Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιου 2017 Α

imerisies-2314

ζώδια Κριός

Παρόλο που στόχος σας είναι να ευχαριστείτε, δεν χρειάζεται να λέτε ναι σε κάθε ιδέα που έχει το ταίρι σας. Τις περισσότερες φορές προτιμάτε απλώς να είστε συμβατικοί και αυτό είναι οκ.

Την 1η Ιουλίου, με το τέταρτο της Σελήνης στον αυταρχικό Ζυγό, μπορεί απλώς να φταίει η δυστροπία σας, αλλά οδηγήστε στην απόφαση να θεσπίσετε νέους βασικούς κανόνες. Η επιθετική και κτητική σας συμπεριφορά είναι αυτό που εξακολουθεί να λειτουργεί καλύτερα για σας όταν κυνηγάτε έναν εραστή, και τα ειλικρινή, πραγματικά κομπλιμέντα σφραγίζουν τη συμφωνία.

zodia-taro-45

 

Αυτή η στάση σας σάς επιτρέπει να σπρώχνετε κυριολεκτικά τα όρια, μέχρι το σημείο να φαίνεται πως την σκαπουλάρετε από οτιδήποτε. Μπορείτε απλά να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και κάτι τόσο απλό όσο ένα νέο νυχτικό, ή καθόλου νυχτικό, μπορεί να είναι εκείνο που σας ανάβει και σας μεταφέρει σε αυτό το υψηλότερο επίπεδο του αισθησιασμού.

Στις 23 Ιουλίου, μια Νέα Σελήνη στον Οίκο της τολμηρής αγάπης βλέπει τους δυο σας να μπαίνετε σε μια νέα και πιο σέξι φάση της σχέσης σας. Αν και το ταίρι σας θα προσπαθήσει να αναλάβει ηγετική θέση, τόσο μέσα όσο και έξω από την κρεβατοκάμαρα, ξέρετε πώς να κρατήσετε τον έλεγχο.

Διαβαστε το  Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιου 2017 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζώδια Ταύρος

Η κυβερνήτης σας, Αφροδίτη, γύρισε σε κανονική πορεία όχι πριν πολύ καιρό και εσείς, οι πάντα καυτοί Ταύροι, μπορεί ακόμα να είστε μπλεγμένοι από μια νέα ερωτική σχέση ή στην επιστροφή ενός παλιού, αλλά ακόμα καυτού εραστή. Αυτό το νέο ή παλιό ταίρι, που μπήκε στη ζωή σας νωρίς την άνοιξη, ήρθε με συναισθήματα οικειότητας και με μια αύρα ντε ζα βου. Η Πανσέληνος της 8ης Ιουλίου είναι ισχυρή και προκαλεί μια συναρπαστική σεξουαλική συνάντηση, η οποία σας συνεπαίρνει απόλυτα, και μπορεί επίσης να γίνει μια πνευματική εμπειρία.

Αυτό που πραγματικά μετράει είναι η εστίαση, και μπορεί να κολλήσετε τόσο έντονα εκεί που να φαίνεται στον κόσμο ότι σας έχει γίνει εμμονή. Θα είναι η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 23 Ιουλίου που θα σφραγίσει τη συμφωνία, καθώς όλη η προσοχή είναι στην ερωτική σας φωλιά και η αίσθηση του μυστηρίου που φέρνετε σε μια σχέση ενεργεί σαν μαγνήτης ανάμεσα σας. Στις 30 Ιουλίου, ένα τέταρτο της Σελήνης στον πονηρό Σκορπιό φέρνει προβλήματα και θα μπορούσε να προκαλέσει μεταβολές στη διάθεση, αλλά η ένταση που δημιουργείτε εσείς οι δυο φτάνει αυτόν τον δεσμό σε μία από αυτές τις νουάρ καταστάσεις ζωής ή θανάτου.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Δίδυμοι

Είναι η ερωτική νοημοσύνη που όλοι οι Δίδυμοι κουβαλούν στο DNA τους, τίποτα περισσότερο από την ικανότητα να αναγνωρίζουν με την πρώτη ματιά ένα συμβατό ταίρι ή μήπως είναι κάτι περισσότερο από αυτό; Είναι το μυστικό σας όπλο που εκτοξεύει πραγματικά την ικανότητα του ταιριού σας για πάθος; Κανένας δεν είναι ξένος στις ρομαντικές ένα προς ένα συνευρέσεις, αυτό το μήνα οι συνήθως ανάλαφροι Δίδυμοι μπορεί να θέλουν να χυθούν στα σκοτεινά βάθη της κλασικής λαγνείας.

Η Πανσέληνος της 8ης Ιουλίου είναι στον Οίκο του «ανήκεις σε μένα» και θέλετε να αφήσετε το σήμα σας πάνω σε αυτό το ειδικό άτομο. Τόσο δυνατή είναι η ορμή σας για να είστε μέρος αυτού του σέξι ντουέτου. Θα πηδήσετε στα βαθιά νερά μιας νέας σχέσης, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε σωσίβιο επειδή δεν νιώθετε άνετα στην αιχμαλωσία. Μπορεί περίπου στις 23 Ιουλίου, με μια Νέα Σελήνη στο Λέοντα, να θελήσετε να ανεβάσετε το σέξι παιχνίδι σας με επιδόρπια σοκολάτας, λικέρ και ζεστά λάδια για μασάζ. Η τελευταία φάση της Σελήνης στις 30 Ιουλίου, ένα επικίνδυνα σέξι τέταρτο στον Σκορπιό, γυρίζει τη σελίδα και αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο πονηρού έρωτα και σηματοδοτεί μια καμπή σε αυτή τη παθιασμένη ένωση.

ζώδια Καρκίνος

Το τέταρτο της Σελήνης, την 1η Ιουλίου, ενισχύει την ιδιοσυγκρασία σας «πάντα έτοιμοι για αγάπη» και τα αστραφτερά αστέρια σας βοηθούν να το κάνετε. Το ταίρι σας δεν μπορεί παρά να πάρει μια μυρωδιά του πόσο πολύ τον / την θέλετε και απορροφούν την προσοχή σας σαν δροσερό αεράκι σε μια ζεστή νύχτα. Πάντα νοσταλγικοί για εκείνο τον τόπο που στοιχειώνει τα όνειρά σας, η Πανσέληνος στις 8 στον Αιγόκερω στον Οίκο της αφοσιωμένης αγάπης σας βλέπει γεμάτους αυτοπεποίθηση για να βάλετε νέα είδη στρατηγικών αποπλάνησης.

Από τη ζώνη άνεσής σας, εκπλήσσετε το ταίρι σας, καθώς ο παιχνιδιάρης εαυτός σας παίρνει τα ηνία και αισθάνεστε σαν να πετάτε χωρίς δίχτυ. Η τελευταία νύχτα του μήνα, μοιάζει να είναι η τέλεια στιγμή για μια σέξι ομολογία –μια από αυτές τις ιστορίες που δεν γνωρίζετε καν ότι συνέβησαν πραγματικά– αλλά καταφέρνει να κάνει το ταίρι σας να μπει σε ερωτική διάθεση. Μπορεί επίσης να έρθει στο μυαλό σας μια παλιά φλόγα σε μια άσχετη στιγμή και να εμφανιστεί στα όνειρα σας. Το πρόσωπο αυτό, το οποίο χαρήκατε που ξεχάσατε, μπορεί να πάρει ξαφνικά μια εντυπωσιακή και νέα γοητεία, καθώς πέφτετε εύκολα στον εμμονικό τρόπο του ζωδίου σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Λέων

Δεν χρειάζονται πολλά για να ανάψει ένας Λέοντας –ένα πρόσωπο, μια ζωγραφιά, ένα άρωμα ή ακόμα και η αίσθηση ενός μεταξωτού υφάσματος– και να φτάσει σε μια κατάσταση γοητείας. Μια Πανσέληνος στις 8 Ιουλίου σάς στέλνει ένα προειδοποιητικό σημάδι να κρατήσετε αυτήν την υπόθεση για τον εαυτό σας για τώρα. Το δικό σας σεξουαλικό ταξίδι είναι γεμάτο με ερωτικά ιντερλούδια, κατά τη διάρκεια των οποίων σπάτε μερικούς παραδοσιακούς κανόνες… και αυτό ακριβώς αυτό είναι που σκέφτεστε.

Μπορείτε να νιώσετε τα σεξουαλικά ρεύματα και ξέρετε ότι οι δυο σας είστε μαζί πνευματικά σε αυτό το ταξίδι. Την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου το θερμόμετρο της σχέσης σας ρυθμίζεται στο αργό βράσιμο, καθώς απολαμβάνετε αυτές τις αόριστες στιγμές. Τις τελευταίες νύχτες του μήνα, ένα τέταρτο της Σελήνης στον καυστικό Σκορπιό προτρέπει την απερίσκεπτη φύση σας να πάρει ακόμη περισσότερα ρίσκα από το συνηθισμένο. Ολόκληρος ο μήνας μπορεί να φαινόταν σαν μια λεπτή πράξη εξισορρόπησης μεταξύ της δράσης του κανονικού σας εαυτού και της ακολουθίας των πιο άγριων παρορμήσεων σας, αλλά μακροπρόθεσμα αυτές οι πιο άγριες παρορμήσεις κερδίζουν.

ζώδια Παρθένος

Αυτός ο μήνας έχει να κάνει με τις ερωτική περιπέτεια για τους Παρθένους. Είναι μαγεία ή μήπως κρυφά ρίχνετε κρυφά (ίσως να μην το γνωρίζετε καν ακόμη) ένα ξόρκι αγάπης; Η φύση της επιθυμίας σας βρίσκεται στο καυτό και θέλετε να απολαύσετε το μέχρι τώρα αόριστο ταίρι σας. Μια Πανσέληνος στις 8 Ιουλίου παρέχει το τέλειο σκηνικό για μια μεταμεσονύχτια αποπλάνηση στην παραλία. Ο Άρης περνάει στον απερίσκεπτο Λέοντα στις 20 Ιουλίου και εσείς –οι πάντα προσεκτικοί Παρθένοι– είστε πρόθυμοι να αναλάβετε περισσότερα ρίσκα απ’ ότι συνήθως.

Στις 23 Ιουλίου, η Νέα Σελήνη είναι επίσης στον Λέοντα και μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι σε ένα παιχνίδι. Όπως πάντα, καταφέρνετε να γοητεύσετε το ταίρι σας με την ψυχραιμία σας. Ο Κόσμος παίζει επίσης μπάλα στο τέταρτο της Σελήνης στις 30 Ιουλίου στον καυστικό Σκορπιό και οι δυο σας κάνετε μια συμφωνία μυστικότητας. Δεν είστε έτοιμοι να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με τον κόσμο ακόμα. Η ατμόσφαιρα είναι υπερδραστήρια και θα κάνετε κινήσεις που θα εκπλήξουν ακόμα και εσάς και μπορεί ακόμη και να εμφανίσετε ανοιχτά τον συναισθηματικό, ελαφρώς ασυνήθιστο και άγρια περιπετειώδη εραστή που κρύβετε μέσα σας πραγματικά.

Διαβαστε το  Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιου 2017 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66