Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Σεπτεμβριος 2017

xwrismos-mathima

Ωροσκοπιο Σεπτεμβριος 2017

ζώδια Κριός

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 4ης Σεπτεμβρίου ανοίξτε μια σαμπάνια, ανεβάστε την ένταση της μουσικής και ξεκινήστε το πάρτι, επειδή είναι γιορτή και εσείς λαχταρούσατε λίγο προσωπικό χρόνο για δύο. Αυτή είναι η ημέρα που ο κυβερνήτης σας, ο επαναστάτης Άρης, και ο μεγάλος έρωτάς του, η κομψή Αφροδίτη, βρίσκονται στον Οίκο της παρορμητικής αγάπης και των συζητήσεων εξομολόγησης.

zodia-taro-45

Λέτε ακόμα την ιστορία της ζωής σας, όταν ο Ερμής περνάει στην ορθή του κίνηση το επόμενο πρωί. Είναι μια τολμηρή και παρορμητική εβδομάδα με μια Πανσέληνο που φωτίζει τον Οίκο του καλού και παραδοσιακού ξετρυπώματος.

 

Ο έρωτας, με μια πινελιά πονηριάς, μπορεί να είναι μέρος της δράσης αργά τη νύχτα. Ο Άρης είναι στον τολμηρό Λέοντα και κάνει προτάσεις που θα μπορούσαν να κάνουν και τους πιο τολμηρούς από εσάς να κοκκινίσουν. Όσοι από εσάς καταφέρατε να διατηρήσετε τη σχέση σας καυτή, παρά τις διάφορες ενέργειες, θα έχετε ανεβάσει τον πήχη των συναισθημάτων σας ο ένας για τον άλλον.

Ανεξάρτητα από το πώς θα τελειώσει αυτός ο σέξι, δυνατός μήνας, βαθιά μέσα στην καρδιά σας ξέρετε από την θερμότητα που παράγετε εσείς οι δύο ότι βρίσκεστε στην ίδια σελίδα, αλλά δεν ψάχνετε πραγματικά για την ισότητα στο ντουέτο, ούτε για τον συμβιβασμό.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζώδια Ταύρος

Η αρχή αυτού του μήνα έχει να κάνει με το ξεσκόνισμα της φωλιάς σας, και θέλετε να την γεμίσετε μέχρι πάνω με λεφτά, αγάπη και πάθος. Με τον Ερμή να γυρίζει στην κανονική του κίνηση, αυτή η εβδομάδα θέτει τον ρυθμό για τους επόμενους μήνες. Στις 5 Σεπτεμβρίου, αυτός ο πλανήτης της λογικής σας υπενθυμίζει να αρχίσετε να αντιμετωπίζετε πιεστικά θέματα που μπορεί να είχατε κρύψει κάτω από το χαλί. Μια Πανσέληνος στους παραπλανητικούς Ιχθύες την επόμενη μέρα ξεκινάει όλες τις διαδικασίες για ένα σουαρέ με έναν περιπετειώδη ξένο. Η κοινή λογική σάς λέει να φύγετε στα κρυφά, αλλά εσείς λέτε στον εαυτό σας ότι είναι μόνο για απόψε, και ξαφνικά φτάνει το Σαββατοκύριακο.

Στις 9 Σεπτεμβρίου, μπορεί να πείσετε τον εαυτό σας να μπει σε μια νέα και φαινομενικά μοιραία σχέση, και για άλλη μια φορά ο ερωτικός χορός αρχίζει. Μπορεί να σκέφτεστε κι άλλα θέματα κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου μήνα, αλλά όχι πολύ συχνά. Στις 19 Σεπτεμβρίου, μια Νέα Σελήνη ρίχνει το ασημένιο φως της πάνω στην πραγματικότητα, αλλά εσείς κλείνετε τις κουρτίνες σε αυτές τις ακτίνες και υποχωρείτε στον κόσμο που δημιουργήσατε για τους δυο σας. Ο Πλούτωνας γυρίζει στην κανονική του κίνηση στις 28 Σεπτεμβρίου και στέλνει σέξι ενέργεια γεμάτη με φαντασία και μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να λέει μερικά αθώα ψέματα, που πιστεύει ειλικρινά ότι είναι αλήθεια.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Σεπτεμβριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζώδια Δίδυμοι

Δεν μπορείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό να περάσετε τις πρώτες πέντε μέρες του Σεπτέμβρη αναμασώντας μια ερωτική σχέση που πήγε στραβά ή που κερδίζει ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον με τσαχπίνικα, σέξι λόγια. Όταν ο κυβερνήτης σας, Ερμής, γυρίσει στην κανονική του κίνηση στις 5 Σεπτεμβρίου, παίρνετε την απόφαση να μπείτε στην πραγματικότητα, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να αγνοήσετε τις καυτές σπίθες που δημιουργούνται. Δεν είναι ότι ξαφνικά βλέπετε το φως, αλλά η επόμενη μέρα φέρνει μια Πανσέληνο στους πεινασμένους για αγάπη Ιχθύες και απαιτεί σωματική ικανοποίηση. Τι να κάνουν οι επιπόλαιοι Δίδυμοι όταν η διάθεση απαιτεί δηλώσεις για συναισθήματα που είναι ωμά, κάτι που συνεπάγεται ρίσκο;

Οι δραστηριότητές σας περιορίζονται στα εδάφη του σπιτιού σας όταν η Νέα Σελήνη βρίσκεται στον Οίκο της φωλιάς σας και φέρνει μαζί της αντοχή και ρομαντικές φαντασιώσεις. Ποιος να ζητήσει τίποτα παραπάνω; Αυτή η όλη κατάσταση μπορεί να φαίνεται πολύ κτητική ή προσκολλημένη για την ανεξάρτητη φύση των Δίδυμων, αλλά επιμένετε και καταφέρνετε να κρατήσετε ένα επίπεδο στη συζήτηση, και όλα συνεχίζουν να πηγαίνουν όπως τα θέλετε. Για τώρα, ο εσωτερικός σας κόσμος είναι ευαίσθητο έδαφος και ξεχειλίζει. Λατρεύετε το κάθε λεπτό του.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Καρκίνος

Ο Ερμής γυρίζει στην κανονική του κίνηση στις 5 Σεπτεμβρίου και θα μιλάτε για την αγάπη μαζί με φυσικές χειρονομίες να συνοδεύουν. Η ζωηρή σας φαντασία μπαίνει στο παιχνίδι την επόμενη μέρα, όταν μια Πανσέληνος στους θερμόαιμους Ιχθύες καθοδηγεί τις κινήσεις σας. Μόλις κάνετε το βήμα σας η Αφροδίτη σε μια μοιραία όψη με τον Πλούτωνα ρίχνει μερικές θεραπευτικές ακτίνες στο δρόμο σας, και οι δυο σας βρίσκεστε σε μια σωματική συνάντηση που θα σας μείνει αξέχαστη. Αν ένας αδέσμευτος Καρκίνος γνωρίσει κάποιον απόψε μπορεί να νιώθει σαν να συναντά έναν σύντροφο ψυχής. Είστε από τα πιο ιδιότροπα ζώδια, έτσι αυτή η Σελήνη μπορεί να σας κάνει να αλλάζετε αποφάσεις και θέσεις σχεδόν κάθε ώρα.

Είναι γνωστό ότι αρπάζεστε γρήγορα, και αυτός ο πειρασμός μπορεί να είναι παρόν με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 19 Σεπτεμβρίου. Ξέρουμε ότι απολαμβάνετε το δράμα, αλλά προσπαθήστε να το κρατήσετε σε χαμηλούς τόνους, εντάξει; Στις 27 Σεπτεμβρίου, ένα τέταρτο της Σελήνης μπερδεύει τα συναισθήματά σας και θα είναι δύσκολο να αντισταθείτε στον πειρασμό να αφεθείτε και να απολαύσετε τον εαυτό σας. Στη στιγμή, τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν από την αίσθηση ότι δεν παίρνετε την αγάπη που σας αξίζει στην ξαφνική ανακάλυψη ότι αυτό μπορεί να είναι αυτό που πάντα ψάχνατε.

zwdia-zodia-tarw

ζώδια Λέων

Τι άλλο μπορείτε να κάνετε από το να παραδοθείτε όταν η Πανσέληνος της 6ης Σεπτεμβρίου ρίξει το λαμπερό, καυτό φως της στον Οίκο της τετ α τετ οικειότητας; Με το τυπικό στυλ του Λέοντα και με όλη την ψευδαίσθηση μιας ερωτικής σχέσης που δουλεύει για εσάς, μπορεί να αφοσιωθείτε πολύ σε έναν σύντροφο και πολύ γρήγορα. Έχετε ένα ολόκληρο άδειο κεφάλαιο για να γράψετε τη ρομαντική ιστορία σας. Και τι ωραίο παραμύθι θα είναι, με τον Ποσειδώνα στον 9ο Οίκο των εξωτικών συναντήσεων και με έναν διαγωνισμό για τις καλύτερες επιδόσεις στον έρωτα ή στην αφήγηση. Θέλετε όλα να είναι μεγαλύτερα από τη ζωή, έτσι δεν είναι;

Με ένα τέταρτο της Σελήνης στους εύγλωττους Διδύμους στις 13, θα μπορούσατε να υπερβείτε τις ικανότητες σας στην γραφή. Με μια νέα Σελήνη στην πνευματική Παρθένο στις 19 Σεπτεμβρίου, τίποτα άλλο από το καλύτερο θα είναι πρέπον για το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Το να είστε οι πιο δραματικοί εραστές του Ζωδιακού μπορεί μερικές φορές να αποτελεί φορτίο, καθώς θέλετε η αγάπη να μην είναι μόνο μια παθιασμένη συνεύρεση, αλλά και μια πνευματική ανύψωση των αισθήσεων. Ο Σεπτέμβριος έχει θέμα την ένταση, την οικειότητα και τα ανώτερα όνειρα και αν δεν έχει συμβεί, ίσως να σκέφτεστε να βυθιστείτε σε αυτή την σχέση με την καρδιά και την ψυχή σας.

ζώδια Παρθένος

Η Πανσέληνος της 6ης Σεπτεμβρίου είναι στον Οίκο της αγάπης και του γάμου για εσάς, και γίνεστε πολύ ιδιωτικοί άνθρωποι που κρατάτε τα ρομαντικά θέματα κλειστά. Με τον Ερμή να έχει γυρίσει προσφάτως σε κανονική κίνηση, όσο κι αν προσπαθήσετε, το χαμόγελο στο πρόσωπό σας τα λέει όλα ξεκάθαρα. Στις 12 Σεπτεμβρίου, ένα τέταρτο της Σελήνης στους πολυλογάδες Δίδυμους σας υπενθυμίζει ότι θα πρέπει να ξεδώσετε λίγο, αλλιώς θα εκραγείτε. Μην αποκαλύψετε πάρα πολλά, γιατί όταν η Νέα Σελήνη της 19ης Σεπτεμβρίου μετακινηθεί στην καυτή κινούμενη άμμο του πάθους, θα υπάρξει τρομερή ενέργεια παντού γύρω σας και οι λέξεις θα μοιάζουν να έχουν περισσότερα από ένα νοήματα.

Μοιάζει σαν το Σύμπαν να παίζει με γεμάτο πιστόλι, και εσείς ερεθίζεστε τόσο από την ένταση του όλου πράγματος, που ο ξένος που θα συναντήσετε μπορεί να είναι πολύ δελεαστικός για να αντισταθείτε. Και πώς μπορείτε να αντισταθείτε, με τον Πλούτωνα να γυρνάει στην κανονική του πορεία στον πέμπτο Οίκο σας και να αναγγείλει την άφιξη ενός ατόμου του οποίου το πεπρωμένο φαίνεται να είναι συνδεδεμένο με το δικό σας; Ο Πλούτωνας σας ζητά να εμβαθύνετε τον τρόπο που αγαπάτε, και δεν εννοεί να σπαταλήσετε την ενέργειά σας σε ένα δράμα που μοιάζει με σαπουνόπερα. Ο Πλούτωνας θέλει αγάπη –παρθένα, ειλικρινή και καθηλωτική.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Σεπτεμβριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot