Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου Α

aris-sex-zwdia

ζωδια Κριός

Ο Κριός φιλοδοξεί μια ζωή χωρίς κανόνες και γίνεται πιο εμφανές πόσο επιτυχείς είστε σε αυτό όταν δύο καυτά αστέρια, ο Άρης και ο Πλούτωνας, λάμψουν τον Οίκο των δημόσιων επιδείξεων της αγάπης. Το Τέταρτο της Σελήνης στις 8 Οκτωβρίου φωτίζει περισσότερο την ανοιχτή στάση σας στην αγάπη, που περιλαμβάνει μετρό, καφετέριες και παγκάκια.

Το ταίρι σας το λατρεύει και μπορεί να ζητά περισσότερες από αυτές τις εκφράσεις ελεύθερης προβολής του έρωτα σας. Για τους αδέσμευτους Κριούς, με την Πανσέληνο της 16ης Οκτωβρίου στο δικό σας ζώδιο να χορεύει με τον Ουρανό, μια ακαταμάχητη έλξη, με τις δυνατότητες της νέας αγάπης, σας έχει γοητεύσει.

zodia-taro-45

 

Για σας, η αγάπη έχει να κάνει την παρούσα στιγμή και αφήνετε τα παλιά έξω από το υπνοδωμάτιο, καθώς αυτή είναι η ώρα για πονηρό και παιχνιδιάρικο καυτό έρωτα. Θα εξακολουθείτε να δείχνετε την άγρια και σέξι φύση σας αυτό το Σαββατοκύριακο, γνωρίζοντας πολύ καλά τι κάνετε και ότι κρατάτε σφιχτά κάτι καλό.

Στις 27 Οκτωβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Οίκο των ερωτικων κτησεων, οι συζητήσεις στο κρεβάτι είναι ερωτικές και αν και έχουμε ξεχάσει για τα καλά τη ζέστη του καλοκαιριού, μπορεί να βρεθείτε με εγκαύματα αυτό το μήνα.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Ταύρος

Ο μήνας ξεκινάει με τη νέα Σελήνη να λάμπει ένα χαρούμενο πρόσωπο στον πέμπτο Οίκο της αγάπης, ως σέξι και τολμηρά ραντεβού. Μέχρι να ανοιγοκλείσετε τα μάτια σας μπορεί να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με το πεπρωμένο και όντας πάντα έτοιμοι για ένα ερωτικό ιντερλούδιο, δεν υπάρχει κανένας τρόπος, ούτε αναζητάτε κανέναν τρόπο για να παρακάμψετε τη σέξι περιπέτεια που στέκεται στο δρόμο σας. Ξέρετε τη διαφορά ανάμεσα στην αγάπη και το πάθος, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα δώσετε στον εαυτό σας την άδεια να παρασυρθεί από αυτή τη βιασύνη και το θόρυβο.

Στις 16 του Οκτώβρη μια Πανσέληνος λάμπει στον Οίκο της παρασκηνιακής αγάπης και παρόλο που μέχρι τώρα μπορεί να είχατε έναν μυστικό δεσμό, είστε έτοιμοι να πάτε αυτή τη σχέση σε ένα νέο επίπεδο. Ο κοσμικός άνεμος του Οκτωβρίου σας παρασύρει εύκολα στα βαθύτερα πηγάδια του πάθους. Απλά δεν μπορείτε να κρύψετε το πάθος σας και το ερωτικό σας ενδιαφέρον μαθαίνει από πρώτο χέρι τι σημαίνει να είστε «σιαμαίο» με έναν από τους πιο ερωτικούς και συναρπαστικούς εραστές του Ζωδιακού. Στις 30 Οκτωβρίου, μια Νέα Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να σας φέρει μια γεύση της μοναδικής οικειότητας που ψάχνετε να βρείτε.

zodia-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Δίδυμοι

Η 8η Οκτωβρίου ανακατευει το εσωτερικό ρομάντζο των Διδύμων και για ακόμη μια φορά έχετε παρασύρει στον περίπλοκο ιστό σας ένα κομψό, σικάτο νέο ερωτικό ενδιαφέρον. Ίσως μια νέα τεχνική να είναι απαραίτητη, καθώς ενώ οι σκοτεινές γωνιές και τα βαριά φιλιά εξακολουθούν να δουλεύουν, αισθάνεστε πιο τολμηροί αυτό το μήνα. Ένας αδέσμευτος Δίδυμος έχει πολλές μισό – ξεκινημένες σχέσεις ή δεσμούς που μπορεί να είχαν μπει σε αναμονή, ενώ ”απουσιαζατε” για λίγους μήνες και την 16η Οκτωβρίου μπορεί να ξαναπιάσετε ένα από αυτά τα θέματα. Πάντα με μια μεγαλειώδη χειρονομία, ίσως είναι ένας ασημένιος κάδος πάγου με ένα μπουκάλι σαμπάνιας μέσα που προκαλεί στο ραντεβού σας την αίσθηση ότι είναι χαρακτήρας σε ταινία ή σε μυθιστόρημα.

Προικισμένοι με τον απόλυτο χειρισμό της γλώσσας και την γοητεία του δραπέτη, συχνά σκέφτεστε τον έρωτα σαν ένα διαγωνισμό που πρέπει να κερδίσετε – και που μπορείτε να κερδίσετε εύκολα. Στις 30 του Οκτώβρη με την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει αγάπη που περιμένει να βρεθεί στο άμεσο περιβάλλον σας και ότι δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ μακριά για να βρείτε αυτό που αισθάνεστε ότι λείπει από τη ζωή σας. Αυτή η Σελήνη πάει εσάς και το πρόθυμο ταίρι σας πίσω στο σκοτεινό παρελθόν, καθώς αναπαριστάτε ένα από τα πιο παθιασμένα ιντερλούδια σας.

zodia-zvdia-75

ζωδια Καρκίνος

Δεν είναι ευρέως γνωστό ότι μπορείτε να πέσετε με σέξι φιλοφρονήσεις. Θα ψάχνετε για παιχνιδιάρικους τρόπους να επιστρέψετε αυτά τα λόγια επαίνου και αυτή μπορεί να είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε την πρεμιέρα αυτού του στριπτήζ που έχετε τελειοποιήσει, αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Έχετε μια υγιή λάμψη, ειδικά στις 1 του Οκτώβρη, όταν η κυβερνήτης σας φλερτάρει με τον Ποσειδώνα, τον πιο αρχαίο και πιο φευγαλέο εραστή της και αυτές οι φιλοφρονήσεις ήταν το διαβατήριο για τη νέα αυτή σύνδεση. Ο κόσμος μπορεί να αισθανθεί ότι δεν φαίνεστε μόνο καλά, αλλά αισθάνεστε και καλά επίσης και η 13η του Οκτώβρη μπορεί να είναι η αρχή αυτής της άγριας ερωτικής περιπέτειας.

Οποιαδήποτε μη ορθολογική έκρηξη θα σας αφήσει απλώς να νιώθετε αμηχανία, οπότε μετριάστε τα συναισθήματα αυτό το μήνα – ιδίως στις 16 Οκτωβρίου. Θα θέλετε να κατευθύνετε τη συζήτηση μακριά από οποιοδήποτε σημείο δεν έχει επουλωθεί πλήρως και να αφιερώσετε τη νύχτα σε παιχνιδιάρικη και αχνιστή σύνδεση. Η Νέα Σελήνη στις 30 Οκτωβρίου είναι έντονη και μπορεί να κατεβάσετε όλα τα στοπ και τα φρένα μπροστά σε αυτόν το νέο και κάπως φευγαλέο εραστή, παραδιδόμενοι κάπως, ακόμα και για λίγο στα συναισθήματά σας. Αυτή η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να είναι ύπουλη, οπότε προσέχετε τι εύχεστε, καθώς τα φαντάσματα των παλιών σας εραστών μπορεί να ζητούν αποζημιώσεις.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

ζωδια Λέων

Σίγουρα βάζετε δράμα στην καθημερινή σας ζωή και κατά καιρούς σκηνοθετείτε πραγματικά αυτά τα σέξι ραντεβού που κάνουν το ταίρι σας τόσο ερωτευμένο μαζί σας. Σικάτοι και κομψοί, συνήθως έρχεστε πάντα μαζί με πλούσια και πολυτελή σύνεργα και κάθε ραντεβού μπορεί πάντα να γίνει μια θεατρική παράσταση. Έχετε τελειοποιήσει την τέχνη του έρωτα από νωρίς και πιθανότατα ήσασταν σεξουαλικά ενεργοί πολύ πριν από τους συνομήλικους σας.

Αυτόν τον μήνα η σειρήνα που προσκαλεί τους έρωτες της μιας νύχτας, για ακόμη μια φορά εγείρει το δελεαστικό κεφάλι της και μπορεί να είναι δύσκολο να αντισταθείτε στις 13 Οκτωβρίου, καθώς υπάρχουν σέξι αναταράξεις στο σύμπαν. Ένα ερωτικό σενάριο που ξετυλίγεται στις 16 Οκτωβρίου φέρνει μια επιπλέον δόση ίντριγκας. Αυτό το μήνα η τεράστια αποθήκη σας προσωπικής νοσταλγίας, σας επιτρέπει να κόψετε μια σκηνή ειδικά για την περίσταση. Μπορεί η 19η Οκτωβρίου να φέρει μια πολύ ιδιαίτερη ερμηνεία για ένα πολύ ξεχωριστό πρόσωπο. Στις 30 του Οκτώβρη μια Νέα Σελήνη σας βρίσκει στον πανικό του φόβου, γιατί έχετε ήδη βουτήξει πολύ βαθιά και μπορεί να φτάσετε ένα τσακωμό πολύ μακριά και να πληγώσετε την οικειότητα που έχει χτιστεί.

zwdia shmera

ζωδια Παρθένος

Φυσικά ποτέ δεν είστε βαρετοί και ένα από τα πιο αναζωογονητικά σας χαρακτηριστικά είναι η ικανότητά σας να ερωτεύεστε και να παρασύρεστε ξανά και ξανά, αλλά διατηρώντας την αθωότητά σας ανέπαφη. Αυτό το μήνα με το Νότιο Δεσμό και τον Ποσειδώνα στον Οίκο του γάμου, μπορεί κατά λάθος να παρασυρθείτε στο βωμό, είτε είναι δική σας ιδέα είτε όχι. Μπορεί να ελπίζετε να ξαναζήσετε ένα παρελθοντικό ρομαντικό λάθος και αυτή τη φορά να έχει επιτυχή έκβαση, αλλά γνωρίζετε ήδη τι σημαίνει αυτή η συμπεριφορά. Το πικάντικο δόλωμα είναι πάρα πολύ νόστιμο για να του αντισταθείτε, καθώς η Πανσέληνος στις 16 Οκτωβρίου κυλά και μπορεί ήδη να έχετε χαθεί σε αυτή την ερωτική υπόθεση.

Φταίει ο μεγάλος απατεώνας, ο Ποσειδώνας, απέναντι από τον Ήλιο, που σας κάνει τόσο εύκολους αυτή τη στιγμή, οπότε προσέξτε. Για τους αδέσμευτους ανάμεσα σας, είναι ο Ποσειδώνας που φέρνει αυτή την αίσθηση οικειότητας ζωής ή θανάτου και όσο λιγότερα ξέρετε για αυτό το νέο ταίρι τόσο περισσότερη θερμότητα παράγεται. Αυτοί που είναι σε σχέση αισθάνονται την ίδια ένταση και μπορεί να βομβαρδίσετε τον εραστή σας με άσεμνα μηνύματα αυξάνοντας τη θερμοκρασία σε αυτή την σχέση. Μετά από εβδομάδες παθιασμένου έρωτα, με τη Νέα Σελήνη στις 30 Οκτωβρίου, μπορεί να πανικοβληθείτε σκεπτόμενοι ότι αυτό θα μπορούσε απλώς να είναι μια προσωρινή σπίθα. Ο χρόνος θα δείξει.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot