Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουνιου Γ μερος

zwdia-erwtikes-21-7-14

Μηνιαία Ερωτικά Ωροσκόπια Ιουνίου 2017

ζώδια Τοξότης

Μπαίνετε στη ζωή ενός ερωτικού ενδιαφέροντος σαν ζεστός καλοκαιρινός άνεμος. Ποιος μπορεί να αντισταθεί στις ημέρες και τις νύχτες της ρομαντικής και παιχνιδιάρικης αγάπης, που σας κάνει έναν από τους πιο συναρπαστικούς συντρόφους μιας ζωής;

Με μια Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 9 Ιουνίου, αισθάνεστε ότι μια νέα προσέγγιση στις ερωτικές υποθέσεις είναι πρέπουσα. Ίσως να έχετε κουραστεί από τον γνωστό σας τρόπο.

zodia-taro-45

 

Ψάχνετε για κάτι πιο αυθεντικό, απλά δεν είστε σίγουροι τι είναι αυτό. Όταν ο Ποσειδώνας μπει στην ανάδρομη πορεία του στις 16 Ιουνίου, το ταίρι σας είναι σας πλαστελίνη στα χέρια σας και η ένταση που έχει χτίσει λόγω των μικρών αλλαγών, μπορεί να επιλυθεί στο υπνοδωμάτιο.

Προσέξτε, η θερμοκρασία πρόκειται να ανέβει ακόμα πιο ψηλά, καθώς ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο. Λίγες μέρες αργότερα, στις 23 Ιουνίου, μια νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο ξυπνάει τον έρωτα σας. Συνήθως έχετε το ένα μάτι σας στην έξοδο, από το φόβο να μην εγκλωβιστείτε μέσα, αλλά όλως περιέργως, αυτή τη φορά απολαμβάνετε την ιδέα ότι η μονιμότητα μπορεί να μπαίνει σιγά σιγά στη ζωή σας.

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζώδια Αιγόκερως

Είστε αυθεντικοί όταν πρόκειται για την αγάπη και αυτό το μήνα μπορείτε να παραδώσετε αυτό ακριβώς που ταιριάζει στο προφίλ σας. Αυτό που θέλετε είναι να ξεχνάτε ότι υπάρχει ο έξω κόσμος και να έχετε την αμέριστη προσοχή του συντρόφου σας, καθώς απολαμβάνετε λίγο άγριο και πονηρό έρωτα.

Κάτω, από αυτό που φαίνεται να είναι ένα πολύ ελεγχόμενο προσωπείο, είναι μια άγρια παθιασμένη ερωτική καρδιά. Στις 9 Ιουνίου, μια Πανσέληνος μπορεί εύκολα να απελευθερώσει κάποιες από τις αναστολές σας, καθώς λάμπει στον τόπο των κλειδωμένων θυρών και των σκιασμένων παραθύρων και τροφοδοτεί τις επιθυμίες σας. Ο Αιγόκερως έχει μια αχαλίνωτη φύση, αλλά είναι σπάνιο να επιτρέπετε σε αυτή τη παιχνιδιάρικη πλευρά να εμφανιστεί.

Η Πανσέληνος για τα περισσότερα ζώδια είναι η ώρα να βγουν και να χορέψουν, αλλά αυτό το μήνα απαιτεί ιδιωτικότητα και δραστηριότητα πίσω από τις σκηνές. Μπορείτε να αρχίσετε αφήνοντας πίσω σας ένα εσώρουχο ή δυο όταν φεύγετε από το σπίτι το πρωί, να σκεφτείτε να ικανοποιήσετε αυτή τη μυστική επιθυμία που έχετε για μια περιπέτεια της μιας νύχτας ή να εκπληρώσετε οποιαδήποτε από τις αμέτρητες φαντασιώσεις σας.

Το σέξι Θερινό Ηλιοστάσιο της 20ης Ιουνίου σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 23 Ιουνίου δημιουργεί μια σειρά από σέξι συναντήσεις. Μπορεί να είστε στο δρόμο για τον έρωτα.

zodia-astra-tarot

ζώδια Υδροχόος

Βγάλτε τον κατάλογο με τα sex-toys, καθώς θα υπάρξουν μερικές νύχτες αυτόν το μήνα, όταν ο καιρός θα θερμάνει και θα φτάσει κοντά στο καυτό. Μια Πανσέληνος στον ετοιμόλογο Τοξότη προκαλεί σύγχυση. Εσείς, που αγαπάτε τον προβολέα, μπορεί να είστε υπερβολικά αισιόδοξοι και εξαιρετικά δραματικοί, όταν βρείτε κάποιον που φαίνεται ως ο ιδανικός σύντροφος.

zodia-taro-zwdia

Η σύνδεση αρχίζει με ένα υπνωτικό βλέμμα (και τα μάτια σπάνια ψεύδονται), αλλά προσέξτε, καθώς ακόμη και ο σχεδόν οδυνηρά έντιμος Υδροχόος έχει μυστικά. Με όλη αυτή την ενέργεια του Καρκίνου να έρχεται στο δρόμο σας, ένα από αυτά τα μυστικά μπορεί να βγει στην επιφάνεια και θα μπορούσατε να ανακουφιστείτε. Γίνετε οδυνηρό κάποια στιγμή να καλύπτετε τα ίχνη σας και να ζείτε με το φόβο ότι το άλλο σας μισό θα μάθει τόσο πολλά για εσάς, όσο και εσείς.

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 23 Ιουνίου απελευθερώνει το είδος της ερωτικής, ευάλωτης ενέργειας που το καθιστά αδύνατο να μην διαρρεύσουν μυστικά. Θυμηθείτε ότι η αποδοχή είναι σέξι. Μπορεί να αυξήσει την οικειότητα που μετατρέπει έναν διστακτικό εραστή σε έναν σαγηνευτικό και μακροπρόθεσμο σύντροφο. Εσείς, Υδροχόοι, είστε πάντα αθώοι, ακόμα και όταν πρόκειται για τα πιο κακά εγκλήματα της καρδιάς.

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουνιου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

ζώδια Ιχθύες

Την 1η Ιουνίου, ένα παρεμβατικό Τέταρτο της Σελήνης στη θέση του «εσύ και εγώ, μωρό μου» σας βρίσκει να ακτινοβολείτε θερμά βλέμματα σε έναν ελκυστικό παρευρισκόμενο. Δυστυχώς, αυτά μπορεί να είναι σπίθες που καίγονται παρά που δημιουργούν δεσμούς. Οι Ιχθύες μπορεί όχι μόνο να είναι διστακτικοί στην εκπλήρωση υποσχέσεων που έγιναν σε ένα καυτό ρομαντικό κλίμα, αλλά και να αγνοούν απόλυτα ότι έγιναν ποτέ.

Μπορεί να μην συμβεί μέχρι την Πανσέληνο της 9ης Ιουνίου που θα πιστέψετε πραγματικά τι σας λένε τα συναισθήματά σας και θα είστε έτοιμοι να τα εκφράσετε με όλους τους τρόπους που μπορείτε (είτε αυτό είναι σοφό είτε όχι). Εσείς, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, επιλέγετε να αφήσετε τη σοφία για μια άλλη ημέρα. Στις 16 Ιουνίου ο κυβερνήτης σας, Ποσειδώνας, κάνει μια ξαφνική στροφή και επιμένει να ξεκινήσει τον πρόλογο σε αυτό που θα είναι ένα άγριο, περιπετειώδες, μακρύ, καυτό καλοκαίρι.

Τόσο οι αδέσμευτοι όσο και οι δεσμευμένοι Ιχθύες αγαπούν το παρελθόν και απολαμβάνουν τις ερωτικές περιπέτειες με το πρωτότυπο καστ, οπότε μπορεί να στραφείτε σε μια παλιά αγάπη. Η οικειότητα για εσάς σημαίνει πιο καυτό σεξ και η Νέα Σελήνη της 23ης Ιουνίου βρίσκει τους δυο σας να λείπουν από τη δράση, τόσο όσο χρειάζεται για ερωτευτείτε και πάλι.

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουνιου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66