Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Αυγουστος 2017 Α

erwtiko-savvatokyriako-zwdia-13-15-6

Μηνιαία Ερωτικά Ωροσκόπια Αυγούστου 2017

ζώδια Κριός

Αυτή η ιδιόμορφη Σεληνιακή έκλειψη της 7ης Αυγούστου μπορεί να σας βρει τόσο στην τσίτα που να ακούτε καμπανάκια, ιδιαίτερα εκείνα τα μακρινά που σε σπάνιες περιπτώσεις προειδοποιούν για μια επικίνδυνη παράκαμψη μπροστά στο δρόμο.

Ως συνήθως, με τη θυελλώδη φύση σας, απορρίπτετε την προειδοποίηση. Αυτή η παράκαμψη μπορεί να αποτελέσει σημείο καμπής. Θα πρέπει να επιλέξετε μεταξύ του βέλους που δείχνει «από εδώ ο δρόμος για τη νέα αγάπη» και το άλλο που δείχνει «εσείς είστε οι μόνοι». Για σας δεν θα είναι μια δύσκολη επιλογή, καθώς οι προτιμήσεις σας κλίνουν πάντα προς το νέο.

zodia-taro-45

 

Το συναρπαστικό θέμα των σχέσεων κυριαρχεί τον μήνα, και ίσως είναι καιρός να πατήσετε «ανανέωση» εάν είστε ήδη σε σχέση, ενώ μια νέα σχέση μπορεί να έχει δύσκολο ξεκίνημα. Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 12 και αισθάνεστε ότι έχετε κολλήσει σε ρομαντικά παιχνίδια που έχουν ξεπεράσει τη χρησιμότητά τους. Θέλετε να παίξετε με νέους κανόνες.

Η Αφροδίτη κάνει σέξι προτάσεις στον Ποσειδώνα, και η ονειρική ενέργεια είναι γεμάτη εξαπάτηση, οπότε προετοιμαστείτε. Είστε πανέτοιμοι να βυθιστείτε στην πιο άγρια φαντασίωση για ραντεβού και η ευκαιρία μπορεί να είναι εκεί. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να ερωτευτείτε σφοδρά και γρήγορα στις 25. Η τρωτότητα –ή η φαινομενική τρωτότητα– επιτρέπει στην οικειότητα να μεγαλώσει με άλματα.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζώδια Ταύρος

Η ανακάλυψη της άγριας πλευράς είναι λίγο ξένη για σας, αλλά μια σεληνιακή έκλειψη στον περίεργο Υδροχόο στις 7 Αυγούστου ανακατεύει πάρα πολύ ενέργεια για να συνεχίσετε στον ευθύ και στενό δρόμο σας. Είναι μία από εκείνες τις φορές που «ο διάβολος σας έκανε να το κάνετε», και κολυμπάτε στη θάλασσα της συναισθηματικής ελευθερίας, καθώς λατρεύετε την κάθε στιγμή. Το πονηρό Σύμπαν μπλέκει τους αδέσμευτους Ταύρους σε άτακτα παιχνίδια και διασκέδαση, και μια νέα προοπτική έρχεται. Από τις 21, όμως, η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα σας κάνει να αμφισβητείτε αυτή τη σχέση και να ψάχνετε για τις πινακίδες εξόδου, αλλά δεν είστε ακόμα έτοιμοι να κάνετε αυτή την κίνηση, όσο κι αν επιθυμείτε κάτι νέο.

Για εσάς, η αγάπη μεγαλώνει αλματωδώς όταν νιώθετε άνετα, και ποιο καλύτερο μέρος για να είστε άνετοι από την ιδιωτικότητα της φωλιάς σας; Αυτό το μήνα μπορεί να σταθείτε στην πόρτα μιας κορυφαίας σεξουαλικής εμπειρίας, και φυσικά θα κάνετε αυτό που αναμένεται από εσάς, τόσο εύκολα όσο σβήνετε τα φώτα του δωματίου. Στις 23 Αυγούστου έρχεται το τέταρτο της Σελήνης στον έντονο Τοξότη με την αισιόδοξη στάση στην αγάπη και μαζί έρχεται και μια άγρια και μη αναγνωρίσιμη συμπεριφορά που φαίνεται τόσο φυσική σε εσάς σαν τσίμπημα στο μάγουλο.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτοσκοπιο Αυγουστου 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

ζώδια Δίδυμοι

Στις 2 Αυγούστου, ο Ουρανός σταματάει απότομα λίγες μέρες μετά την σεληνιακή έκλειψη με την πονηρή ενέργειά του. Ίσως να φαίνεστε επικίνδυνοι σε έναν ανυποψίαστο υποψήφιο που δεν είναι εξοικειωμένος με τον επιδέξιο Δίδυμο. Ο αέρας που υπάρχει γύρω σας, σαν να μπορείτε να την σκαπουλάρετε από τα πάντα, κινεί την περιέργεια ενός μελλοντικού συντρόφου ή ενός συντρόφου κάποιου αγαπητού φίλου σας, που σας κοιτάει με τη γωνιά του ματιού του. Δεν αμφισβητείται ότι η ατμόσφαιρα αυτό το μήνα είναι παράνομη. Εν τω μεταξύ, στις 12 Αυγούστου, ο κυβερνήτης σας, Ερμής, παραμένει ακίνητος για να κοιτάξει το χάος, ενώ η Αφροδίτη και ο παραπλανητικός Ποσειδώνας συνωμοτούν για να σχηματίσουν ένα σέξι ιστό μυστικότητας.

Μια συνάντηση της μιας βραδιάς παίρνει την απόφαση για σας, και τελικά βλέπετε ότι πράγματι αυτό είναι για σας. Καθώς οι μακριές, ζεστές νύχτες του Αυγούστου προχωρούν, μπορεί να μην πιστεύετε ότι η σεξουαλική σας ζωή κινείται αρκετά γρήγορα. Όμως, σύντομα μπορεί να χτυπάτε τον εαυτό σας φιλικά στην πλάτη με τον τρόπο που έχετε καταφέρει να αλλάξετε το κλίμα από ζεστό σε καυτό. Δεν είστε ποτέ επιφυλακτικοί όταν πρόκειται να πείτε τι έχετε στο μυαλό σας και θα μπορούσατε να αισθανθείτε ελεύθεροι από μια παλιά υποχρέωση. Οι δεσμοί που έχετε ξεπεράσει μπορεί να σας εμποδίζουν να ανοίξετε τα ερωτικά φτερά σας και να κυνηγήσετε αυτό το νέο πρόσωπο που σας έχει μαγέψει τόσο.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Καρκίνος

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη δημιουργούν αήττητο πάθος τον Αύγουστο και εσείς θέλετε να διοχετεύσετε αυτή την ενέργεια στην οικοδόμηση μιας ουσιαστικής ένωσης, ο στόχος οποιουδήποτε παθιασμένου Καρκίνου. Το κάνετε αυτό αφήνοντας τον έλεγχο και επιτρέποντας στην ενέργεια να ρέει όπως το νερό που τρέχει προς τα κάτω. Ο Αύγουστος μπορεί να αποδειχθεί ο πιο σέξι μήνας του χρόνου αν αφεθείτε στη ροή. Μια Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο στις 7 Αυγούστου κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να κρατήσει το πάθος καυτό και ζωντανό.

Ενώ άλλοι βασίζονται πάνω σας για να ολοκληρώσετε τη δουλειά, αυτό που πραγματικά θέλετε καθώς αρχίζει ο μήνας είναι ένα μασάζ με ζεστό λάδι να απλώνεται σε οποιαδήποτε ομάδα μυών και ένα διάλλειμα από το να είστε αυτή η αξιέπαινη ψυχή που όλοι αγαπούν. Όχι μόνο θέλετε, αλλά πρέπει να χαλαρώσετε, και η Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου στον Οίκο της δράσης πίσω από την σκηνή υπόσχεται ακριβώς αυτό το είδος αγάπης που αναζητάτε. Αυτή η Έκλειψη φωτίζει τον Οίκο του «ανήκεις σε μένα» και σας προτρέπει να μείνετε σε εκείνο το κρυφό μέρος που οι δυο σας έχετε ανακαλύψει. Αφήστε τον μετασχηματισμό με κάποιον συγκεκριμένο να ξεκινήσει. Εκπέμπετε εμπιστοσύνη και παίρνετε τον έλεγχο όταν οι λιγότερο σίγουροι στέκονται πίσω, αλλά τώρα θέλετε κάποιος άλλος να πάρει τη θέση σας.

ζώδια Λέων

Το να παρασύρετε ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον σε μια αισθησιακή κατάσταση ευδαιμονίας χρησιμοποιώντας μόνο λόγια, είναι μια τέχνη που έχετε τελειοποιήσει, Λέοντες. Μπορεί να πάρει μέχρι την έκλειψη της Σελήνης στις 7 Αυγούστου πριν τα καταφέρετε και με εκείνον τον ένα που αντιστέκεται και που έχει καταφέρει να σας αφήνει πάντα να θέλετε περισσότερο. Τότε το κυνηγάτε χωρίς να κοιτάξετε πίσω σας ή χωρίς μετάνοιες. Μόλις πάρετε αυτή την απόφαση, οι δυο σας βρίσκεστε στο δρόμο για την ανεξάρτητη, ελεύθερη σχέση που πάντα αναζητούσατε. Θα ήταν σχεδόν αδύνατο να σας δαμάσουν, αλλά τον Αύγουστο μπορεί να συναντήσετε το μόνο άτομο που μπορεί να μετατρέψει ένα φλερτ σε δέσμευση στο δευτερόλεπτο.

Στα μάτια των παρατηρητών, μπορεί να φαίνεται ότι έχετε επιδέξια εξωτερική εμφάνιση, μία που δεν είναι εύκολο να διατηρείτε, αλλά τα λόγια ή οι σέξι χειρισμοί κάποιου έχουν καταφέρει να σας κολλήσουν. Και αυτή η κατάσταση μπορεί να σας κολλήσει ακόμα περισσότερο. Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σας στις 21 Αυγούστου, γεμάτη από γλυκές και σέξι φαντασιώσεις, σας προσελκύει πιο κοντά σε κάποιον ξεχωριστό. Ολόκληρος ο μήνας αφορά τη μακροχρόνια αγάπη. Το καινοτόμο πνεύμα σας διατηρεί τις φωτιές της σέξι αγάπης να καίνε φωτεινά μέσα σε όλες τις ζεστές νύχτες του Αυγούστου.

ζώδια Παρθένος

Μήπως κάποιος λαχταρά περισσότερο από εσάς εκείνο το μέρος που όλοι μας νιώθουμε ότι θέλουμε να γνωρίσουμε πάλι, Παρθένοι; Με μια Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 Αυγούστου και τον Ερμή, τον δικό σας κυβερνήτη, να κινείται στο ονειρικό παρελθόν ενός ανάδρομου κύκλου στις 12 Αυγούστου, μπορεί ακόμη μια φορά να βιώσετε αυτό το μέρος. Μπορεί να εμπλακείτε σε μια καυτή και πικάντικη ρομαντική περιπέτεια με έναν παλιό εραστή ή να έχετε την αίσθηση ότι το παρελθόν είναι έτοιμο να σας παρουσιάσει μια αχνιστή ανάμνηση. Αυτή η κοσμική έκρηξη επικρατεί σε όλο το μήνα, αλλά προσπαθήστε να αποφύγετε να μετατρέψετε μια άγρια ερωτική περιπέτεια σε ένα ρομαντικό παραμύθι.

Τα άτακτα αστέρια του Αυγούστου μπορεί να υποσχεθούν περισσότερα από όσα μπορούν να παραδώσουν, και εσείς μπορεί είτε να παλεύετε με τη νοσταλγία είτε, πιο θετικά, να ερωτευτείτε τρελά μια νέα και συναρπαστική προοπτική. Στις 21 Αυγούστου, υπάρχει μια Ηλιακή Έκλειψη στον σέξι δωδέκατο Οίκο του παιχνιδιού, ενώ κάποιες φράουλες καλυμμένες με σοκολάτα και μια γουλιά γλυκού λικέρ κλείνουν τη συμφωνία. Ένα τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη στις 29 Αυγούστου φέρνει τον προσωπικό σας μαγνητισμό στην κορυφή με ένα άτακτο συνδυασμό αστεριών, και για άλλη μια φορά σκέφτεστε ένα ευτυχισμένο τέλος.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτοσκοπιο Αυγουστου 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66