Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουνιου Α μερος

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Μηνιαία Ερωτικά Ωροσκόπια Ιουνίου 2017

ζώδια Κριός

Την 1η Ιουνίου ένα Τέταρτο της Σελήνης που δημιουργεί προβλήματα, ανακατεύει τα πράγματα και μπορεί να θυμηθείτε μια παρασκηνιακή, καυτή ερωτική σχέση που δεν επιλύθηκε ποτέ.

Ήταν κρυφή και έληξε απότομα και δεν μπορεί παρά να ανανεώσει τα άγρια συναισθήματα που προκαλούν αυτό που νιώθετε ως ένα βαρετό φλερτ. Όλα αυτά τα συναισθήματα συγκλίνουν στην ή γύρω από την Πανσέληνο της 9ης Ιουνίου και εσείς διαμορφώνετε μια στρατηγική για να αναζωογονήσετε αυτή την παλιά φλόγα.

zodia-taro-45

 

Εσείς (όπως και όλοι αυτοί που ξέρετε) είστε εξοικειωμένοι με τις δικές σας χαλαρές, «ερωτευμένες με τον έρωτα» σχέσεις, αλλά με κάποιο τρόπο τα συναισθήματα που βιώνετε μοιάζουν ολοκαίνουργια. Στις 13 Ιουνίου, μπορεί να τραβηχτείτε πίσω στο παρελθόν, καθώς μια ερωτική εμπειρία που χαράζεται ανεξίτηλα στο εσωτερικό των βλεφάρων σας παίζει ξανά και ξανά. Πριν το καταλάβετε, ξαναζείτε όλη την υπόθεση σε ένα ξένο κρεβάτι.

Εσείς και το εξωφρενικό, εσωτερικό κακό μέρος σας κτίζετε μια υπόθεση με αυτόν τον νέο εραστή. Η Νέα Σελήνη της 23ης Ιουνίου θα μπορούσε να φέρει ένα σαββατοκύριακο πάθους και να σας αφήσει στο δρόμο με πραγματικό εθισμό. Εξάλλου, ο καυτός έρωτας είναι το φάρμακο επιλογής σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζώδια Ταύρος

Η κυβερνήτης σας, Αφροδίτη, γλιστρά στο ζώδιό σας στις 6 Ιουνίου και εσείς –οι πάντα σέξι, αλλά μερικές φορές εξουσιαστικοί Ταύροι– επιτρέπετε μια σταδιακή μείωση της δικής σας δύναμης. Θα γίνετε όλο και πιο τρομακτικό καθώς η θερμοκρασία γύρω από τη σχέση σας ανεβαίνει. Αυτή η υπόθεση είναι άγρια ζωγραφισμένη με τα ζωντανά χρώματα του ουράνιου τόξου. Ίσως να είναι αδύνατο να γνωρίζετε αν είναι πραγματική αγάπη ή απλό πάθος, αλλά πραγματικά δεν σας νοιάζει, τυφλοί όπως είστε από τα καυτά συναισθήματα.

Είναι τόσο καυτά στις 9 Ιουνίου, με την άγρια Πανσέληνο στον Τοξότη, που οι προσεκτικοί Ταύροι μπορεί να πάρουν εξωφρενικά ρίσκα. Οποιοδήποτε ρίσκο θα πάρετε απόψε θα αξίζει τον κόπο. Φέρτε ένα χαλαρωτικό τόνο σε αυτή τη φωτιά με ένα μασάζ – ακόμα καλύτερα, κάντε ένα μασάζ για δύο. Θα διαπιστώσετε ότι, όχι μόνο ενισχύετε τη δύναμη σας στο σώμα του συντρόφου σας, αλλά και γύρω από την καρδιά του / της. Με όλη αυτή τη θερμότητα στον αέρα, η μαγεία του Θερινού Ηλιοστάσιου στις 20 Ιουνίου μπορεί να λιώσει κυριολεκτικά την καρδιά σας αυτό το μήνα. Στις 23 Ιουνίου, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σας βρίσκει ακόμα πιο ερωτευμένους απ’ ό,τι νομίζατε ότι θα μπορούσατε να είστε.

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουνιου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζώδια Δίδυμοι

Στις 13 Ιουνίου, ο κυβερνήτης σας αρχίζει να ψιθυρίζει στο αυτί σας και μπορεί να είστε οι πονηροί Δίδυμοι που πέφτουν ολόψυχα στο παραμύθι ενός νεοφερμένου με μπλε μάτια που μιλάει γρήγορα. Ένα ισχυρό συναίσθημα déjà vu αρχίζει να σας κατακλύζει και πραγματικά θέλετε να πιστέψετε το παραμύθι. Με τον Ποσειδώνα να προκαλεί την κοινή σας λογική και τη Σελήνη στον περίεργο Υδροχόο, μπορεί να πιστέψετε ξανά την ίδια, παλιά ιστορία.

Εν τω μεταξύ, ο αισιόδοξος εσωτερικός σας εαυτός μπορεί να ζυγίζει σκληρά τις ζημιές που μπορεί να κάνετε. Η πανσέληνο της 9ης Ιουνίου όχι μόνο γραπώνει τα συναισθήματά σας, αλλά αρνείται να τα αφήσει. Εκείνη την εποχή, μπορεί να δώσετε στον εαυτό σας το δώρο μιας ακόμη ερωτικής αρχής. Οι δυο σας μπορεί να σχεδιάσετε ένα ταξίδι, αλλά για εσάς η συγκίνηση προέρχεται από τη φυσική επαφή και όχι από την ατμόσφαιρα.

Αναζητήστε ένα μέρος που είναι αρκετά ευέλικτο και περιλαμβάνει χώρους προαιρετικής ένδυσης. Μια Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 23 Ιουνίου σκιαγραφεί ένα μοιραίο συμβάν και προκαλεί τη ρουτίνα της σχέσης που προσπαθείτε να αποβάλλετε αρκετό καιρό τώρα. Στο μυαλό σας, η σέξι και φιλική οικειότητα δεν είναι αποκλειστική για τις μακροχρόνιες σχέσεις. Αυτό που μπορεί να συμβεί είναι μια περιπέτεια της μιας νύχτας να ανθίσει και να γίνει ένα καζάνι ατμοσφαιρικής αγάπης.

zodia-zvdia-75

ζώδια Καρκίνος

Ο Ιούνιος είναι ένας ξεχωριστός μήνας για την αγάπη, ειδικά για τους ρομαντικούς Καρκίνους. Την 1η Ιουνίου, ένα εκνευριστικό Τέταρτο της Σελήνης σας παρουσιάζει έναν πειρασμό που θα μπορούσε να απειλήσει μια σταθερή σχέση. Η ψυχή σας μπαίνει στον πειρασμό να κρυφτεί όποτε απειλείται η ασφάλειά σας. Αυτός δεν είναι ο μήνας για να χαθείτε στην παραλία διαβάζοντας ή να επισκεφθείτε έναν μακρινό συγγενή. Μείνετε ορατοί.

Είναι πάντα καλύτερο (και πιο διασκεδαστικό) να απολαμβάνετε αυτά τα άγρια σκιρτήματα. Και δεν είναι η αγάπη καλύτερη, όταν έχει ένα κατεπείγον ζωής ή θανάτου; Αυτή ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή για το είδος του ρομαντισμού που σε βγάζει, κυριολεκτικά, από τα ρούχα σου. Μπορεί να μην ξέρετε μέχρι την Πανσέληνο της 9ης Ιουνίου εάν αυτός ο καταναγκασμός που αισθάνεστε είναι αυθεντικός και ακόμα και τότε θα είναι καλύτερο να αφήσετε τη σχέση να εξελιχθεί μόνη της. Η ένταση είναι το φάρμακο που προτιμάτε.

Το μαγικό Θερινό Ηλιοστάσιο στις 20 Ιουνίου είναι σημαντικό για εσάς, καθώς είναι πάντα στο ζώδιό σας. Μπορεί να ρίξετε μια ματιά μέσα στη ψυχή σας και αυτό μπορεί να αξίζει την τιμή που πρέπει να πληρώσετε για οποιαδήποτε συναισθηματική αναταραχή. Εάν κατορθώσετε να κρατήσετε όλες τις μπάλες στον αέρα, μπορεί να σκοντάψετε πάνω σε ένα νέο τρόπο χειρισμού των έντονων συναισθημάτων που έρχονται στην επιφάνεια. Και οι δύο κερδίζετε στη Νέα Σελήνη της 23ης Ιουνίου.

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουνιου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις