Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης 20/09

sxeseis-kerdise-pisw

Αστρολογια Νέα Σελήνη στην Παρθένο: Αλλαγή Πορείας!

ζωδια Παρθένος

Πρέπει να συνειδητοποιήσετε πόσο σπάνιο είναι το δώρο που σας κάνει το σύμπαν αυτή την περίοδο: είναι σαν να έχετε μια επιπλέον ευχή για τα γενέθλιά σας, για να αναθεωρήσετε όλα τα πλάνα της χαρωπής χρονιάς που σας περιμένει! Η τελειομανής Νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει μια μεγάλη πλανητική παρέα στον 1ο Οίκο του Εγώ σας, για να γεμίσει την ατμόσφαιρα με γιορταστική διάθεση.

zodia-taro-45

Πέρα από τα κεράκια και τις ευχές, πρέπει πραγματικά να βουτήξετε αυτή την τόσο γόνιμη ευκαιρία για να πραγματώσετε τα όνειρά σας. Μπορεί ο Ήλιος να αποχωρεί από το ζώδιό σας στις 22 Σεπτεμβρίου, αλλά θα αργήσουν να τον ακολουθήσουν οι λοιποί πλανήτες που φιλοξενείτε.. Θεωρήστε ότι σας χαρίζεται ένας επιπλέον γύρος προσπαθειών, για να στήσετε την προσωπική σας στρατηγική για την επιτυχία!

 

ζωδια Ζυγός

Η διάθεση χρόνου για ξεκούραση και αναπλήρωση δυνάμεων, είναι το κλειδί για τη συναισθηματική σας ευημερία αυτή την περίοδο. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα χαμηλώσει τα φώτα στον 12ο Οίκο σας της Ιδιωτικότητας, επιτάσσοντας την ανάγκη να αποσυρθείτε από όλη τη βαβούρα της καθημερινότητας για να ηρεμήσετε το μυαλό σας!

Μετά από δύο μέρες θα αυξηθεί και πάλι ο ρυθμός της ζωής σας, καθώς ο Ήλιος θα μπει μπροστάρης μιας μεγάλης παρέας πλανητών και θα περάσουν στο ζώδιό σας και στον 1ο Οίκο του Εγώ σας. Αδράξτε αυτή την προσωρινή ανάπαυλα, για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας τώρα που μπορείτε. Λίγη ουσιαστική αυτοσυγκέντρωση και καλός ύπνος, έχουν τη δυναμική να αλλάξουν τον κόσμο σας!

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζωδια Σκορπιός

Σας χαροποιεί να εργάζεστε ως ένα αναπόσπαστο μέλος μιας ομάδας, μόνο αν πρόκειται να δείτε χειροπιαστά αποτελέσματα. Οι πολλοί πλανήτες που βρίσκονται στην εργασιομανή Παρθένο αυτή την περίοδο, έχουν στόχο να συνεργάζονται για χάρη της συνεργασίας.

Η Νέα Σελήνη από την Παρθένο θα αναδυθεί στον 11ο Οίκο σας της Κοινότητας, για να βοηθήσει τις αγαστές σχέσεις σας στο εργασιακό περιβάλλον. Όσο κι αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους άλλους με τα αποτελέσματά σας, μην υπερβάλετε στην αυτοκριτική σας τόσο που να γίνετε άδικοι στην πορεία. Τα παιχνίδια σύγκρισης μειώνουν τα προσόντα σας, γι’ αυτό μην χάσετε τον χρόνο σας να ανταγωνιστείτε για τον τίτλο του πιο πολύτιμου παίκτη της ομάδας. Μείνετε ο εαυτός σας και κάντε το καλύτερο που μπορείτε – αυτό είναι αρκετό για να εμπνεύσετε και τους άλλους να κάνουν το ίδιο!

ζωδια Τοξότης

Ίσως δεν έχετε εκτιμήσει ακόμη το μήνυμα που σας στέλνει το σύμπαν αυτή την περίοδο. Συνήθως προτιμάτε να λάμπετε, γι’ αυτό η ιδιότροπη Νέα Σελήνη στην Παρθένο και η πλανητική πολυκοσμία στον 10ο Οίκο σας της Κοινωνικής Θέσης, σας κάνει λίγο δύστροπους.

Η αλήθεια είναι ότι δεν θα καταφέρετε να ταιριάξετε όλους τους συναρπαστικούς στόχους που ελπίζατε τώρα – και όσο πιο γρήγορα αποδεχθείτε αυτό το δεδομένο, τόσο καλύτερα θα είναι για εσάς. Μειώστε όσο μπορείτε τους εξωτερικούς «θορύβους», για να μπορέσετε να μειώσετε τις επιλογές σας σε αυτές που είναι πιο πρακτικές γι’ αυτή τη φάση.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο για τη Νεα Σεληνη 20/09 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζωδια Αιγόκερως

Το μυαλό σας εργάζεται πυρετωδώς, οραματίζεστε όλες τις πιθανότητες για το μέλλον σας και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει το κάθε σενάριο. Η οξυδερκής Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα δουλέψει επίσης σκληρά στον 9ο Οίκο σας των Μεγάλων Ιδεών, προκειμένου να σας ενθαρρύνει να οξύνετε την πνευματική σας διαύγεια.

Η εποχή είναι αίσια για να επιστρέψετε στη μελέτη ή να μάθετε μια επιπλέον ξένη γλώσσα. Η συλλογή πληροφοριών από πολλές και διαφορετικές πηγές, θα σας βοηθήσει να κάνετε τις καλύτερες επιλογές για το μέλλον σας. Αν αναμένετε να εμφανιστεί μπροστά σας το τέλειο σχέδιο, θα είναι σαν να γίνεστε ηττοπαθείς. Κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσετε να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας ότι θα πάρει την ορθότερη απόφαση!

ζωδια Υδροχόος

Δέστε τη ζώνη σας και ετοιμαστείτε για μια δύστροπη διαδρομή, με πολλές ανηφόρες και κατηφόρες! Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο ορμά στον 8ο Οίκο σας της Οικειότητας, κάτι που σας κάνει να αναρωτιέστε αν οι άλλοι σας βλέπουν με θετική ματιά.

Το βέβαιο είναι ότι η μεγάλη παρέα πλανητών που βρίσκεται στην τακτική Παρθένο, χτυπά ένα νεύρο σας και αναδύει την επαναστατική φύση σας – ίσως χωρίς καμία αξιόλογη αιτία. Ο κυβερνήτης σας ο Ουρανός είναι έτοιμος να εγείρει κάποιες προκλήσεις, γι’ αυτό φροντίστε να μην γίνετε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας αν δεν θέλετε συνειδητά να ταράξετε τα ύδατα. Είναι σχεδόν αδύνατον να προετοιμαστεί κάποιος για το απρόσμενο, ωστόσο ο χαρωπός χορός με τον παράγοντα της έκπληξης είναι αυτό που διαχωρίζει εσάς από το υπόλοιπο πλήθος!

zwdia-zodia-tarw

ζωδια Ιχθύες

Πρέπει να καταθέσετε εργασία και κόπο, αν ελπίζετε να ενδυναμώσετε τους δεσμούς των σχέσεών σας. Να ξέρετε ότι μια σερενάτα ή μια ποιητική βραδιά δεν πρόκειται να εντυπωσιάσει κανένα, τώρα που η απαιτητική για αποτέλεσμα Νέα Σελήνη στην Παρθένο τραβά όλο το οξυγόνο από τον 7ο Οίκο σας των Άλλων.

Ο πρακτικές κινήσεις είναι αυτές που έχουν σημασία, όταν θέλετε να βαθύνετε την εμπιστοσύνη ανάμεσα σε εσάς και ένα άτομο που θαυμάζετε. Ο Ποσειδώνας μπορεί να σας ξελογιάσει εύκολα και να πιστέψετε ότι ακολουθείτε την καρδιά σας, για να ανακαλύψετε αργότερα ότι απλά ήσασταν μπερδεμένοι και παραζαλισμένοι… Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε για τίποτα, γιατί το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσεγγίσετε ό,τι και όποιον θέλετε με ανοικτή καρδιά και ειλικρίνεια.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο για τη Νεα Σεληνη 20/09 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66