Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης 24/06 -30/06 A

erwtas-kanones-stereotypa

Ωροσκοπιο Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Ανοίγουν οι Καρδιές

Οι ιδιοτροπίες και τα νάζια βγαίνουν από το παράθυρο, καθώς μπαίνουν από την πόρτα τα βαθιά και γνήσια συναισθήματα. Υπεύθυνη γι’ αυτό είναι η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στον Καρκίνο στις 24 Ιουνίου και ενθαρρύνει την ανάγκη να δείξετε πιο πολλή τρυφερότητα σε όσους αγαπάτε.

Αυτό που πρέπει να ξέρετε τώρα, είναι ότι οι δικές σας ανάγκες ίσως να μείνουν ανικανοποίητες αν δεν εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Η Νέα Σελήνη θα βρεθεί σε μια όψη ανυπομονησίας με τη ρομαντική Αφροδίτη, κάτι που θα αναδείξει τις δυσαρέσκειες στον τομέα των σχέσεων. Τα συναισθήματα θα γίνουν πιο δυνατά, παρόλη την πιθανή σας σκέψη να τα συγκρατήσετε μέχρι να νιώσετε βέβαιοι και ασφαλείς!

 

Είναι δεδομένο ότι θα σας καταπλήξουν τα μαγικά μονοπάτια που θα ανοίξουν μπροστά σας, κυρίως επειδή δεν θα κατανοείτε πλήρως την αφετηρία τους ή τον προορισμό τους… Μια συνεύρεση επιμέλειας ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Κρόνο θα σας ωθήσει να αξιοποιήσετε τα διπλωματικά σας ταλέντα με τρυφερό τρόπο.

zodia-taro-45

Αυτή η πρόθεση να μετριάσετε τις διαμάχες και να επουλώσετε πληγές, έρχεται σε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή: έχει επικρατήσει για καιρό η αγνωμοσύνη ως προς τη φροντίδα που δείχνετε σε όσους αγαπάτε. Γι’ αυτό αυτή είναι η ιδανική φάση να αγκαλιάσετε την επιρροή της Νέας Σελήνης στον ευαίσθητο Καρκίνο, παραμένοντας τρυφεροί με τους δικούς σας ανθρώπους!

Επιρροή της Νέας Σελήνης ανά ζώδιο:

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Έχει ζωτική σημασία να εκφράζετε τις ανάγκες σας μέσα στη σχέση σας. Ωστόσο η τάση σας να είστε υπερβολικά απότομοι, ενδέχεται να προκαλέσει άβολες διενέξεις παρόλο που λαχταράτε να κάνετε κάτι εξαιρετικό. Η προσεκτική Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα επηρεάσει τον 4ο Οίκο σας της Ασφάλειας, δημιουργώντας μια αβεβαιότητα για τον τρόπο που πρέπει να διοχετεύσετε την ενέργειά σας.

Μην φορτώσετε τις επιθυμίες σας με προθέσεις. Ακούστε το ένστικτό σας αν σας λέει ότι πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμη, δεν θα κερδίσετε κάτι αν βιαστείτε να πραγματώσετε τα σχέδιά σας.

Ταύρος (20 Απριλίου – 30 Μαΐου)

Δεν έχετε και μεγάλη λαχτάρα να κάνετε κάτι παραπάνω από τα απολύτως απαραίτητα, γι’ αυτό ίσως επιλέξετε να εμμείνετε στις βολικές σας πρακτικές. Έχετε την επιλογή να μετατρέψετε ένα πολυάσχολο πρόγραμμα σε μια χαλαρή μέρα, όμως η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα κεντρίσει τον 3ο Οίκο σας της Επικοινωνίας.

Είναι βέβαιο ότι θα εξωτερικεύσετε τις σκέψεις σας – όμως να ξέρετε ότι θα βελτιώσει πολύ το αποτέλεσμα αν σιωπήσετε και λίγο για να ακούσετε την απάντηση της άλλης πλευράς. Όλοι θα νιώσουν πιο κοντά σας, αν υπάρχει αμοιβαίο δούναι και λαβείν σε κάθε είδους συναναστροφή σας. Αυτή θα είναι η πιο επιτυχημένη οδός!

zwdia-fotia

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Θα σας έκανε πολύ καλό μια γερή δόση ηρεμίας και γαλήνης! Αν και έχετε ένα γεμάτο πρόγραμμα κοινωνικών δραστηριοτήτων, τα άστρα σας συμβουλεύουν να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας. Αυτό δεν σημαίνει να απομονωθείτε, σημαίνει να ακούσετε για λίγο την εσωτερική σας φωνή – που συχνά την υπερκαλύπτει η οχλαγωγία της καθημερινότητάς σας.

Ευτυχώς, η προσηλωμένη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπαίνει στον 2ο Οίκο σας της Αυτοεκτίμησης, δίνοντας έναυσμα στις προσπάθειές σας να ανορθώσετε την αυτοπεποίθησή σας. Μία μέρα αφιερωμένη σε διαλογισμό και περισυλλογή, θα σας κάνει να νιώσετε ανανεωμένοι και έτοιμοι να ριχτείτε πάλι στην κοινωνική σας αρένα!

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Μόλις ολοκληρώσετε τις βασικές σας υποχρεώσεις, βγείτε και λουστείτε στις ζωτικές ηλιακές ακτίνες! Διαβάστε ένα βιβλίο στο πάρκο ή το μπαλκόνι σας, φροντίστε λίγο τις γλάστρες σας. Ακόμη κι αν δεν καταλήξετε να κάνετε επικλήσεις στο θεό Ήλιο, πρέπει να αξιοποιήσετε τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας για να αναζωογονήσετε την ψυχή σας.

Μην απασχολήσετε τώρα το μυαλό σας με την εκπλήρωση των στόχων σας. Αδράξτε την ευκαιρία να απολαύσετε την εμπειρία, να βουτάτε στη θάλασσα του χαρωπού εσωτερικού σας κόσμου. Να θυμάστε ότι τα ομορφότερα ποιήματα τα γράφει πάντα η ίδια η Φύση!

 

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Έχετε πολύ δυνατές επιθυμίες, που κοχλάζουν λίγο κάτω από την επιφάνεια… Τα Λιοντάρια έχετε την τάση να είστε εξαιρετικά άμεσοι στην έκφρασή σας. Όμως η συνεσταλμένη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα κεντρίσει τον 12 Οίκο σας του Πνευματιστικού Μυστηρίου, περιβάλλοντάς σας μια πιο εχέμυθη διάθεση.

Δεν υπάρχει λόγος τώρα να αντιδράτε σε κάθε συναίσθημα – αλλά ούτε να αρνηθείτε τα συναισθήματά σας, ακόμη κι αν πρόκειται να περιπλέξουν τη ζωή σας. Είναι πιο συνετό να χειριστείτε ουσιαστικά ένα προβληματικό θέμα, παρά να παραμείνετε σιωπηλοί. Αν δεν δώσετε εσείς πορεία στο πεπρωμένο σας, θα το κάνει κάποιος άλλος!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65