Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ιανουαρίου 2017 Β

paixnidi-rantevoy

 Ερωτικ0 Ωροσκόπιο Ιανουαρίου 2017

ζώδια Ζυγός

Όταν πρόκειται για την ετυμηγορία, ο Ζυγός δεν βιάζεται να φέρει ισοπαλία. Αυτό που μπορεί να μην συνειδητοποιείτε πάντα είναι ότι σε μια σχέση και το άλλο μέρος έχει ψήφο, αλλά όταν εσείς είστε αυτοί που υποβάλλεστε σε κοσμικά ξόρκια κάνει την ψήφο του ή της να μετράει;

Θέλετε να πιάσετε αυτή τη σέξι μπαλιά και να αρχίσετε να τρέχετε μαζί της. Μπορεί, όμως, το ταίρι σας να κλέβει την ορμή σας και να κάνει μια ξαφνική ανακοίνωση που δεν είχατε προβλέψει. Όλα έχουν να κάνουν με τη μοίρα και το πεπρωμένο και την ακραία αγάπη και θέλετε να σφίξετε τη λαβή σας σε αυτόν το δεσμό, ειδικά όταν εμφανίζετε η Πανσέληνος στις 12 Ιανουαρίου.

zodia-taro-45

 

Η απερίσκεπτη ενέργεια βρίσκεται στον αέρα στις 17 και 18 Ιανουαρίου και θα μπορούσε να φέρει μια αυθόρμητη αναλαμπή που σας λέει ότι αυτός/ή είναι ο ένας. Η καυτή ενέργεια βρίσκεται ακόμα και αργότερα μέσα στο μήνα, όταν και οι δύο αισθάνεστε πάθος ο ένας για τον άλλον που συμπίπτει με την πονηρή Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 27 Ιανουαρίου.

Να είστε σε επιφυλακή για επίθεση από το φιλαράκι σας, καθώς μπορεί να καταπιέσει μέσα του θυμό. Η εμπιστοσύνη βρίσκεται στο κέντρο αυτού του διλήμματος και αυτή θα μπορούσε να είναι η εποχή για να κάνετε σημαντική πρόοδο στην πορεία της σχέσης, φέρνοντας την σε ένα υψηλότερο επίπεδο δέσμευσης.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζώδια Σκορπιός

Εδώ είστε, στα πρόθυρα μιας σαγηνευτικής ερωτικής σχέσης που λαχταρούσατε και όλες οι πονηρές λέξεις και οι σωματικές εκφράσεις που είχατε σε καταστολή βγαίνουν για να παίξουν. Ποτέ δεν σας αρέσει να παίρνετε ρίσκα, αλλά δεν μπορείτε παρά να μπείτε στην αρένα όταν η Πανσέληνος της 12ης Ιανουαρίου λάμψει το φως της στον τομέα των μεγάλων παιχνιδιών της τύχης. Οι Σκορπιοί δεν θέλουν να παίρνουν ρίσκα και πόσο πολύ μπορούν τα όρια της αλήθειας πραγματικά να τεντώσουν, αλλά εσείς πρόθυμα ανακαλύπτετε.

Ο κυβερνήτης σας, Πλούτωνας, έχει πιάσει, επίσης, σκληρή δουλειά φτιάχνοντας την τόσο αναγκαία οικειότητα στην καθημερινή συζήτηση και εσείς βρίσκετε ακριβώς τις σωστές λέξεις και τις σωστές κινήσεις για να ανεβάσετε την ένταση σε αυτές τις τετ α τετ στιγμές. Δεν υπάρχει γυρισμός τώρα και είστε ακριβώς εκεί που θέλατε να είστε, στη μέση μιας καυτής σχέσης. Έχετε γίνει οι δάσκαλοι των αμαρτωλών λέξεων που ψιθυρίζονται, όταν η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 27 Ιανουαρίου εμφανιστεί, φέρνει μαζί της την άδεια να μετατραπεί ότι πιστεύατε ότι είναι μια ακόμη ρομαντική συνάντηση σε καταπληκτικό σεξ και καταπληκτική αγάπη.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικo Ωροσκοπιο Ιανουαριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζώδια Τοξότης

Ο ενίοτε δόλιος Ερμής στο ζώδιο σας, γυρίζει στην κανονική του πορεία στις αρχές του μήνα και σας δελεάζει να βάλετε μπρος μια πονηρή σκέψη ή ιδέα και δεν θα υπάρξουν πολλοί που να μπορούν να σας αντισταθούν. Όλα έχουν να κάνουν με εσάς τον Ιανουάριο και είτε είστε ερωτευμένοι είτε όχι, το ταίρι σας δεν έχει ψήφο σε αυτό που έρχεται. Η Πανσέληνος στις 12 Γενάρη στον εξουσιαστικό Καρκίνο σας ενθαρρύνει περαιτέρω στον αγώνα σας να αναλάβετε την ευθύνη της σεξουαλικής σας ζωής. Μπορεί να αναρωτηθείτε αν ήταν πράγματι σύμπτωση αυτή που έφερε ξαφνικά αυτό το τόσο καλόψυχο, αλλά και λάγνο πρόσωπο στη ζωή σας.

Είναι αυτό που λέμε ένα θεϊκό άγγιγμα. Η Νέα Σελήνη στις 27 Ιανουαρίου είναι στη θέση του φωλιάσματος και εσείς οι δύο μένετε σπίτι για τους χειμερινούς μήνες για να ζεστάνετε το χώρο με τη συνδυασμένη παραγωγή θερμότητας των σωμάτων σας. Οι Τοξότες δεν αντέχουν να περιβάλλονται από τέσσερις τοίχους και έτσι θα αναζητήσετε φρέσκα και νέα μέρη να φιλοξενήσουν αυτήν την ερωτική σχέση, με το δικό σας πάντα στυλ. Σε περίπτωση αμφιβολίας για τον προορισμό σας, εμπιστευτείτε τη φύση να σας δείξει το δρόμο, μια απομακρυσμένη παραλία ή ένα καταφύγιο στο βουνό θα είναι το ιδανικό σκηνικό για τις πονηρές σας επιθυμίες. Αν και βρισκόμαστε βαθιά μέσα στο χειμώνα, δεν γυρνάτε την πλάτη σας όταν βλέπετε την πινακίδα που λέει ότι τα ρούχα είναι προαιρετικά.

zwdia-768

ζώδια Αιγόκερως

Δεν είστε τόσο ευαίσθητοι, όσο είστε προσεκτικοί. Έχετε την ανάγκη να φιλτράρετε συνεχώς τόσο το τι λέγεται όσο και το τι ακούγεται, καθώς ένα ακούσιο παραλήρημα μπορεί να σας βλάψει αν και ποτέ δεν θα αφήνατε κάτι να σας ξεφύγει. Δεν είστε η αστυνομία του σεξ, αλλά όταν είστε με κάποιον που δεν σας δείχνει το χέρι του, αγκαλιάζετε νέους τρόπους για να διεξαγάγετε μια προσωπική έρευνα. Στις 5 Ιανουαρίου, ο Ερμής γυρνά σε ορθή πορεία στον Οίκο των μυστικών, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε κλειδώσει αυτά τα μωρά μακριά και έχετε πετάξει το κλειδί.

Οι Αιγόκεροι έχουν έναν βαθιά ριζωμένο φόβο εγκατάλειψης και ο φόβος αυτός βγαίνει για να παίξει εκεί που δεν το περιμένετε. Βαθιά ενδοσκοπικοί αυτό το μήνα, δεν μπορείτε απλά να αφήσετε την απόφαση για το μέλλον της σχέσης σας στα χέρια ενός συντρόφου, ανεξάρτητα με το πόσο κολλημένοι είστε. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα την 12η Ιανουαρίου, την ημέρα της Πανσελήνου. Μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να φλυαρεί άσκοπα σε μια προσπάθεια να κρατήσει ένα μυστικό. Όταν η Νέα Σελήνη της 27ης Ιανουαρίου κυλήσει, μπορεί να είναι ακριβώς εκείνη η στιγμή που και οι δύο φαντάζεστε ομόφωνα το ευτυχισμένο τέλος που λαχταρούσατε τόσο.

zodia-zvdia-75

ζώδια Υδροχόος

Αυτού του μήνα η Πανσέληνος στον ρομαντικό Καρκίνο φέρνει μια θαυμάσια ευκαιρία να γνωρίσετε (με τη βιβλική έννοια) αυτή την καυτή προοπτική που διατηρούσατε σε απόσταση. Μέχρι στιγμής η ανάγκη σας για ελευθερία είχε υπερβεί τη λαχτάρα σας για κάποιον που να αγγίζει τόσο την καρδιά όσο και την ψυχή σας, έναν ερωτικό σύντροφο για πάντα. Οι δυο σας κάνετε το σύνηθες μαγικό της εξαφάνισης και γνωρίζετε ο ένας τον άλλον καλύτερα μακριά από τα πλήθη, αλλά η συναισθηματική έλξη τη νύχτα της Πανσέληνου στον Καρκίνο είναι τόσο ισχυρή που απλά δεν μπορείτε να δείτε αυτή τη σχέση ως κάτι περιστασιακό.

zwdia-765

Με ένα τρίο αστεριών στον παρασκηνιακό Οίκο των μυστικών, η λαχτάρα σας για ιδιωτικότητα σας στέλνει μακριά από το συνηθισμένο περιβάλλον σας. Αυτό το μήνα είστε σε μια ελαφρώς πιο ευάλωτη κατάσταση και με λίγη κολακεία μπορεί γρήγορα κάποιος να εισβάλει στα όριά σας. Δεν θα κάτσετε πραγματικά στο τιμόνι μέχρι τη Νέα Σελήνη στις 27 Γενάρη στο δικό σας ζώδιο. Αυτή θα είναι η στιγμή που το ταίρι σας μπορεί να περιμένει ελαφρότερες συζητήσεις και δαμασμένες εκφράσεις αγάπης, καθώς είναι δύσκολο να απεμπλακούν από σας. Τώρα το ερώτημα είναι ποιος από τους δυο σας πιάστηκε πραγματικά στην παγίδα;

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικo Ωροσκοπιο Ιανουαριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Ιχθύες

Σέξι, πρωτότυποι και πάντα έτοιμοι να πηδήξετε από το πλοίο στη στιγμή, ιντριγκάρετε όλα όσα περνούν από το δρόμο σας και αυτό είναι που τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια λατρεύουν σε σας. Στις 3 Ιανουαρίου το πρότυπό σας, η Αφροδίτη, μπαίνει στο δικό σας ζώδιο, των Ιχθύων και τα μάτια σας αρχίζουν να περιπλανούνται, όλες αυτές οι κακές σκέψεις και οι χρωματισμένες με τα χρώματα του ουράνιου τόξου φαντασιώσεις που προσπαθούσατε να αποφύγετε, τώρα χορεύουν στο μυαλό σας.

Σας αρέσει να παίζετε με τα σπίρτα, όσο και σε αυτά τα άτακτα και διασκεδαστικά ζώδια της φωτιάς και το αποδεικνύετε όταν η Πανσέληνος της 12ης Ιανουαρίου λάμψει στον Οίκο της ευκαιρίας στον έρωτα και αυτό ακριβώς είναι που κάνετε. Έπειτα έρχεται η Νέα Σελήνη στις 27 Ιανουαρίου στον παρασκηνιακό δωδέκατο Οίκο και αυτή η πονηρή Σελήνη θέλει να είστε μόνοι είτε με έναν εραστή είτε με έναν ελκυστικό ξένο για μια νύχτα οικειότητας. Τα λόγια που θα ειπωθούν αυτή τη νύχτα θα έχουν συνέπειες στη συνέχεια, γι’ αυτό προσπαθήστε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας. Όλα μπορούν να συμβούν τώρα και ίσως αυτός ο ξένος που τράβηξε την προσοχή σας, σας γοητεύει τόσο ώστε να κάνετε τη συμπεριφορά, που στο παρελθόν μπορεί να ήταν η ρουτίνα σας, ακόμα πιο πικάντικη.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia