Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 Β

zwdia-prwti-imera-kalokairioy

 

Ανοιξιάτικο Ερωτικο Ωροσκόπιο 2017

Ζυγός

Η ερωτική σας ζωή μπορεί να μοιάζει όλο δουλειά και καθόλου παιχνίδι καθώς αρχίζει η άνοιξη. Η Αφροδίτη γύρισε ανάδρομη στις 4 Μαρτίου ακριβώς στη μέση του τομέα της συνεργασίας σας και θα παραμείνει εκτός φάσης μέχρι τις 15 Απριλίου. Σε θέματα της καρδιάς, εσείς και το ταίρι σας πιθανόν επανεξετάζετε πολύ αυτά που χρειάζεστε και οι δύο από τη σχέση σας. Αν κάποιος από τους δυο σας ένιωθε παραγνωρισμένος, ή ότι οι περισσότερες από τις δουλειές στην καθημερινή σας ζωή δεν μοιράζονται ίσα, θα έχετε την ευκαιρία να το διορθώσετε αυτό.

Την 1η Ιουνίου, θα αρχίσετε να βλέπετε σπίθες να πετούν και πάλι. Εάν είστε αδέσμευτοι, δώστε προσοχή στις 3 Ιουνίου: κάποιο σέξι άτομο μπορεί να σας προσεγγίσει με τον πιο απρόσμενο τρόπο.

zodia-taro-45

 

Σκορπιός

Αυτή την άνοιξη είναι πιθανό μια παλιά φλόγα να ξεπηδήσει πίσω στη ζωή σας. Το ερώτημα είναι: τι θα κάνετε γι’ αυτό; Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη από τις 4 Μαρτίου έως τις 15 Απριλίου, αλλά από τις 2 έως τις 15 Απριλίου θα περνά μέσα από τον ερωτικό σας τομέα. Αυτή είναι η περίοδος που είναι πιθανό να εξετάζετε αν θέλετε ή όχι να δώσετε στον / στην πρώην σας μια δεύτερη ευκαιρία.

Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, τότε μπορεί να περνάτε χρόνο προσπαθώντας να απελευθερωθείτε από μη παραγωγικές συνήθειες ή από επιλογές που σας εμπόδισαν να απολαύσετε τον πιο ευχάριστο ρομαντισμό που θα μπορούσατε να έχετε. Θα αισθανθείτε ανανεωμένοι από τις αρχές του Ιουνίου. Για την ακρίβεια, έως τις 6 Ιουνίου η Αφροδίτη θα μπει στον τομέα της σχέσης σας, προσθέτοντας αρμονία και υποστήριξη στην ερωτική σας ζωή και πάλι.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης

Η ερωτική σας ζωή μπορεί να μοιάζει σαν επικίνδυνη βόλτα με τρενάκι του λούνα παρκ για ένα μεγάλο μέρος της άνοιξης. Είναι πιθανό να έχετε δεύτερες σκέψεις για ένα εκκολαπτόμενο ειδύλλιο με κάποιον που έχετε πρόσφατα ξεκινήσει να βγαίνετε. Ή, είναι πιθανό να σκέφτεστε την ιδέα της επανασύνδεσης με έναν πρώην.

Μπορεί επίσης να προσπαθείτε να ξεπεράσετε ένα πρόβλημα που συνδέεται με την οικογενειακή σας ζωή μαζί με το ταίρι σας. Ίσως το να μοιράζεστε τον ίδιο χώρο δεν είναι τόσο εύκολο όσο πιστεύατε ότι θα είναι. Μην πάρετε οποιεσδήποτε τελικές αποφάσεις μέχρι να ρυθμίσει η Αφροδίτη τη τροχιά της στα μέσα Απριλίου. Για την ακρίβεια, εάν μπορείτε να περιμένετε μέχρι τον Ιούνιο, ακόμα καλύτερα. Οι αποφάσεις για την αγάπη που παίρνονται όταν η Αφροδίτη είναι εκτός φάσης είναι συνήθως αυτές που μετανιώνουμε. Την 1η Ιουνίου θα ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως

Μεταξύ της 4ης Μαρτίου και 2ης Απριλίου φαίνεται ότι εσείς και το ταίρι σας έχετε μερικά εσωτερικά ζητήματα να λύσετε. Ενώ μπορεί να μην είναι τίποτα ιδιαίτερα φοβερό, είναι αρκετό για να μπει στο δρόμο του ρομαντισμού.

Στη συνέχεια, από τις 2 έως τις 15 Απριλίου, μπορεί να έχετε πρόβλημα να φθάσετε σε μια ζωτικής σημασίας απόφαση από κοινού. Ή, θα πρέπει να επαναλάβετε μια συζήτηση που πιστεύατε ότι έχει τελειώσει. Ενώ κανένα από αυτά δεν ακούγεται πολύ ρομαντικό, μην αποθαρρύνεστε: θα έχετε απίστευτες προοπτικές για να απολαύσετε το πάθος και τη μαγεία με το ταίρι σας από τις 6 Ιουνίου και για την αρχή του καλοκαιριού. Θα αξίζει η αναμονή!

zodia-99

Υδροχόος

Η Άνοιξη μπορεί να μην είναι η καλύτερη εποχή για την αγάπη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απελπιστική. Το κλειδί είναι να πλοηγηθείτε ανάμεσα από την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης, η οποία ξεκίνησε στις αρχές Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Απριλίου. Μέχρι τότε, μπορεί να φαίνεται ότι εσείς και το ταίρι σας αμφισβητείτε τα πάντα ο ένας για τον άλλο. Ή, αν είστε μόνοι, μπορεί να αμφισβητείτε ατέλειωτα την κρίση σας για τις ρομαντικές επιλογές σας στο παρελθόν.

Μεταξύ της 27ης Απριλίου και 6ης Ιουνίου, αφήστε ένα από τα αδέλφια σας να σας συστήσει σε κάποιον που πιστεύει ότι είναι ιδανικός / η για σας. Ή, συστηθείτε μόνοι σας σε κάποιον σέξι νέο γείτονα που μετακόμισε στην πολυκατοικία σας. Αν είστε σε σχέση, μετά τις 6 Ιουνίου εσείς και η αγάπη σας μπορεί να κάνετε μια συζήτηση για συγκατοίκηση.

zwdia

Ιχθύες

Καθώς ανθίζει η άνοιξη, ο πλανήτης της αγάπης ήδη παίρνει έναν υπνάκο. Για την ακρίβεια, από τις 4 Μαρτίου έχει τεθεί σε κατάσταση αδρανοποίησης, το οποίο μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο η ερωτική σας ζωή (και η οικονομική σας ζωή) είναι λίγο υποτονική. Επιπλέον, από τις 2έως τις 15 Απριλίου η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο ζώδιό σας. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να αισθάνεστε λιγότερη αυτοπεποίθηση. Χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για να ξαναφτιάξετε τον εαυτό σας από μέσα προς τα έξω, έτσι ώστε μετά τις 15 Απριλίου να είστε έτοιμοι να δείξετε στον κόσμο πόσο μαγνητικοί είστε πραγματικά.

Μια ρομαντική συνομιλία μπορεί να είναι έξτρα σέξι στις 16 Απριλίου. Έως τις 20 Ιουνίου το μυαλό και η καρδιά σας θα συμφωνήσουν και τα δύο: ο παραμυθένιος έρωτας είναι δικός σας!

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia