Μεγάλο ερωτικό Ταρωσκόπιο ζωδίων ΙΑΝ’17

taro-sex

Μεγάλο ερωτικό Ταρωσκόπιο ζωδίων ΙΑΝ’17

Ο καινούργιος μήνας, είναι οριακά εδώ… και ήδη πολλά αυτά που συμβαίνουν. Μπορεί ο χρόνος, να ξεκινάει με δύσκολες αστρολογικές όψεις και ανάδρομο Ερμή, όμως αυτό θα είναι ένα τεστ αντοχής για όλους αυτούς που ξέρουν τι θέλουν. Πολλές οι επανενώσεις παλαιότερων εραστών αλλά και πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες – επιτυχίες, για τους πιο τολμηρούς.

Για όλους λοιπόν:

 

Κριός: Ο Ήλιος – Νο 19
Δεν θα καταφέρετε τίποτα αν συνεχίσετε να επιμένετε πάνω στο άσχημο –άτυχο παρελθόν σας. Ο νέος μήνας, σας αποδίδει ευκαιρίες για να μιλήσετε πιο ανοιχτά στο άτομο, που σας ενδιαφέρει και να βρείτε την σωστή λύση. Μπορεί η άλλη πλευρά, αυτήν την εποχή να σας δείχνει μόνο τον εγωισμό της, αλλά από τα μέσα του Ιανουαρίου και μετά το τοπίο θα γίνει πιο ξεκάθαρο. Ελπίδες πολλές και για όσους είναι μόνοι και επιζητούν, κάτι που θα συμπληρώσει την καρδιά τους… την δύσκολη!
Τυχερές ημερομηνίες: 05 και 15 Ιανουαρίου

zodia-taro-45

Ταύρος: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Αυτά που έχετε υιοθετήσει μέσα στο 2016, καλό θα ήταν να τα ξεχάσετε για τον ερχόμενο Ιανουάριο. Ούτως ή άλλως, δεν σας έφεραν κοντά σε αυτά που ζητούσατε. Οι σχέσεις, που έχουν πάρει την απόφαση μέσα στο 2017, να περάσουν σε επόμενα στάδια δέσμευσης, θα έχουν τις καλύτερες και πιο υποστηρικτικές ενέργειες του σύμπαντος, για να το φέρουν εις πέρας.
Τυχερές ημερομηνίες: 10 και 18 Ιανουαρίου

Μεγάλο ερωτικό Ταρωσκόπιο ζωδίων ΙΑΝ’17

Δίδυμοι: Οι Εραστές – Νο 06
Εσείς είστε αυτοί που όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ΄χτυπήθηκαν’ υπερβολικά από τον Κρόνο, αλλά αυτό είναι κάτι που εύκολα από τις προσεχείς εβδομάδες, θα αλλάξει κατά 180 μοίρες. Αισθήματα και δεσμοί που άντεξαν, σε όλες αυτές τις δυσκολίες, θα δώσουν τα καλύτερα στους συντρόφους τους. Χωρισμένοι και τσακωμένοι σύντροφοι, μετά την πανσέληνο θα έχουν επανασυνδεθεί.
Τυχερές ημερομηνίες: 02 και 21 Ιανουαρίου

Καρκίνος: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Εσείς θα πρέπει από τώρα να φροντίσετε τον εαυτό σας, και να μην επιτρέψετε σε κανέναν άλλον να σας στεναχωρεί. Αυτό θα έχει σε πιο ευρεία έννοια την εφαρμογή του, μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Ήδη πια ξέρετε τι θέλετε και πως να το κατακτήσετε. Διαζύγια και χωρισμοί, θα σταματήσουν την πορεία τους προς το τέλος, και θα δώσουν νέες ευκαιρίες, για σμίξιμο και πάλι συναισθημάτων.
Τυχερές ημερομηνίες: 03 και 20 Ιανουαρίου

Λέων: Το Άρμα – Νο 07
Ο καινούργιος μήνας, είναι μια μεταβατική περίοδος που θα πρέπει να κάνετε ότι σας έλειψε σε κάθε επίπεδο. Σίγουρα θα πρέπει να ξεκινήσετε από την προσωπική σας ζωή, η οποία δείχνει να σας κουράζει. Οι εξηγήσεις και οι προτάσεις είναι κάτι που θα σας ξαναφέρουν σε σταθερότητα. Μόνοι και πικραμένοι της αγάπης, από την ώρα που θα γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής, 18/1, θα δεχτούν ερωτικά καλέσματα από καινούργιο κόσμο. Κάντε και εσείς τις κινήσεις σας.
Τυχερές ημερομηνίες:01 και 23 Ιανουαρίου

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Η Σελήνη – Νο 18
Η αισθηματική σας ζωή, μέσα στον Ιανουάριο θα πάρει φωτιά. Παρελθόν και παρόν θα σας διεκδικήσουν σθεναρά, και μέχρι να κατακτήσουν την δύσκολη καρδιά σας. Σίγουρα με έναν κυβερνήτη σε ανάδρομη πορεία, θα ήταν λάθος να πάρετε άμεσα αποφάσεις. Σίγουρα ζυγίστε τα πάντα και μετά, κάνετε τις κινήσεις σας. Πολλές και οι επίσημες δεσμεύσεις στο τρίτο 10ήμερο του μήνα, για τους πιο ερωτευμένους.
Τυχερές ημερομηνίες: 09 και 22 Ιανουαρίου

Ζυγός: Ο Κόσμος – Νο 21
Ασχοληθείτε αυτό το θετικό χρονικό διάστημα, με τον καλό σας εαυτό. Είναι μια περίοδος που όλον τον Ιανουάριο, θα σας αποδώσει δώρα και ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Πολλές και οι ευκολίες στην επανασύνδεση και τα πρακτικά ξεκαθαρίσματα, μέσα σε σχέσεις και γάμους. Αυτό μπορεί να σημαίνει, ότι και λυτρωτικά διαζύγια, θα πάρουν επιτέλους τον δρόμο τους. Χρήμα και εργασία στα καλύτερα.
Τυχερές ημερομηνίες: 04 και 12 Ιανουαρίου

Σκορπιός: Ο Γητευτής – Νο 01
Υπάρχει μια σειρά από εκκρεμότητες, που πρέπει να τακτοποιήσετε από τις πρώτες ημέρες του νέου μήνα. Σχέσεις, συνεργασίες, οικογενειακές υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν και δεν εξελίσσονται ομαλά θα πρέπει άμεσα να λυθούν. Ακόμη και δεσμοί αισθηματικής φύσεως, που έχουν βαλτώσει από την συνήθεια και την μακροχρόνια πορεία, θα πρέπει να βρουν τους τρόπους για να ξαναζεστάνουν το ρομαντικό κλίμα.
Τυχερές ημερομηνίες: 05 και 18 Ιανουαρίου

Τοξότης: Το Αστέρι – Νο 17
Εσείς έχετε την τύχη από την πρώτη ημέρα του νέου έτους, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Τα αισθηματικά σας, μπορεί να πέρασαν, μια περίοδο ανακατατάξεων, όμως πια οι ισορροπίες, έχουν επανέλθει και στους δύο συντρόφους. Από τα μέσα του μήνα και μέχρι τις 25/01, θα υπάρξουν και εμφανίσει από το παρελθόν , που θα σας βάλουν σε μεγάλα διλήμματα για τι πρέπει να ακολουθήσετε, την λογική ή την καρδιά σας.
Τυχερές ημερομηνίες: 09 και 29 Ιανουαρίου

Αιγόκερως: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Όλα τα φώτα και οι ματιές είναι στραμμένες επάνω σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας δώσει, και πολλές περισσότερες επιλογές, για την αισθηματική σας ζωή, που ήδη έχει περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα. Παλιοί έρωτες θα αναβιώσουν και σας κάνουν προτάσεις, που δύσκολα θα μπορέσετε να τις αρνηθείτε. Ευχάριστα νέα, και για όσους κάνουν την προσπάθεια τους να ξεφύγουν από περίπλοκα διαζύγια και παλιές ιστορίες.
Τυχερές ημερομηνίες: 05 και 17 Ιανουαρίου

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Υδροχόος: Η Εγκράτεια – Νο 14
Σε λίγες εβδομάδες ο Ήλιος θα σας επισκεφτεί και όλα σας τα απωθημένα, τα όνειρα και οι επιθυμίες… θα γίνουν και σε πρακτικό επίπεδο πραγματικότητα. Υπάρχει στο μυαλό σας, ένα συγκεκριμένο άτομο, το οποίο για τους δικούς σας λόγους, δεν πλησιάζετε. Λίγη υπομονή και αυτό θα γίνει από την δική του πλευρά. Το χρήμα και οι νέες επαγγελματικές σας δραστηριότητες, θα σας υποστηρίξουν παντού.
Τυχερές ημερομηνίες: 08 και 11 Ιανουαρίου

Ιχθείς: Ο Ερημίτης – Νο 09
Όλα θα γίνουν και θα έρθουν εις πέρας ακριβώς, όπως τα έχετε μέσα στο μυαλό σας. Το σύμπαν έχει πολλά δώρα για εσάς και την ζωή σας, αρχής γενομένης από τις πρώτες η μέρες του Ιανουαρίου. Οικογενειακές υποθέσεις που σας απασχολούν, θα λυθούν και προς το δικό σας όφελος. Συναισθήματα που είχαν παγώσει, μέσα από διπλωματικές συμπεριφορές της άλλης πλευράς, θα ξαναξεκινήσουν. Οικονομικά θα έχετε τύχη και εύνοια.
Τυχερές ημερομηνίες: 10 και 23 Ιανουαρίου

Μεγάλο ερωτικό Ταρωσκόπιο ζωδίων ΙΑΝ’17