Μεγαλο Ωροσκοπιο Εορτων και Αναδρομου Α 19/12-08/01

zwdia-erwtikes-22-7-14

ωροσκοπιο Νέο Έτος με Ανάδρομο Ερμή: Τώρα αρχίζουν τα Δύσκολα…;

Ο απόλυτος κυρίαρχος της επικοινωνίας, της αντίληψης και της σκέψης, ο αγγελιαφόρος των θεών Ερμής, κάνει στροφή στην πορεία του στις 19 Δεκεμβρίου. Θα γυρίσει ανάδρομος στις 15 μοίρες του Αιγόκερω και θα παραμείνει έτσι μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2017, οπότε και θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία στις 29 μοίρες του Τοξότη.Με τον Ερμή ανάδρομο, η αναδίπλωση του παρελθόντος για έναν συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας, θα είναι απολύτως απαραίτητη προκειμένου να μπορέσετε να περάσετε το κατώφλι της νέας χρονιάς.

Αφιερώστε όσο χρόνο χρειαστεί για να επαναπροσδιορίσετε όσα χρειάζεστε με στρατηγικό πνεύμα, γιατί με τον Ερμή στον Αιγόκερω δεν υπάρχει άλλος τρόπος προσέγγισης των πραγμάτων. Να είστε ειλικρινείς με αυτά που πραγματικά πρέπει να αλλάξουν και αναλάβετε τη δέσμευση να υποστηρίξετε τις απτές αποδείξεις που θα σας παράσχει αυτή η ανάδρομη περίοδος.

Τι επιφυλάσσει ο Ανάδρομος Ερμής για το κάθε ζώδιο

zodia-taro-45

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Μπορεί ως ιδιοσυγκρασία να προτιμάτε να κατακαίτε για να ανοίξετε δρόμο και να ορμάτε μαινόμενοι προς τους στόχους σας, όμως ο Ανάδρομος Ερμής θα σας προτρέψει να επαναξιολογήσετε τις φιλοδοξίες σας. Συνάδουν οι επαγγελματικές σας διεκδικήσεις με αυτά που πραγματικά θέλετε να πετύχετε μέσα στο 2017; Το πιο πιθανό είναι να χρειαστεί να μελετήσετε ξανά αυτό τον τομέα της ζωής σας, προκειμένου να μπορέσετε να απαντήσετε σε αυτό το ερώτημα με ένα βροντερό «ναι».

Μην ανησυχείτε, θα σας δοθεί η ευκαιρία να εντείνετε τους ρυθμούς σας, δεν είναι η παρούσα φάση η κατάλληλη. Τώρα πρέπει να σκεφτείτε όσα είναι πιο σημαντικά για εσάς, προκειμένου να εστιάσετε σε αυτά. Να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι είναι αποδεκτό να αποδεσμεύσετε έναν στόχο σας, αν δεν ταιριάζει πλέον με το τελικό όραμα για την καριέρα σας.

zwdia-66

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Είναι πολύ πιθανό να θολώσει λίγο η ευρύτερη εικόνα σας για όσα έχετε θέσει ως όραμα ζωής, όσο ο Ερμής θα έχει ανάδρομη πορεία. Αν προκύψει κάτι τέτοιο, αξιοποιήστε την ευκαιρία που σας δίνεται για να επαναξιολογήσετε τη ζωή σας.

Το σημείο που βρίσκεστε δεν αντικατοπτρίζει την πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε, ακόμη κι αν αποτελεί την αιτία της παρούσας κατάστασής σας.

Η ανασύσταση της φιλοσοφίας σας για τη διεκδίκηση της προσωπικής σας ευτυχίας, θα καταστεί αναγκαιότητα χωρίς να πρέπει απαραίτητα να είναι επώδυνη. Συνειδητοποιήστε τη σύγχυση που επικρατεί τώρα και αποδεχθείτε τη, ως αναπόσπαστο κομμάτι της διεργασίας για να πραγματώσετε το πεπρωμένο σας το 2017.

zodia-99

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις  του Αναδρομου Ερμη για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Θα πρέπει να επιστρατεύσετε όλη σας την προσοχή και επιμέλεια σε αυτή τη φάση του Ανάδρομου Ερμή, καθώς θα ασχολείστε με την οικονομική σας χαρτούρα. Αυτό αφορά συγκεκριμένα τα φορολογικά σας έγγραφα, τα οποία ενδέχεται να συλλέγετε με βιάση. Μην κάνετε αυτό το λάθος!

Αφιερώστε χρόνο για προσεκτικό ξεκαθάρισμα όσων πρέπει να δώσετε στο λογιστή σας. Είναι πολύ πιθανό να ανακαλύψετε ξεχασμένες αποδείξεις ή να εντοπίσετε πολλά στοιχεία που εκπίπτουν, τα οποία είχατε παραβλέψει. Η συμβουλή για εσάς είναι να περιμένετε τη λήξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή στις 8 Ιανουαρίου, για να κάνετε την οριστική σας δήλωση.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Τώρα είναι η στιγμή για μια απεξάρτηση από τις σχέσεις. Μην ανησυχείτε, τα πράγματα δεν θα είναι τόσο άσχημα όσο θεωρείτε. Το κλειδί για εσάς θα είναι να μην το παρακάνετε με τη σκέψη των πάντων ενόσω θα είναι Ανάδρομος ο Ερμής, καθώς επηρεάζει τις πιο στενές σας συμμαχίες. Η καλύτερη τακτική θα είναι να ακούτε περισσότερο και να μιλάτε λιγότερο.

Αποφύγετε να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις για θέματα σχέσεων ή επαγγελματικών συνεργασιών, μέχρι να γυρίσει ο Ερμής σε ορθή πορεία στις 8 Ιανουαρίου. Συλλέξτε τις πληροφορίες σας και συζητήστε εκτενώς, όμως μην δώσετε κανένα τελεσίγραφο τώρα. Αν το κάνετε, να έχετε υπόψιν σας ότι τα πράγματα ίσως να έχουν άσχημη εξέλιξη.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Σκεφτείτε κατά πόσο οι αποφάσεις που παίρνετε όσο αφορά τη νέα χρονιά, συνδέονται με βελτίωση της υγείας σας και των επαγγελματικών σας συνηθειών. Αν ισχύει αυτό, είστε πολύ τυχεροί! Αυτός ο Ανάδρομος Ερμής θα σας αναγκάσει να συνειδητοποιήσετε ότι ο τρόπος που προσεγγίζετε τα πράγματα, τελικά σας αφήνει μόνο ανεκπλήρωτες επιθυμίες.

Θα αποφασίσετε πλέον ότι είναι απαραίτητη μια πιο μάχιμη τακτική, προκειμένου να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση και να επιτύχετε αποδοτικούς στόχους μέσα στο 2017. Τα ευχάριστα νέα είναι ότι θα ανακαλύψετε ότι διαθέτετε την πνευματική πειθαρχία που χρειάζεται, για να εφαρμόσετε την στρατηγική που ξέρετε ότι ενδείκνυται για να αγγίξετε την επιτυχία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις  του Αναδρομου Ερμη για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75