Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης 26/04 Α

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

Ωροσκοπιο για την Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Η νέα Σελήνη στον γήινο Ταύρο στις 26 Απριλίου 2017 προσφέρει ένα διάλειμμα από όλη αυτή την κοσμική τρέλα, που μας κάνει και χοροπηδάμε τις τελευταίες εβδομάδες. Αφού ο Ταύρος είναι σταθερό ζώδιο, που επιδιώκει απλές απολαύσεις, αυτή η περίοδος μεταξύ αυτής της νέας Σελήνης και της επόμενης μας δίνει ένα σαφές μήνυμα, ότι τα πράγματα θα ηρεμήσουν.

Παρά ταύτα θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ηρεμία αυτή για όσο διαρκέσει. Ξεχάστε τα πνευματικά παιχνίδια, τις περίπλοκες εκλογικεύσεις και τα εμψυχωτικά όνειρα. Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά με τις σπουδαίες μας ιδέες, ακόμη και αν η πρόοδος μας στην αρχή είναι ανάξια λόγου.

 

Παρά ταύτα, δεν μπορούμε να αποφύγουμε τα πιο περίπλοκα θέματα, που φαίνεται να ανακυκλώνονται από το παρελθόν ενώ ο άτακτος Ερμής είναι ανάδρομος. Στην πραγματικότητα, ο Ερμής συνδέεται με τον ηλεκτρισμένο Ουρανό κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης για να αναζωπυρώσει ευφυείς σκέψεις που μπορεί να είχαμε βάλει στην άκρη.

zodia-taro-45

Ευτυχώς, έχουμε τη σιγουριά να φέρουμε σε πέρας τα σχέδια μας. Παρόλο που μπορεί να μας αποσπάσει κάτι την προσοχή, η αποφασιστικότητα του Ταύρου υπερισχύει. Μπορούμε να συλλάβουμε την ουσία αυτής της ισχυρής Νέας Σελήνης αποτελεσματικά αν αναγνωρίσουμε την γόνιμη ενέργεια και βάλουμε τις βάσεις πρακτικών προθέσεων.

zwdia - love

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Μπορεί να φαίνεται ότι διαχειρίζεστε ευκολότερα τη ζωή σας επειδή είστε οι καλύτεροι σε αυτό που κάνετε. Δεν χρειάζεται να πιέζετε τον εαυτό σας για να επιδείξετε τις ικανότητες σας ενώ κάνετε τις παλιές σας συνήθειες να φαίνονται εντελώς καινούργιες και διαφορετικές. Αλλά η χαλαρή Νέα Σελήνη του Ταύρου στον 2ο Οίκο σας της Αυτοεκτίμησης μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική αυτοπεποίθηση και η πολλή βεβαιότητα δημιουργεί προβλήματα. Η αφηρημένη λογική σας οδηγεί στο να βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα και σας βάζει σε πειρασμό να πάρετε περιττά ρίσκα. Παραμείνετε στα βασικά και οι λεπτομέρειες θα τακτοποιηθούν από μόνες τους.

Ωροσκόπιο Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Είναι υπέροχο που μπορείτε και είστε τόσο παραγωγικοί παρά τους αμέτρητους περισπασμούς στη ζωή σας, που δεν σας αφήνουν σε ησυχία. Είστε τόσο απορροφημένοι με τη δουλειά σας ενώ η πραγματίστρια Νέα Σελήνη στον Ταύρο προσγειώνει την ενέργεια σας στον 1ο Οίκο του Εαυτού ώστε κανείς να μην μπορεί να σας πείσει να εγκαταλείψετε τις τωρινές σας φιλοδοξίες. Η περιβόητη ξεροκεφαλιά σας, σας δίνει το θάρρος να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να υπερνικήσετε τις αντιστάσεις. Με λίγη παραπάνω προσπάθεια, θα υπερβείτε ακόμη και τις δικές σας προσδοκίες. Στοχεύστε ψηλά και επικεντρωθείτε στο στόχο σας με αποφασιστικότητα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ωροσκόπιο Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ένα περίεργο μείγμα από κοινές υποχρεώσεις και ελπιδοφόρα οράματα μπορεί να περιπλέξει την πρόοδο σας. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο επισκιάζει τον 12ο Οίκο σας της Πνευματικότητας, αυξάνοντας την ένταση μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.

Παρά ταύτα, η γήινη ενέργεια του Ταύρου σας ευλογεί με αρκετή σταθερότητα ώστε να καταστρωσετε ενα σχεδιο για  ένα προφανώς απλησίαστο όνειρο. Μην κάνετε πίσω εξαιτιας του χαους των ατελειωτων πιθανοτητων επειδή οτιδήποτε αλλάζει στο μέλλον σας ξεκινάει πρώτα στη φαντασία σας. Φυτέψτε τον κήπο σας και παρακολουθήστε τον να μεγαλώνει.

zwdia

Ωροσκόπιο Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οι σταθερές ευκαιρίες για να χτίσετε σχέσεις που διαρκούν με τους ομοίους σας εμπλουτίζουν τον κόσμο σας. Η συνετή Νέα Σελήνη στον Ταύρο φωτίζει τον 11ο Οίκο σας της Κοινωνικότητας , ενδυναμώνοντας τις κοινωνικές σας συναναστροφές και αυξάνοντας τη δημοτικότητα σας. Ωστόσο εξαρτάται από εσάς να κάνετε την πρώτη κίνηση.

Αν ηγηθείτε και μοιραστείτε τους στόχους θα μετατοπιστούν οι δυναμικές και μια τυχαία γνωριμία θα μετατραπεί σε μακροπρόθεσμη φιλία. Μπορεί να φαίνεται ριψοκίνδυνο να ξεκινήσετε τη συζήτηση αλλά μια καλά ζυγισμένη προσέγγιση προς το σωστό άτομο μπορεί να σας ωφελήσει για πολύ καιρό. Αν δεν ρισκάρετε, δεν έχετε καμιά ελπίδα.

Ωροσκόπιο Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Τα εμψυχωτικά σας λόγια μπορούν να δώσουν κίνητρο στους ανθρώπους να συνεχίσουν τις προσωπικές τους αναζητήσεις με αποφασιστικότητα. Ευτυχώς, η αξιόπιστη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στοιχίζεται με τον 10ο Οίκο σας της Καριέρας διευκολύνοντας σας να εκφραστείτε στην εργασία σας.

Παρόλο που μπορείτε να εξηγήσετε περιεκτικά την περίπλοκη συνταγή της επιτυχίας σας, ανησυχείτε για την αδυναμία σας να εκτελέσετε την στρατηγική σας. Δυστυχώς, το να παίζετε το ρόλο ενός διασκεδαστικού ομιλητή δεν είναι αρκετό για να καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας και δώστε το παράδειγμα. Μην φοβάστε να αποτύχετε, να φοβάστε να μην προσπαθήσετε.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot