Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης 24/06 -30/06 B

noima-zwis

 

Ωροσκοπιο Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Ανοίγουν οι Καρδιές

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Φίλοι, παρέες, συντροφιές! Αυτό είναι το επίκεντρο για εσάς, με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και τον 11ο Οίκο σας της Συνύπαρξης. Ωστόσο κάτι μπορεί να σας κρατά πίσω την τελευταία στιγμή… Ίσως να είναι το πολυάσχολο πρόγραμμά σας, που σας αφήνει πιο κουρασμένους απ’ όσο θα θέλατε.

Φροντίστε αυτή την περίοδο να μην σπαταλάτε άσκοπα το χρόνο και τον εαυτό σας, καθώς είναι στην ιδιοσυγκρασία σας να γίνεστε υπερευαίσθητοι όταν σας λείπει ύπνος. Μπορείτε να μετάσχετε σε κοινωνικές δραστηριότητες, ακόμη κι αν είναι λιγότερο έντονες. Επενδύστε την ενεργητικότητά σας εκεί που θέλετε, επιστρατεύσετε την εστίασή σας!

zodia-taro-45

 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Το ιδανικό σενάριό σας, αφορά να απολαμβάνετε την ησυχία και την απομόνωση του σπιτιού σας, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε καμία μετακίνηση! Δυστυχώς για εσάς, η πραγματικότητα δεν θα σας αφήσει να ξεγλιστρήσετε τόσο εύκολα, καθώς η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα εισβάλει στον 10ο Οίκο σας του Κύρους.

Σαν ειρωνεία του σύμπαντος, είναι πιθανό να κληθείτε να αναλάβετε την ευθύνη κάποιου άλλου, κάτι που θα απαιτήσει διαύγεια πνεύματος για να ανταποκριθείτε στην περίσταση. Το ισχυρό σας πλεονέκτημα είναι ότι διαθέτετε τα δικά σας όρια, που σας κάνουν να νιώθετε προστατευμένοι στο δικό σας καβούκι χωρίς να χρειάζεται να εντάξετε άλλους στον κόσμο σας. Όπως έχει πει ο Τομ Χανκς, «ήρωας είναι αυτός που προσφέρεται εθελοντικά να προχωρήσει προς το άγνωστο»!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Οι κυκλοθυμικές σας διαθέσεις θα σας παρασύρουν σε άγνωστα νερά, καθώς η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα θερμάνει τον 9ο Οίκο σας της Περιπέτειας. Θα υπάρχει μια ιδιόρρυθμη εξοικείωση στον περιβάλλοντα χώρο, ακόμη κι αν δεν είστε σε ετοιμότητα να ανοίξετε ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ιστορία σας… Δεν θα είστε βέβαιοι αν έχετε βρεθεί ξανά εδώ ή αν έχετε δει ξανά αυτό το μέρος στα όνειρά σας.

Αυτό που πρέπει να κάνετε τώρα, είναι να δώσετε μεγάλη σημασία σε όλες τις λεπτομέρειες. Εντοπίστε τα σημάδια που θα υπάρχουν παντού, για να σας δείξουν την πορεία προς το μέλλον. Ακολουθήστε την αρχή «κρατήστε λίγο χώρο στην καρδιά σας για το αφάνταστο»!

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Τα νεύρα σας είναι σαν τεντωμένες χορδές, ειδικά αν έχετε παρασυρθεί σε κάποιο συναισθηματικό δράμα που ξεπερνά τη ζώνη άνεσής σας! Μην σπεύσετε να αγοράσετε αυθόρμητα ένα εισιτήριο για το πρώτο αεροπλάνο που απογειώνεται, γιατί δεν θα σας απομακρύνει από την ένταση της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο που θα προσγειωθεί στον 8ο Οίκο σας της Οικειότητας.

Ξεχάστε την απόδραση, είναι εκτός συζήτησης. Αγκαλιάστε τα συναισθήματά σας και βυθιστείτε μέσα σε αυτά, οπλισμένοι με τη βεβαιότητα ότι σύντομα θα γίνουν πιο ελαφριά. Οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες, η ωρίμανση είναι προαιρετική!

zodia-astra-tarot

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Τα φιλόδοξα αγριοκάτσικα μέσα σας αγωνίζονται να βρουν σταθερότητα, ακόμη κι αν εσείς συνεχίζετε αμείλικτα την ανάβασή σας όλο και πιο ψηλά! Πάντως είναι βέβαιο ότι δεν νιώθετε τόση βεβαιότητα στα πατήματά σας, όση θέλετε να δείχνετε…

Απλώστε το χέρι σας και αποζητήστε τη στήριξη των άλλων, τώρα που η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα ορμήσει μέσα στον 7ο Οίκο σας των Συνεργασιών. Τα συναισθηματικά ρεύματα στροβιλίζουν το νερό γύρω σας και κάνουν τις πέτρες εξαιρετικά γλιστερές. Προτιμήστε να κολυμπήσετε για να διασχίσετε τα ανάμεικτα συναισθήματά σας, αντί να προσπαθήσετε να αναρριχηθείτε πάνω τους. Αν ακολουθήσετε την καρδιά σας, θα καταφέρετε να χαράξετε μια πολύ πετυχημένη πορεία!

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Νιώθετε ένα συμπαντικό αεράκι να φυσά γύρω σας, από τις ανώτερες σκέψεις να σας μεταφέρει στα πιο απύθμενα βάθη των συναισθημάτων. Κάντε ό,τι καλύτερο νομίζετε για να διαχωρίσετε τις περιπλεγμένες χορδές των αισθημάτων, που συνυφαίνονται καθώς η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο επισκέπτεται τον 6ο Οίκο σας των Λεπτομερειών.

Μπορεί να νιώθετε ότι αυτό το συναισθηματικό υφαντό είναι πολύ βαρύ, ότι είναι ένα άδικο φορτίο. Όμως τα άστρα σας συμβουλεύουν να το ενδυθείτε με θάρρος, σαν να ήταν δικό σας. Παραδόξως, θα δείτε ότι όταν αποδέχεστε γενναία τις υποχρεώσεις σας, το βάρος ελαφραίνει ως δια μαγείας!

zwdia

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Είναι πιθανό τον τελευταίο καιρό να εύχεστε να μπορούσατε να πάρετε ξανά κάποια πράγματα από την αρχή όσο αφορά την αγάπη. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γυρίσετε την πλάτη σε μια υγιή σχέση. Η τρυφερή Νέα Σελήνη στον Καρκίνο έρχεται να γαληνέψει τον 5ο Οίκο σας της Προσωπικής Έκφρασης, να εμφυσήσει συνειδητά τα πάθη σας σε μια σχέση που υφίσταται και να προσθέσει μαγεία στα ρομαντικά σας παιχνίδια.

Αν είστε αδέσμευτοι αυτή την περίοδο, είναι πιθανό να διστάζετε να έρθετε πιο κοντά με ένα ιδιαίτερο άτομο, από φόβο μήπως πληγωθείτε. Προχωρήστε με αποφασιστικότητα, γιατί πλέον θα δείτε τον κόσμο με τα μάτια της καρδιάς σας!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις