Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης 28/03 Α

sxeseis-kerdise-pisw

Ωροσκοπιο Νέα Σελήνη στον Κριό

Για όσους από εμάς, που δεν κάναμε λίστα με αποφάσεις για το Νέο έτος η δυναμική νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού στις 28 Μαρτίου του 2017, προσφέρει άλλη μία ευκαιρία να θέσουμε σε κίνηση νέες προθέσεις. Οι αντιστάσεις μειώνονται και δεν μας αφήνουν καμία δικαιολογία.

Μπορούμε να οραματιστούμε έναν τελικό προορισμό και δεν υπάρχει κανένας λόγος να καθυστερούμε. Παρά ταύτα υπάρχει η περίπτωση να δράσουμε πολύ γρήγορα από τη στιγμή που ο Κριός έχει μόνο μία ρύθμιση: ναι. Ευτυχώς μια μικρή δόση προσοχής παίζει ακόμη κάποιο ρόλο.

 

Ο πλανήτης Άρης ενεργοποιείται κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης αλλά να το κάνετε πραγματική πρόοδο μπορεί να είναι περισσότερο περίπλοκο από όσο θα προτιμούσατε. Ένα σουρεαλιστικό εξάγωνο μεταξύ Άρη – Ποσειδώνα μας αποσπά από την πραγματικότητα ενώ ταυτόχρονα μας εμπνέει για περισσότερα πράγματα.

zodia-taro-45

Θα μπορούσαμε ακόμη και να παρερμηνεύσουμε τα σημάδια και να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι το να κατακτήσουμε τους στόχους μας θα είναι πολύ εύκολο.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Παρά ταύτα, ο Άρης έρχεται αντιμέτωπος με μία απρογραμμάτιστη αναθεώρηση από τον κυρίαρχο πλανήτη Δία, κάνοντας σίγουρο ότι είμαστε προετοιμασμένοι πριν να προχωρήσουμε. Το να καταφέρουμε να ισορροπήσουμε την αθώα μας επιθυμία να επιτύχουμε άμεσα με την πιο ώριμη κατανόηση της σταδιακής προόδου θα μας επιτρέψει να δουλέψουμε σκληρά, να εξασκήσουμε την υπομονή μας και να επιτύχουμε περισσότερα από όσα θεωρούσαμε ποτέ δυνατόν.

Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Θα χαρείτε να μάθετε ότι η δύναμη σας επέστρεψε ακριβώς επάνω στην ώρα για να ξεκινήσετε την εβδομάδα σας και ανυπομονείτε να αναβαθμίσετε το παιχνίδι. Είναι δική σας δουλειά να κατευθύνετε τη δύναμη σας με τον πιο παραγωγικό τρόπο όταν η φλογερή Νέα Σελήνη στον Κριό ενεργοποιεί τον πρώτο Οίκο του εαυτού. Τείνετε να είστε τόσο ζηλιάρηδες ώστε ρίχνεστε στο πρώτο πράγμα που σας φαίνεται πιθανό. Ενώ ανυπομονείτε να αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο τη σημερινή μέρα, πρέπει επίσης να σκέφτεστε μακροπρόθεσμα αντί να βιαστείτε να επιτύχετε άμεση ικανοποίηση. Κάντε κάτι για το οποίο ο μελλοντικός σας εαυτός θα σας ευγνωμονεί.

zwdia-768

Ωροσκόπιο Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Η φαντασία σας έχει αφυπνιστεί και δεν κρατιέστε να την χρησιμοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο. Είστε πεπεισμένοι ότι οι προσπάθειες σας θα αποφέρουν κάτι υπέροχο όταν ο μαγικός Ποσειδώνας κάνει τα ξόρκια του στον δυνατό Άρη στο ζώδιο σας.

zwdia-765

Αν βάλετε σε λειτουργία την ενέργεια σας θα έχετε αποτελέσματα που θα διαρκέσουν περισσότερο σε αυτά που θα δημιουργήσετε ενώ η πρωτοπόρα Νέα Σελήνη στον Κριό δίνει έμφαση στον 12ο Οίκο του Πεπρωμένου. Φυτεύετε σπόρους είτε το αντιλαμβάνεστε είτε όχι, οπότε σιγουρέψτε ότι τα σχέδια σας προέρχονται από θετικές προθέσεις. Σταματήστε να ποτίζετε τα άχρηστα φυτά στη ζωή σας και ξεκινήστε να ποτίζετε τα λουλούδια.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Υπάρχουν κάποια ζητήματα, τα οποία προτιμάτε να μην τα σκέφτεστε επί του παρόντος, περιμένοντας τη στιγμή που θα αισθανθείτε περισσότερο έτοιμοι να τα αντιμετωπίσετε. Αλλά το να κατασπαταλάτε τα κοσμικά δώρα για να δραπετεύσετε στον προσωπικό σας φανταστικό κόσμο δεν είναι προς το συμφέρον σας, ακόμη και αν το να κάνετε οτιδήποτε άλλο σας φαίνεται υπερβολικά κουραστικό. Δεν θα μετανιώσετε που συνεργαστήκατε όταν η παθιασμένη Νέα Σελήνη στον Κριό θα ευλογήσει τον 11ο Οίκο των ελπίδων και των ευχών, προσκαλώντας σας να σχεδιάσετε τα όνειρα σας και να δημιουργήσετε ένα τολμηρό σχέδιο για να τα κάνετε πραγματικότητα. Μπορείτε να αναπαυθείτε με ηρεμία όταν θα ξέρετε ότι έχετε επενδύσει σοφά στο μέλλον σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε ότι το να επιθυμείτε κάτι διακαώς δεν επαρκεί και θα πρέπει να δώσετε στα όνειρα σας υπόσταση προκειμένου να τα πραγματοποιήσετε. Ευτυχώς η θαρραλέα Νέα Σελήνη στον Κριό καταλήγει στον 10ο Οίκο των φιλοδοξιών κυριαρχώντας στην έννοια του σκοπού και παροτρύνοντας σας να πιάσετε δουλειά. Κρατήστε το κεφάλι σας ψηλά και ατενίστε το μέλλον με περισσότερη σιγουριά. Δεν υπάρχει όριο σε αυτά που μπορείτε να επιτύχετε με σιδερένια θέληση και οξυδέρκεια.

Ωροσκόπιο Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Υπάρχει πάντα κάτι περισσότερο να μάθεις σε αυτόν τον κόσμο, που επεκτείνεται διαρκώς, αλλά ήρθε η ώρα να σταθεροποιήσετε τη γνώση σας και να την μετατρέψετε σε ένα σχέδιο δράσης. Η τολμηρή Νέα Σελήνη στον Κριό ευρύνει τον 9ο Οίκο της ενόρασης, όπου η κατανόηση που γίνεται αντιληπτή γίνεται πηγή ρεαλιστικής προόδου. Ο Aldous Haxley έγραψε «Ονειρέψου με έναν ρεαλιστικό τρόπο». Στοχεύστε αρκετά ψηλά, ώστε να πιέσετε τον εαυτό σας, αλλά αρκετά χαμηλά για να διασφαλίσετε τη νίκη.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75