερή ημερομηνία: 05 Ιουλίου

Καρκίνος: Ο Αυτοκράτορας
Εσείς λάμπετε και έχετε τύχη σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της καθημερινότητας σας. Ο Ήλιος είναι επάνω σας, σας κάνει να αισθάνεστε καλά με τις επιλογές σας ακόμη και αυτές …είναι να παραμείνετε αυτό το χρονικό διάστημα μόνοι σας. Τα συντροφικά ταίρια, που έχουν επικοινωνιακά απομακρυνθεί, θα νιώσουν την ανάγκη να μιλήσουν πιο καθαρά και να πάρουν έκαστος τις αποφάσεις του.
Τυχερή ημερομηνία: 11 Ιουλίου

Λέων: Ο Κόσμος
Λέει η λαϊκή σοφία, ότι… “εκεί που λαλούν πολλοί κοκκόροι, αργεί να ξημερώσει”! Εσείς θα πρέπει να περιμένετε, λίγο ακόμη και θα δείτε, ότι το άτομο που σας αφορά, θα κάνει τις δικές του κινήσεις, για να σας πλησιάσει και να λύσετε όλες αυτές τις παλιότερες σας διαφορές που δεν υπάρχει πια, κανένα νόημα να τις ανακυκλώνετε. Μέσα σε αυτές τις διαδικασίες, κάποιοι θα έχουν την ιδέα ή θα κάνουν προτάσεις, για περαιτέρω – επισημότητες και δεσμεύσεις.
Τυχερή ημερομηνία: 08 Ιουλίου

Παρθένος: Η Σελήνη
Η προσωπική σας δυναμική είναι και αυτή που θα ανατρέψει τις καταστάσεις, σε κάθε επίπεδο. Ο άνθρωπος σας μέσα στον νέο μήνα, επιθυμεί, να κάνει μια καινούργια αρχή μαζί σας, ακόμη και αν δυνατόν να πάτε και σε κάτι πιο μόνιμο. Αυτό αφορά και κάποιους που είχαν χαθεί, ακόμη και για μεγάλο χρονικό διάστημα, μήνες – χρόνια, μέσα στο πρώτο 10ημερο του Ιουλίου, θα βρεθούν… και θα συνεχίσουν.
Τυχερή ημερομηνία: 05 Ιουλίου

Ζυγός: Ο Ήλιος
Με τον Κυβερνήτη σας να κάνει μοιραίες όψεις με τον Ερμή, εσείς θα είστε το ζώδιο, που θα έχει τις περισσότερες, επανενώσεις με πρώην ταίρια, καινούργιες γνωριμίες και άφθονο – τυχερό χρήμα, για να οργανώσετε την ζωή σας, όπως εσείς την θέλετε. Μέχρι τότε μην κάνετε ανακοινώσεις σε τρίτα άτομα, άλλωστε δεν ξέρετε ποιος τελικά σας αγαπά και ποιος σας ζηλεύει. Μια παραπάνω προσοχή στους Ζυγούς, που έχουν στην καρδιά τους, δύο αγάπες.
Τυχερή ημερομηνία: 17 Ιουλίου

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις Καλοκαιρι 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Σκορπιός: Το Αστέρι
Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του Ιουλίου, η προσωπική σας – ερωτική σας ζωή αλλάζει κατά 180ο. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός, ότι πια θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις άσχημες εικόνες και αναμνήσεις του παρελθόντος. Ένας μεγάλος κύκλος ξεκινάει που θα σας δικαιώσει για όλες σας τις προσπάθειες… και σε κάθε τομέα. Μην φοβηθείτε να μείνετε και λίγο μόνοι σας.
Τυχερή ημερομηνία: 19 Ιουλίου

Τοξότης: Ο Τροχός της Τύχης
Τα δεσμά που σας κρατούν πίσω, από όλα αυτά σας προσφέρονται κατά καιρούς, είναι μόνο μέσα στο μυαλό σας. Αυτό που επιθυμείτε είναι φυσικά να επανασυνδεθείτε, με κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο, αλλά θα πρέπει να μην αφήνεστε μόνο σε αυτό. Αν κάποιος ενδιαφέρετε για εσάς, θα πρέπει να σας το δείξει με καθαρές πράξεις, και όχι διπλωματικά υπονοούμενα. Από τον νέο μήνα, πάντως κάποιες νέες γνωριμίες θα σας έρθουν.
Τυχερή ημερομηνία: 20 Ιουλίου

Αιγόκερως: Οι Εραστές
Αυτά που σας περιμένουν, τα καλά και τα πολλά, δύσκολα περιγράφονται. Τα αστρολογικά όλου του Ιουλίου, θα σας δίνουν ευκαιρίες και αφορμές για να κάνετε τα επόμενα βήματα σας γύρω από αισθηματικές καταστάσεις, που πια τις θεωρείτε ώριμες. Οι μόνοι, είναι πιθανόν στον προορισμό των διακοπών τους, να βρουν και τον μεγάλο έρωτα που θα τους δεσμεύσει μόνιμα.
Τυχερή ημερομηνία: 22 Ιουλίου

zodia-zvdia-75

Υδροχόος: Η Δικαιοσύνη
Είσαστε μέσα σε ένα παραγωγικό άγχος και αυτό σας κάνει ακόμη πιο πρακτικά μυαλά. Το χρήμα και οι οικονομικές εξελίξεις, θα σας βοηθήσουν για να φέρετε σε και την προσωπική σας σχέση σε μια ισορροπία. Οι εν σχέση θα σκεφτούν μέσα στις διακοπές τους, τις επίσημες δεσμεύσεις και οι ήδη σε γάμους, πιθανόν και να κάνουν ότι μπορούν για ένα 2ο ταξίδι του μέλιτος.
Τυχερή ημερομηνία: 10 Ιουλίου

Ιχθείς: Η Αρχιέρεια
Σκεφτείτε από σήμερα και μέχρι να εισέλθει ο θετικός για το ζώδιο σας μήνας, του Ιουλίου, τι και πως θα καταφέρετε να φέρετε και πάλι σε μια κοινή ισορροπία των ερωτική σας ζωή. Σε αυτό να εσωκλείσετε και τις επιθυμίες του ανθρώπου σας. Στα καλά προσμετρήστε …. χρήμα, άνεση και ευχάριστες εξελίξεις σε νομικές υποθέσεις του παρελθόντος, ακόμη και την λήξη εκκρεμών διαζυγίων.
Τυχερή ημερομηνία: 12 Ιουλίου

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις Καλοκαιρι 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις