Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 Α

erwtikes-provlepseis-triti-6-5

Ανοιξιάτικο Ερωτικο Ωροσκόπιο 2017

Η κύρια εκδήλωση αυτή την άνοιξη έχει να κάνει με τον επαναπροσδιορισμό της ερωτικής σας ζωής. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και των σχέσεων, γύρισε ανάδρομη στις 4 Μαρτίου και θα παραμείνει ανάδρομη μέχρι τη μέση της άνοιξης (15 Απριλίου, για να είμαστε ακριβείς). Ως αποτέλεσμα, θα συνεχίσετε να μαθαίνετε ζωτικής σημασίας μαθήματα που συνδέονται με το να παραμένετε αληθινοί στον εαυτό σας, ενώ εξακολουθείτε να είστε σε σχέση.

Από 2 με 15 Απριλίου η Αφροδίτη θα ανάδρομη στους Ιχθύες (προηγουμένως ήταν στον Κριό), προσθέτοντας μια διαφορετική έμφαση. Τώρα, θα έχει να κάνει με το να καταλάβετε αν τα ρομαντικά ιδανικά σας βοηθούν ή βλάπτουν τη σχέση σας. Μετά τις 15 Απριλίου θα πρέπει να βάλετε όσα μάθατε στην πράξη. Τυχεροί!

 

Κριός

zodia-taro-45

Με την Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιό σας από τις 4 Μαρτίου, η ανοιξιάτικη αγάπη μπορεί να σας ξεφύγει μέχρι τις 15 Απριλίου. Αν και μπορεί να είστε σε μια σχέση, αν είστε, για το πρώτο μισό της άνοιξης είναι πιο πιθανό να την ανακαινίζετε παρά να την απολαμβάνετε. Εάν αυτό ισχύει για εσάς, τότε ελπίζω να δείτε τη σημασία αυτής της διαδικασίας.

Μια Πανσέληνος στον τομέα της σχέσης σας στις 11 Απριλίου μπορεί να φέρει ένα ορισμένο επίπεδο φώτισης για εσάς και το ταίρι σας που θα σας βοηθήσει τελικά να προχωρήσετε. Ο Ιούνιος φέρνει εκπλήξεις στην ερωτική σας ζωή: καλές εκπλήξεις.

zwdia-66

Ταύρος

Οι ρομαντικές προοπτικές σας γίνονται εξαίσιες μετά τις 15 Απριλίου, όταν η Αφροδίτη γυρίσει στην κανονική της πορεία. Για την ακρίβεια, στις 16, δώστε προσοχή σε διαδικτυακές δυνατότητες σύνδεσης. Μπορεί επίσης να παρατηρήσετε ότι σπίθες πετούν ανάμεσα σε εσάς και έναν φίλο. Ευτυχώς, θα έχετε το πράσινο φως για να τις διερευνήσετε τώρα, πριν από αυτή τη περίοδο, δεν θα έχετε μεγάλη κοσμική υποστήριξη. Αν είστε σε σχέση, εσείς και το ταίρι σας θα ξοδέψετε ένα μεγάλο μέρος της ενέργειας σας να υποστηρίζετε ο ένας τα όνειρα του άλλου. Εκπληκτικά!

Η ζωή και η αγάπη θα ανθίσουν πραγματικά για σας, ωστόσο, μετά την 1η Ιουνίου όταν η Αφροδίτη θα κινηθεί στον Ταύρο, κάνοντάς σας πανέμορφους, με αυτοπεποίθηση και πιο αξιαγάπητους από ποτέ. Δούλεψέ το!

Δίδυμοι

Μια Πανσέληνος στον τομέα της αληθινής αγάπης σας, στις 11 Απριλίου θα μπορούσε να φέρει ένα σημείο καμπής στην ερωτική σας ζωή. Μια περιστασιακή σχέση θα μπορούσε να τελειώσει, αλλά αν αναπτύσσετε αισθήματα για κάποιον νέο που βγαίνετε, τότε αυτή θα μπορούσε να είναι η στιγμή που θα του / της τα πείτε.

Αν είστε σε σχέση, μπορεί να αισθανθείτε ότι το ταίρι σας μπαίνει στο δρόμο των επαγγελματικών φιλοδοξιών σας κοντά στις 8 Απριλίου και ξανά στις 21 Απριλίου. Μάθετε γιατί λείπει η υποστήριξη. Εάν είστε αδέσμευτοι, σπίθες μπορεί να δημιουργηθούν με κάποιον μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο κοντά στις 3 Ιουνίου. Είναι πάρα πολύ καυτό για να το αφήσετε να σας προσπεράσει!

zwdia-768

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Καρκίνος

Εσείς και το ταίρι σας μπορεί να απολαμβάνετε την επέκταση των οριζόντων σας, κοινωνικά και πνευματικά, φέτος την άνοιξη. Μετά τις 15 Απριλίου, όταν η Αφροδίτη γυρίσει στην κανονική της πορεία, θα παρατηρήσετε ευκαιρίες στον τομέα αυτό, με μία ξεχωριστή να εμφανίζεται στις 16 Απριλίου.

Μην αφήνετε τα προβλήματα της εργασίας σας να μπαίνουν στο δρόμο της ευτυχίας της ερωτικής σας ζωής στις 8 Απριλίου, και πάλι στις 21 Απριλίου. Εάν το ταίρι σας διαφωνεί με τις φιλοδοξίες σας, με οποιονδήποτε τρόπο, κοντά στις 25 Μαΐου, κατανοήστε ότι αυτός ή αυτή μπορεί να αισθάνεται ότι απειλείτε από αυτές. Μετά τις 6 Ιουνίου εσείς και ένας φίλος μπορεί να γίνετε εραστές. Ή, μπορεί να επιτρέψετε σε ένα φίλο να σας συστήσει σε κάποιον ξεχωριστό.

zwdia-765

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Λέων

Μια Πανσέληνος στον προσανατολισμένο στις σχέσεις Ζυγό στις 11 Απριλίου θα επιτρέψει σε εσάς και το ταίρι σας να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά. Είναι πιθανό να καταλήξετε σε μια κεντρική απόφαση από κοινού. Ή θα αποκτήσετε ένα νέο επίπεδο αμοιβαίας κατανόησης που θα σας επιτρέψει να ενισχύσετε το δεσμό σας. Τα κοινά οικονομικά θα γίνουν το επίκεντρο μετά τις 15 Απριλίου, όταν η Αφροδίτη γυρίσει στην κανονική της πορεία στον 8ο Οίκο των κοινών Πόρων σας. Μέχρι τις 27 Απριλίου εσείς και το ταίρι σας θα κάνετε σημαντική πρόοδο σε αυτόν τον τομέα της σχέσης σας.

Αν βγαίνετε με κάποιον νέο, μπορεί να αισθανθείτε ανασφαλείς για να έρθετε πολύ κοντά στις 8 Απριλίου και ξανά στις 21 Απριλίου. Δουλέψτε το και ξεπεράστε το, αν αυτός ή αυτή αξίζουν τον κόπο. Εάν, όμως, η φωνή μέσα σας φωνάζει πως αυτή η εκκολαπτόμενη σχέση είναι λάθος, τότε φύγετε.

zwdia shmera

Παρθένος

Η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη στον τομέα της συνεργασίας σας στις 2 Απριλίου και δεν θα επιστρέψει στην κανονική της πορεία μέχρι τις 15 Απριλίου. Στις 8 Απριλίου και πάλι στις 21, θα σχηματίσει τετράγωνο με τον ασφυκτικό Κρόνο. Όλα αυτά σημαίνουν για εσάς και το ταίρι σας ένα διάστημα σημαντικής προσπάθειας στη σχέση σας.

Οι δυο σας έχετε την ευκαιρία να προσπεράσετε κάθε δύσκολη περίοδο, αλλά θα χρειαστεί και από τους δυο σας τη δέσμευση να κάνετε ό,τι είναι αναγκαίο για να περάσετε τη σχέση σας στην άλλη πλευρά. Προβλήματα στο σπίτι θα μπορούσαν να κάνουν αυτό το διάστημα ιδιαίτερα αγχωτικό, αλλά και πάλι, αν αγαπάτε αρκετά ο ένας τον άλλο, θα επιμείνετε. Μέχρι τις 20 Ιουνίου η ρομαντική ευδαιμονία είναι δυνατή.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65