Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017 Γ

zwdia-erwtikes-21-7-14

Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017 

καλοκαίρι τοξότης

Αυτό το καλοκαίρι σας θα επικεντρωθεί στην εκπλήρωση μιας υπόσχεσης που σας έχει δοθεί από ένα άτομο του συγγενικού ή του φιλικού σας περιβάλλοντος. Το σημαντικό με αυτό είναι ότι θα αποτελέσει τη βάση για τις σημαντικές επιτυχίες που ανοίγονται μπροστά σας, για να ξεκινήσετε ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα ή να κάνετε αλλαγές στην προσωπική – οικογενειακή σας ζωή. Ειδικά για τους άντρες Τοξότες, θα είναι η εκκίνηση για να πραγματώσουν τα σχέδια και τις προσδοκίες τους.

Κάποια απρόβλεπτα χρήματα θα φτάσουν στα χέρια σας, που θα σας χαροποιήσουν. Θα προέρχονται από κάποιες καλύτερες απολαβές για ένα έργο που αναλάβατε ή από μια καινούργια εργασία. Δεν αποκλείεται ακόμη να τα εισπράξει ο συνεργάτης ή το ταίρι σας, οπότε να ωφεληθείτε κι εσείς έμμεσα.

zodia-taro-45

 

Μέχρι και το τέλος Αυγούστου ενδέχεται να θελήσετε να κάνετε μια μεγάλη αγορά ή επένδυση για τον τομέα του σπιτιού. Θα είναι συνετό να το συζητήσετε ενδελεχώς με τα υπόλοιπα άτομα που διαμένετε μαζί, πριν καταλήξετε στην απόφασή σας. Είναι επίσης πιθανό να αγοράσετε κάτι από συγγενικά άτομα – δικά σας ή από την πλευρά του/της συζύγου σας.

Κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι του 2017, θα θελήσει να σας δημιουργήσει προβλήματα μια γυναίκα που θα ανήκει στο ευρύτερο φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον. Να έχετε υπόψιν σας ότι το μόνο που μπορεί να δυσχεράνει το κλίμα για εσάς αυτή την περίοδο, είναι να δώσετε σημασία σε κουτσομπολιά ή δολοπλοκίες. Αγνοήστε τη διάθεση των άλλων να προκαλέσουν τριβές στην προσωπική σας ζωή ή σε σχέση με ένα άλλο μέλος της οικογένειάς σας.

zwdia-66

καλοκαίρι αιγόκερως

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι καταλυτικό για τους περισσότερους Αιγόκερους, με έντονα και σημαντικά γεγονότα. Το γεγονός είναι ότι έκαστο από αυτά εξελισσόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, και η έκβαση τώρα θα σας επιφέρει επιτυχίες και θα σας ανοίξει πολλές πόρτες σε νέες ευκαιρίες και αλλαγές! Αυτά ενδέχεται να σχετίζονται και με την ευοίωνη κατάληξη μιας μακρόχρονης νομικής ή δικαστικής υπόθεσής σας. Φροντίστε να αποκτήσετε ένα σημαντικό έγγραφο ή συμβόλαιο, που δεν είχατε στα χέρια σας έως τώρα. Κάποιες περίοδοι έντασης και άγχους είναι λογικό να προκύψουν, μέχρι όλες οι καταστάσεις να ξεκαθαρίσουν και να ομαλοποιηθούν.

Το καλοκαίρι του 2017 θα καταφέρετε να επιλύσετε ένα πρόβλημα ή μια δέσμευσή σας, σε σχέση με την κινητή ή την ακίνητη περιουσία σας. Ολοκληρώστε τώρα κάποιες επισκευές ή βελτιώσεις που είχατε ξεκινήσει στο παρελθόν.

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Μια γυναίκα ενδέχεται να σας δυσκολέψει κάπως αυτή την περίοδο, θεωρώντας ότι μπορεί να σας ξεγελάσει ή να σας χρησιμοποιήσει για δικό της όφελος. Τώρα πρέπει να πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις για τη μελλοντική σας σχέση μαζί της. Κάποιες αναπάντεχες επισκέψεις ή συναντήσεις αυτή την εποχή, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Ειδικά για τους άντρες Αιγόκερους, αυτό το καλοκαίρι θα αναπτερώσει τις ελπίδες τους για επαγγελματικές επιτυχίες, για οικονομική ανάταση, για αλλαγές, για τη γενικότερη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Είναι σωστό το προαίσθημα που έχετε, ότι κάτι πολύ θετικό έπεται για εσάς!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

καλοκαίρι υδροχόος

Η πιο σημαντική απασχόληση ή δέσμευσή σας το καλοκαίρι του 2017, θα είναι η διευθέτηση κάποιων θεμάτων που αφορούν ακίνητη περιουσία. Αυτό μπορεί να ενέχει τη φροντίδα του σπιτιού των γονιών σας ή άλλων μελών της οικογένειάς σας, ίσως και τη γραφειοκρατική ολοκλήρωση ανάλογων υποθέσεων. Το μόνο σημείο που πρέπει να προσέξετε αυτή την περίοδο, είναι μια πιθανή ανατροπή σε ένα νομικό σας θέμα. Φροντίστε να έχετε συνεχή επίβλεψη του θέματος, μην επαναπαυθείτε στη δική σας βεβαιότητα ότι όλα θα εξελιχθούν ομαλά!

Μέχρι και το τέλος Αυγούστου, θα προκύψει μια αντιπαράθεση με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα. Αιτία για αυτό θα είναι η ανυπομονησία του, η έλλειψη διακριτικότητας ή η απειρία του. Πάντως όλα θα έχουν αίσια κατάληξη, με ένα καλό μάθημα ζωής για το εν λόγω άτομο.

Το φετινό καλοκαίρι θα κάνετε σχέδια και συζητήσεις που θα αφορούν την απόκτηση απογόνου ή τη γέννηση ενός κοριτσιού. Αυτό μπορεί να αφορά εσάς προσωπικά ή κάποιο άλλο μέλος του στενού σας κύκλου. Στην προσωπική σας ζωή μπορεί να προκύψουν σύννεφα, από κάποιες υποψίες ή αμφιβολίες για οικονομικά θέματα. Αν και τα αρνητικά συναισθήματα θα σας πληγώσουν αν είναι αβάσιμα, σε γενικές γραμμές δεν πρέπει να φανείτε αφελείς ούτε να αφήσετε άλλους να σας χειραγωγήσουν…

Μια πρόταση ή πρόσκληση που θα λάβετε μέσα στο καλοκαίρι από άγνωστο ή απρόβλεπτο αποστολέα, θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας. Να παρακολουθήσετε στενά την εξέλιξή της.

καλοκαίρι ιχθύες

Μια γυναίκα από μακριά θα είναι ο καθοριστικός πρωταγωνιστής του φετινού καλοκαιριού για τους περισσότερους Ιχθύες. Θα προκύψουν κάποια σημαντικά γεγονότα, μια επίσκεψη δική σας σε εκείνη ή δική της σε εσάς, με κάποιες κοινές δράσεις ή ενδιαφέροντα. Ίσως ήδη να ετοιμάζεστε για ένα μελλοντικό ταξίδι, που να σχετίζεται με μια γυναίκα.

Το καλοκαίρι σας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και απρόσμενες ανατροπές, ακόμη και σε θέματα που θεωρούσατε ότι εξελίσσονται αρνητικά για εσάς. Η ζωή θα σας δείξει ότι οι άλλοι είναι σε θέση να σχεδιάζουν το δικό σας μέλλον, καλύτερα απ’ όσο εσείς οι ίδιοι.

Μέχρι το τέλος Αυγούστου θα βιώσετε αρκετά γεγονότα που θα σχετίζονται με χωρισμούς ή απομακρύνσεις, στο οικογενειακό ή το ευρύτερο περιβάλλον σας. Οι εν λόγω απομακρύνσεις ενδέχεται να ενέχουν απλά μετοικίσεις, για επαγγελματικούς λόγους ή για σπουδές. Θα προκύψουν επίσης κάποιες παραιτήσεις, αναβολές σχεδίων, αλλαγές, ίσως και ένας γάμος. Αυτή την περίοδο θα έρθετε σε κάποια αντιπαράθεση, για ένα παιδί ή ένα εγγόνι σας. Οι δικές σας θέσεις θα είναι εντελώς αντίθετες όσο αφορά το μέλλον του. Όμως αρκεί ένας μικρός συμβιβασμός, για να βρεθούν λύσεις και να κυλήσουν όλα ομαλά.

Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν έντονα το καλοκαίρι του 2017, καθώς θα κληθείτε να χειριστείτε αρκετές απρόβλεπτες δαπάνες. Κάποιες αναπάντεχες ειδήσεις οικονομικής φύσεως, θα σας κάνουν να αναλογιστείτε σοβαρά τον τρόπο ζωής σας. Δεν αποκλείεται αυτές να ενέχουν ένα άτομο του συγγενικού ή του φιλικού σας περιβάλλοντος.

Η συνάντησή σας με έναν άντρα στη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντική και θα σας γεμίσει με ανυπομονησία και προσδοκία.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot