Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου Β

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Μηνιαία Ερωτικά Ωροσκόπια Μαρτίου 2017

 

ζώδια Ζυγός

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη γυρνάει σε ανάδρομη κίνηση στις 4 Μαρτίου, δίνοντας σας την άδεια να συμπροφερθείτε με τόλμη και με τον πιο πειστικό σας τρόπο. Είτε πρόκειται για καυτό πάθος είτε για αγνή αγάπη, αν το ζητήσετε θα έρθει κατά τη διάρκεια των επόμενων πέντε ή έξι εβδομάδων.

Με μια Πανσέληνο στον άτακτο Δωδέκατο Οίκο σας, της εκκεντρικής αγάπης, στις 12 σας χορηγείτε το διαβατήριο για μια ερωτική περιπέτεια. Είναι ευκολότερο από ποτέ για τους αδέσμευτους Ζυγούς να προσελκύσουν κάποιον που τους φαίνεται καυτός/ή και η κατάσταση θα είναι κερδοφόρα για όλους τους εμπλεκόμενους.

zodia-taro-45

 

Για να φτάσετε εκεί που επιδιώκετε, προσπαθήστε να ξεχάσετε ό,τι νομίζετε ότι ξέρετε για τις τεχνικές αποπλάνησης και επικεντρωθείτε πραγματικά σε αυτά που θέλει το ταίρι σας. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να φροντίσετε το ταίρι σας με όλους τους μοναδικούς σας τρόπους που χαρίζετε την αγάπη σας: με την αφή, τη γεύση, ή τα βραχνά ψιθυριστά λόγια.

Προτιμάτε να υπαγορεύετε τον χρόνο και τις περιστάσεις και ίσως αυτό το μήνα θα το μετριάσετε λίγο ή θα δοκιμάσετε λίγο χιούμορ ως ένα σέξι εργαλείο. Η αγάπη είναι για σας ένα στοίχημα, όπως ακριβώς και τα λεφτά και κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης αυτού του μήνα, στις 27, το στοίχημα αυτό θα αποδώσει.

ζώδια Σκορπιός

Γύρω στις 4 Μαρτίου, όταν η Αφροδίτη γυρίσει ανάδρομη, μια σχέση που έχει αναπτυχθεί αλματωδώς μπορεί να χτυπήσει σε ένα μεταφορικό τοίχο. Ο μπαλαντέρ – Αφροδίτη βρίσκεται στον τομέα της υγείας της σχέσης και μπορεί να χρειαστεί φαρμακευτική αγωγή. Θέλατε να την φτάσετε στον αναπόφευκτο προορισμό της, προσθέτοντας «το τέλος» στην μακροχρόνια αναζήτηση σας για μια αδελφή ψυχή ή ακόμα και να ανέβετε τα σκαλιά, αλλά ξαφνικά το φως γίνεται κόκκινο.

Στις 12, μια Πανσέληνος λάμπει το ασημί φως της πάνω από τους δυο σας και η ατμόσφαιρα είναι τόσο σεξουαλικά φορτισμένη που είστε πρόθυμοι να κάνετε μια δέσμευση για να διατηρήσετε αυτά τα συναισθήματα. Πάνω από όλα, όλοι οι αδέσμευτοι Σκορπιοί θέλετε αυτήν την αόριστη, δια βίου οικειότητα που ονομάζεται αγάπη και η Νέα Σελήνη στις 27 δίνει μια υπόσχεση για πονηρές, βαμμένες στο χρώμα του τριαντάφυλλου νύχτες.

Οι Σκορπιοί είναι ψυχές που δύσκολα αγαπούν και θέλετε να κρατήσετε αυτήν την ερωτική σχέση που σας είναι αδύνατο να κατανοήσετε από το να σας ξεφύγει μέσα από τα χέρια. Είστε τόσο επιδέξια δελεαστικοί που θα υπάρξουν φορές που θα πρέπει να πάρετε όλη αυτή τη σεξουαλικότητα και να κρυφτείτε για λίγο. Αυτή θα μπορούσε να είναι μία από αυτές τις εποχές.

zwdia-768

ζώδια Τοξότης

Οι αδέσμευτοι Τοξότες έχουν πολλές σχέσεις που έχουν σχεδόν ξεκινήσει και έχουν κρύψει έπειτα και, ενδεχομένως, μια σοβαρή σχέση την ημέρα, αλλά όταν η Αφροδίτη γυρίσει ανάδρομη στις 4 Μαρτίου, μπορεί να μπουν όλες σε αναμονή, ενώ εσείς λείπετε για μερικές εβδομάδες με ένα νέο, συναρπαστικό πρόσωπο . Οι ελιγμοί σε μια σκοτεινή γωνιά και τα υγρά φιλιά εξακολουθούν να λειτουργούν, αλλά είστε πιο φιλόδοξοι και θέλετε περισσότερα τώρα από ένα καυτό φλερτ. Στις 7, όταν η Σελήνη θα βρίσκεται στον κυκλοθυμικό και συναισθηματικό Καρκίνο και θα αναπηδά από κάθε αστέρι του ζωδιακού, θα προτιμήσετε να παρατηρήσετε αυτό το ουράνιο θέαμα σε εξωτερικό χώρο με την πλάτη σας γυμνή στο έδαφος, αλλά θα κάνει πολύ κρύο.

Ωστόσο, αυτό το καυτό ραντεβού δεν το ενοχλεί η έντονη ατμόσφαιρα και παρόλο που θυμίζει προηγούμενες ιστορίες, είναι παντελώς γοητευμένο. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, η σκοτεινή νύχτα, τα γλυκά λόγια, και η εξαπάτηση του Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα μπορούσαν να παράγουν το πιο ερωτικό βράδυ του μήνα. Αλλά είναι η Νέα Σελήνη στον ορμητικό Κριό στις 27 που φέρνει νέες αλήθειες και ειλικρίνεια και αποκαλύπτει συνθήκες που ποτέ δεν φανταστήκατε ότι μπορεί να υπάρχουν. Η αγάπη βγαίνει στα ανοιχτά για να την δουν όλοι, και εσείς, για πρώτη φορά, πραγματικά δεν δίνετε δεκάρα.

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

ζώδια Αιγόκερως

Πάντα έχει να κάνει με την ιδιωτικότητα για τους Αιγόκερους. Είναι ιδιαίτερα δύσκολο να κρατήσετε απόσταση από αυτά που πιστεύετε ότι είναι περιττές εισβολές ή αδιάκριτα μάτια που παρεμβαίνουν στην ερωτική σας ζωή στις 4 Μαρτίου. Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη εκείνη την ημέρα και σας δελεάζει στην κρεβατοκάμαρα ενός νέου εραστή ευκολότερα από ποτέ.

Ο κόσμος μπορεί να αισθανθεί ότι όχι μόνο φαίνεστε καλά, αλλά νιώθετε καλά. Εάν δεν έχετε ακόμα εμπλακεί σε μια άγρια ερωτική περιπέτεια, μπορεί να σας περιμένει στην επόμενη γωνία. Με όλη αυτή την ηλεκτρική ενέργεια στην ατμόσφαιρα, ο θυμός μπορεί, επίσης, να εκραγεί.

zwdia-765

Κάθε μη λογικό ξέσπασμα σας αφήνει να νιώθετε αμηχανία και έτσι με ένα Τέταρτο της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο του Αιγόκερω στις 20, θα θέλετε να κατευθύνετε τη συζήτηση μακριά από κάθε σημείο που φέρει πληγές. Αφιερώστε το βράδυ σας σε παιχνιδιάρικη και καυτή σύνδεση.

Όταν βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο τα αστέρια είναι σαν να σας στέλνουν ένα ειδικό μήνυμα που θα μπορούσε όχι μόνο να απαλύνει την ψυχή σας, αλλά και να επεκτείνει την επιθυμία σας για ερωτικό παιχνίδι. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι μπορεί να κάνουν βιαστικές δεσμεύσεις και η 27η μπορεί να είναι η στιγμή που θα έρθετε επικίνδυνα κοντά στο να κάνετε ακριβώς αυτό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζώδια Υδροχόος

Θα είναι δύσκολο να αποφύγετε να ερωτευτείτε γρήγορα και πολύ στις 4 του Μάρτη με την Αφροδίτη ανάδρομη και τον Ήλιο με τον Ποσειδώνα σε μια αέναη λαβή. Μπορεί να μην είστε σε θέση να διακρίνετε τα γεγονότα από την πραγματικά υπερβολική φαντασία αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο γκάνγκστερ της αγάπης και του σεξ, Πλούτωνας, είναι στον Οίκο του «κλείσε την πόρτα και πέτα μακριά το κλειδί» και οι ερωτικές σπίθες πετούν τώρα και στο άμεσο μέλλον. Είναι σαν να θυμάστε το υπνοδωμάτιο πριν θυμηθείτε το πρόσωπο και δεν είναι στην πραγματικότητα μία μοναδική ερωτική εμπειρία, το μόνο είδος που σας αφορά.

Αυτό που ξέρετε είναι ότι θέλετε να κρατήσετε αυτή τη σύνδεση μυστική. Το ερωτικό σενάριο που παίζεται στην Πανσέληνο στις 12 φέρνει μια επιπλέον δόση προσοχής στο συναισθηματικό τράβηγμα των χορδών της καρδιάς. Το τέλος του μήνα, με τη Νέα Σελήνη στις 27, σας βρίσκει πιο ομιλητικούς από ότι επιτρέπει μια ερωτική σχέση και πέφτετε βαθύτερα μέσα σε αυτή τη σέξι άβυσσο χωρίς τη σκέψη του πώς να βγάλετε τον εαυτό σας. Μπορεί να είναι μην είστε σίγουροι για το τι νιώθετε μέχρι τα μέσα του Απριλίου, αλλά είναι μια καταπληκτική βόλτα στο μεταξύ.

zwdia-3-zodia

ζώδια Ιχθύες

Η καυτή Hλιακή Έκλειψη του προηγούμενου μήνα πρόσθεσε κάποιες νέες δραστηριότητες στην σεξουαλική σας ζωή και ένα ειδύλλιο που ξεκίνησε ενδεχομένως την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μπορεί να έχει γίνει τώρα ιδιαίτερα καυτό. Ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας έχουν πιαστεί σε λαβή και μαζί με τις ισχυρές φυσικές αισθήσεις που παράγονται από αυτό, σχηματίζεται κι ένα σύννεφο σέξι εξαπάτησης. Όλος ο μήνας είναι εμποτισμένος με σύγχυση και με την Αφροδίτη να γυρνά ανάδρομη στις 4 Μαρτίου, είναι δύσκολο για τον εραστή σας ή το ταίρι σας να διαβάσει τις διαθέσεις σας. Καθώς βαθαίνει ο ρομαντισμός και η κομψή έπαρση σας υπνωτίζει το ταίρι σας, ο εσωτερικός σας καλλιτέχνης στην φυγή έχει παγιδευτεί στις συγκινήσεις και τα ρίγη.

Οι Ιχθύες μπορεί να νιώθουν μια επείγουσα ανάγκη ζωής ή θανάτου κατά την έναρξη αυτού του δεσμού που αναπτύσσεται καθώς περνούν οι μήνες και ολόκληρη η ζωή σας φαίνεται σαν ένας ονειρικός χορός. Στις 12, μια Πανσέληνος στην Παρθένο στέλνει τα λογικά συναισθήματα που κρύβονται κάτω από την επιφάνεια (ή τα σεντόνια). Η Νέα Σελήνη στις 27 είναι στον πρώτο Οίκο σας, της πραγματοποίησης των φαντασιώσεων σας, ενώ υποκύπτετε στην πολυτέλεια και στις μεταμεσονύκτιες ταινίες.

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw