Μεγαλο Ωροσκοπιο Εκλειψη Ηλιου 26/02 Α

genia-paidiwn-indigo

Ωροσκοπιο Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

Μια ισχυρή ηλιακή έκλειψη στη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 26 Φεβρουαρίου, 2017, αφαιρει  τη στάχτη από τα μάτια μας, καθώς ενώνεται με τον περίπλοκο Ποσειδώνα. Μπορεί να είμαστε στην αρχή ενός νέου συναισθηματικού κύκλου, αλλά η όψη της πραγματικότητάς μας θα περάσει πιθανότατα από αρκετές αλλαγές πριν επιστρέψει η σαφήνεια.

Μπορεί να μας πάρει λίγο χρόνο να ξεκαθαρίσουμε τα γεγονότα γύρω από τις εμπειρίες μας, αλλά είναι σχεδόν αδύνατο να αποφευχθεί το σοκ της αφύπνισης της αλήθειας.

 

Ο πολεμιστής Άρης αγκαλιάζεται με τον επαναστατικό Ουρανό κατά τη διάρκεια αυτής της έκλειψης, ενεργοποιώντας ξανά το μακράς διαρκείας τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα που αποκαλύπτει νέες πληροφορίες, ξεσηκώνει την κοινωνική ανησυχία και απαιτεί προσωπική συμμετοχή.

zodia-taro-45

Η αποδοχή των απροσδόκητων γεγονότων παρουσιάζει επίσης προκλήσεις, επειδή αυτή η έκλειψη Ηλίου σχηματίζει αγχωτικές όψεις με τον Άρη, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Αντί να τα παρατήσετε και να μπείτε σε άρνηση, είναι πιο υγιές να συνεχίσετε να επεξεργάζεστε τα γεγονότα. Λίγη δυσφορία είναι το μικρό τίμημα που πρέπει να πληρώσετε για να μείνετε σε επαφή με την πραγματικότητα.

zwdia-66

Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Απροσδόκητες, παρασκηνιακές πιέσεις απαιτούν από εσάς να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Παρ’ όλα αυτά, ο ενθουσιασμός σας είναι ασυγκράτητος, όταν ο παρορμητικός Άρης συναντά τον ριζοσπαστικό Ουρανό, προκαλώντας σας να απελευθερώσετε την αυθόρμητη, νευρική σας ενέργεια. Εν τω μεταξύ, το υποσυνείδητο σας ανοίγει σαν μια πύλη, φέρνοντας σας σε επαφή με βαθιά συμβολικά μηνύματα από άλλες διαστάσεις, καθώς η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες αναταράσσει τον 12ο Οίκο σας, του πεπρωμένου. Μην εκπλαγείτε αν τα όνειρά σας γίνουν τόσο ζωντανά που ξεχειλίζουν στην καθημερινή σας ζωή. Ο Πικάσο είπε: «Ό,τι μπορείς να φανταστείς, είναι πραγματικό».

Ωροσκόπιο Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ένα άλυτο συναισθηματικό θέμα μπορεί να εκραγεί μέσα στην συνείδησή σας, προτρέποντας σας να φύγετε μακριά από μια δυσάρεστη κατάσταση. Η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες πολώνει τον 11ο Οίκο σας, των φίλων και των συνεργατών, αποσταθεροποιώντας τις σχέσεις μέσα σε μια ομάδα. Είναι στο χέρι σας να χρησιμοποιήσετε το τωρινό χάος, δημιουργικά, για να διευθετήσετε την ενέργεια. Αν ο κόσμος σας είναι δύσβατος, ίσως πρέπει να επανεξετάσετε τους κοινωνικούς σας στόχους και, ίσως, να χαράξετε πορεία προς μια νέα, ριζοσπαστική κατεύθυνση. Ο Σωκράτης είπε: «Το μυστικό της αλλαγής είναι να επικεντρώσετε όλη σας την ενέργεια, όχι στην καταπολέμηση του παλιού, αλλά στην κατασκευή του νέου».

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Ωροσκόπιο Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Η νεοαποκτηθείσα ικανότητά σας να κατανοείτε το πώς αισθάνονται οι άλλοι αυξάνει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, κάνοντάς σας πιο δημοφιλείς στο χώρο εργασίας σας. Ευτυχώς, η ψυχική Ηλιακή Έκλειψη της Νέας Σελήνης στους Ιχθύες πέφτει στον 10ο οίκο σας, της καριέρας, εγκαινιάζοντας ένα νέο κύκλο επαγγελματικής ανάπτυξης.

zwdia-765

Ωστόσο, μία ασταθής σύνοδος Άρη – Ουρανού δείχνει ότι τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν από τον έλεγχο, αν οι θαμμένες εντάσεις βγουν στην επιφάνεια, είτε είστε πρόθυμοι είτε όχι να συμμετάσχετε σε έναν τσακωμό. Η προληπτική δράση είναι καλύτερη από το να περιμένετε να συμβεί κάτι.

Ωροσκόπιο Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Αν και οι ιδεαλιστικές φαντασιώσεις σας ταξιδιών ή μάθησης μπορεί να φαίνονται μακριά, η προσπάθεια για την πραγματοποίησης των ονείρων σας θα μπορούσε να αξίζει την προσπάθειά σας. Ευτυχώς, η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες ρίχνει σταγόνες έμπνευσης στον 9ο Οίκο σας, των μεγάλων ιδεών, ποτίζοντας τα οράματα της προσωπικής σας ανάπτυξης.

Εν τω μεταξύ, μία ηλεκτρισμένη σύνοδος Άρη – Ουρανού προκαλεί σοκαριστικά σχόλια, όταν δεν μπορείτε πλέον να κρατήσετε τις απόψεις σας για τον εαυτό σας. Μπορεί να προσπαθήσετε να αποφύγετε τη σύγκρουση, αλλά ο κόσμος σας ωθεί να κάνετε μια ριζοσπαστική κίνηση που μπορεί τελικά να βελτιώσει τη ζωή σας. Κάντε την αμέσως. Μερικές φορές το αργότερα γίνεται ποτέ.

Ωροσκόπιο Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Οι αποφάσεις σας μπορεί να είναι κρίσιμες για την οικονομική σας σταθερότητα για πολλούς μήνες. Η Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθύες στον 8ο Οίκο σας, των επενδύσεων, οδηγεί σε απρόσμενες αλλαγές που σχετίζονται με την περιουσία της κοινότητας ή μια εταιρική επιχείρηση. Εν τω μεταξύ, μία απερίσκεπτη σύνοδος Άρη – Ουρανού καταλύει ανέκφραστα συναισθήματα.

Μην αγνοείτε τις ξαφνικές παρορμήσεις σας. Αντ’ αυτού, κάντε ό,τι χρειάζεται για να κινήσετε την κολλημένη ενέργεια χωρίς να βάλετε σε κίνδυνο το μέλλον σας. Ο Μάνλι Χολ έγραψε: «Η ρέγουλα είναι το μυστικό για την επιβίωση».

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για την Εκλειψη Ηλιου 26/02 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot