Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιου 2017 Β

zwdia-shmera-erwtikes-161014

ζώδια Ζυγός

Απλώστε το λάδι γιασεμιού, γλιστρήστε μέσα στα εσώρουχά σας και βάλτε την πινακίδα «μην ενοχλείτε» στην πόρτα σας, καθώς αυτός ο μήνας αρχίζει με ένα σέξι τέταρτο της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο. Με την Αφροδίτη, την κυβερνήτη σας, στους ξέγνοιαστους Διδύμους, είστε έτοιμοι για τα απεριόριστα πυροτεχνήματα που πρόκειται να ξεκινήσετε οι δυο σας αυθόρμητα.

Δεν είναι ότι είστε κτητικοί, αλλά αν πιστεύετε ότι έχετε γνωρίσει κάποιον που αξίζει, θα θέλετε να έχετε τα αποκλειστικά δικαιώματα και θα θέλετε να κρατήσετε το θερμόμετρο στο καυτό. Η Πανσέληνος της 8ης Ιουνίου θέλει να εκφράσετε τον εαυτό σας με καινοτόμο τρόπο απόψε.

zodia-taro-45

 

Η 23η Ιουλίου φέρνει μια Νέα Σελήνη στον Λέοντα που επιτρέπει στη γενναιοδωρία σας να λάμψει και το ταίρι γοητεύεται τρομερά. Ο Άρης είναι ανυπότακτος και μερικές φορές απαιτητικός και κατευθύνει τη σεξουαλική σας ζωή μέσα στα θερμά νερά όλο το μήνα.

Το ταίρι σας είναι συντονισμένο με τις ιδιότροπες δεξιότητες αποπλάνησής σας. Προγραμματίστε μια σέξι απόδραση κάποια στιγμή στις τελευταίες έξι ή επτά ημέρες του Ιουλίου, καθώς ο χρόνος μεταξύ της Νέας Σελήνης και του τετάρτου μπορεί να είναι μοιραίος και είστε έτοιμοι να υποκύψετε στις μαγικές στιγμές που ο κόσμος στέλνει στο δρόμο σας.

Διαβαστε το  Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιου 2017 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζώδια Σκορπιός

Μπορεί να βρεθείτε να ξαναζείτε μια εποχή στη ζωή σας όταν η αγάπη ήταν το μόνο που υπήρχε και να προσπαθήστε να ξαναφτιάξετε ή να αναδιαμορφώσετε το ταίρι σας για να ταιριάξει σε αυτή την όμορφη ανάμνηση που κρατάτε. Οι Σκορπιοί, περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο, στοιχειώνεται από τα φαντάσματα της αγάπης. Κατά τη διάρκεια μιας άσχετης στιγμής, ένας πρώην εραστής έρχεται στο μυαλό και η εικόνα είναι δύσκολο να φύγει. Το εκκεντρικό τέταρτο της Σελήνης στον δωδέκατο Οίκο σας, των μυστικών, την 1η Ιουλίου στέλνει ένα μήνυμα για το πώς θα εξελιχθεί το υπόλοιπο του μήνα.

Αυτό το διακριτικό σήμα λειτουργεί, επίσης, όταν ένας ξένος που γνωρίζετε πρόσφατα αισθάνεται τα ρίγη που μπορείτε να δημιουργήσετε. Είναι στην Πανσέληνο της 8ης Ιουλίου, όμως, που μια πινελιά διαστροφής προστίθεται στην έρωτα και η καινοτόμος φύση σας κάνει λίγη γυμναστική. Όπως φυσικά κάθε πειραχτήρι, δεν ξέρετε τι ακριβώς μπορεί να πει το απλό, ελαφρύ σας άγγιγμα στο σωστό άτομο. Μην παίρνετε αυτή την Πανσέληνο ελαφρά, καθώς είναι υποκινητική. Στις 23 Ιουλίου, μια Πανσέληνος στον Οίκο των δημοσίων υποθέσεων θα μπορούσε να ανακοινώσει στον κόσμο ότι εσείς οι δυο είστε ένα.

zwdia - love

ζώδια Τοξότης

Είστε κάτι περισσότερο από εξοικειωμένοι με τη γλώσσα του σώματος και όταν η Πανσέληνος της 8ης Ιουλίου φωτίσει τους δυο σας, θα χρησιμοποιήσετε αυτή τη γλώσσα προς όφελός σας. Αυτό που σας φέρνει στη συνέχεια πιο κοντά είναι τα γλυκά, πειρακτικά, ψιθυριστά λόγια και δεν έχει σημασία από ποιον από εσάς προέρχονται οι λέξεις. Οι Τοξότες πρέπει να επικοινωνούν και όταν χτυπά το φως της ημέρας, βρίσκετε και πάλι τρόπους να κρατάτε το ταίρι σας γοητευμένο. Μπορεί αυτά τα καυτά μηνύματα να κάνουν το κόλπο.

Υπάρχει κάτι στην ανάγνωση λέξεων που αποκαλύπτουν μια άλλη διάσταση και πριν καν το καταλάβετε θα αισθάνεστε ότι είστε μαζί για πάντα. Αυτές οι αθώες λέξεις που μεταδίδονται ηλεκτρονικά μπορούν να ανυψώσουν μια σχέση και με αυτό δεν έχει να κάνει η αποπλάνηση; Η Νέα Σελήνη είναι στον έντονο Λέοντα στις 23 Ιουλίου και θα μπορούσε να φέρει μερικές ίντριγκες στο μίγμα. Αυτή η φάση της Σελήνης δεν παίζει με τους κανόνες, και είτε είναι σκόπιμη είτε τυχαία, μια μεσολάβηση χρόνου μπορεί να δημιουργήσει σέξι προσδοκία. Όλοι αγαπούν την κυνηγητό, και κανείς δεν είναι καλύτερος από εσάς, αλλά αποπλανείτε επιτρέποντάς του / της να σας κυνηγήσουν.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζώδια Αιγόκερως

Τι λέτε για ένα σπιτικό γεύμα για δύο για να προκαλέσει την προσδοκία μιας νύχτας γεμάτης ρομαντική αγάπη; Το ταίρι σας σε αυτό το ρομαντικό έγκλημα θα μπορούσε να φέρει ένα μπουκάλι κρασί, ενώ εσείς συνδυάζετε τα κατάλληλα καρυκεύματα που απαιτούνται για να ζεσταθεί όχι μόνο η γεύση αλλά και η σεξουαλική σας ζωή. Απλά προσθέστε μερικές καυτές πιπεριές και τρεις ή τέσσερις σκελίδες εκείνου του αρχαίου αφροδισιακού σκόρδου, το οποίο δεν ερεθίζει μόνο τους γευστικούς κάλυκες, αλλά και τα συναισθήματα.

Ο Κόσμος βοηθά και συνωμοτεί σε αυτό το ιερό σενάριο με μια έντονη Πανσέληνο στις 8 Ιουλίου και θα κάνετε το ταίρι σας να τρώει κυριολεκτικά από το χέρι σας πριν τις πρωινές ώρες. Τόσο ο Άρης, ο πλανήτης του πάθους, όσο και η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θέτουν το σκηνικό για μια νύχτα που θα θυμάστε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της 20ης Ιουλίου. Αισθάνεστε τη δύναμή σας, καθώς η σχέση σιγοβράζει και οι δυο σας μένετε σε αυτό το βράσιμο για το υπόλοιπο του μήνα. Την τελευταία νύχτα του μήνα ένα σέξι τέταρτο της Σελήνης στον καυστικό Σκορπιό βλέπει τους δυο σας να κλείνετε τον Ιούλιο σε εκείνο το ύψος, στο οποίο στοχεύατε από τότε που συναντηθήκατε.

zwdia

ζώδια Υδροχόος

Είναι ένα μικρό, καυτό μυστικό που πρώτοι οι Υδροχόοι ανακάλυψαν και αυτό είναι ο δεσμός ανάμεσα στο τέλειο σεξ και τη φιλία. Οι εραστές που είναι επίσης φίλοι θα έχουν κάτι να πουν ο ένας στον άλλον πριν, μετά, και κατά τη διάρκεια της λαμπρής διάρκειας. Η φιλία παρέχει ένα πλαίσιο αγάπης, που είναι πιο σταθερό από το ρομαντισμό ή τη φυσική έλξη. Η Πανσέληνος της 8ης Ιουλίου θα μπορούσε να σας δει να χρησιμοποιείτε το πλεόνασμα της ασυνήθιστης ενέργειας με την οποία γεννηθήκατε και να εκφράζετε συναισθήματα που δεν πιστεύατε ότι θέλατε να εκθέσετε.

Αλλά η έκθεση δημιουργεί οικειότητα και θα μπορούσατε να διαπιστώσετε απόψε ότι η έλξη στις καρδιές σας είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να εξετάσετε το ενδεχόμενο να υπογράψετε ένα νομικό έγγραφο. Το Σαββατοκύριακο της 20 Ιουλίου, ο Άρης προσθέτει την φλόγα του στην φωτιά και ο αυθεντικός, φανταχτερός εαυτός σας, μαζί με την καρδιά και το πορτοφόλι ανοιχτό, εξαπολύεται. Η Νέα Σελήνη στις 23 Ιουλίου βρίσκεται στον έβδομο Οίκο της δέσμευσης… και ίσως απλώς να βρεθείτε ανίκανοι να ξεφύγετε από ένα καλά σχεδιασμένο πλάνο επίθεσης από κάποιον που δεν μπορείτε να του αντισταθείτε.

zodia-astra-tarot

ζώδια Ιχθύες

Τόσο σέξι όσο και πιστοί στον πυρήνα σας, αυτό το μήνα αυτές οι αδρές αρετές σας αποδίδουν, καθώς το ταίρι σας συνειδητοποιεί τι θησαυρός είστε. Κάτω από τις καυτές ακτίνες της Πανσελήνου στις 8 Ιουλίου, πετάτε την προσοχή στον άνεμο. Στις 20 Ιουλίου, όταν ο Άρης περάσει σε λειτουργία δραπέτη, μπορεί να επιτρέψετε στη δημιουργική σας φαντασία να πετάξει ελεύθερη στο υπνοδωμάτιο. Το ταίρι σας δεν μπορεί παρά να σας ερωτευτεί ξανά. Στις 23 Ιουλίου μια Νέα Σελήνη με παρόμοια στάση θέλει να παίζει με τη φωτιά και το ίδιο κι εσείς.

Έχετε ένα τεράστιο ποσό κρυμμένου πάθους και παρόλο που φαίνεται σαν να θέλετε συναισθηματικό χώρο, το ταίρι σας μπορεί να πάρει έναν υπαινιγμό αυτού του πάθους που είναι ένα ισχυρό μέρος της φύσης σας. Όποια και αν είναι τα σχέδιά που θα ξεπηδήσουν από τον σημερινό, άγριο έρωτα, θα ανθίσουν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Στις 30 Ιουλίου, η λαγνεία και η χρηματική υπόσχεση κλείνουν αυτόν τον μήνα. Η λαχτάρα σας για μια ερωτική περιπέτεια είναι ισχυρή και αν αφήσετε τα συναισθήματά σας να πάρουν τον έλεγχο (όπως τείνετε να κάνετε κατά τη διάρκεια του καυτού σεξ), μπορεί να βρεθείτε στο δρόμο προς τον απόλυτο έρωτα.

Διαβαστε το  Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιου 2017 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-tarw