Μεγαλο Ωροσκοπιο Ν Σεληνης Α

kerato-7-logoi-na-fugeis

Ωροσκοπιο Νέα Σελήνη στον Λέοντα

Όλοι έχουν όνειρα που αναμένουν να τα δουν να πραγματώνονται. Η Νέα Σελήνη στον εκφραστικό Λέοντα στις 23 Ιουλίου, αποτελεί την πρόσκληση του σύμπαντος σε μια γιορτή αποκαλύψεων. Είναι το αίτημα προς όλους να σκεφτούν ποια είναι τα πράγματα που τους δίνουν χαρά, είναι η έναρξη των άμεσων κινήσεων προκειμένου να γίνουν τα όνειρα πραγματικότητα!

Ο Λέων συμβολίζει το φως και την αγάπη που πηγάζουν από τα βάθη της καρδιάς, είναι το μεγαλείο του Ήλιου που στα μέσα του καλοκαιριού ενθαρρύνει τα βλαστάρια να γεμίσουν ολάνθιστα μπουμπούκια!

 

Ο καθένας ατομικά καλείται τώρα να κάνει τα βήματα εκείνα, που θα αποκαλύψουν την εσωτερική του ομορφιά στο σύνολό της.

zodia-taro-45

Κάθε Νέα Σελήνη αποτελεί την πλέον ευοίωνη στιγμή για να φυτέψετε τους σπόρους της καλής σας πρόθεσης, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην ανταποκριθείτε σε αυτό το κάλεσμα. Η έντονη συνάντηση που θα έχει αυτή η Νέα Σελήνη στον Λέοντα με τον ασυγκράτητο Άρη, είναι ένας ακόμη λόγος για να κάνετε την εκκίνησή σας αμέσως.

Ο πολεμιστής Άρης υπογραμμίζει ότι πρέπει να παλέψετε, προκειμένου να εκφράσετε το μήνυμα της δικής σας αλήθειας και να την υπερασπιστείτε με κάθε τρόπο!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αυτή η ηλιακή φάση συνοδεύεται και από καινοτόμο σκεπτικό, καθώς ένα εφευρετικό τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό θα ανοίξει διάπλατα ένα διανοητικό κανάλι προς το μέλλον. Να έχετε υπόψιν σας ωστόσο ότι κάθε δυναμική αλλαγή χρειάζεται το χρόνο της, κάτι που θα τονίσει μια αντίθεση σταθεροποίησης ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Κρόνο. Θα αποτελέσει παράλληλα υπενθύμιση, ότι δεν υπάρχουν περικοπές στην ευτυχία!

Επιρροή της Νέας Σελήνης στον Λέοντα σε κάθε ζώδιο:

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ένα κύμα αυθορμητισμού θα σας κατακλύσει, που θα συνοδευτεί από κάθε είδους έκφραση του εαυτού σας! Η τρυφερή Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα εισβάλει στον 5ο Οίκο σας του Ρομάντζου, για να αναζωογονήσει την υπάρχουσα σχέση σας ή να φέρει ένα νέο ταίρι στη ζωή σας.

Θα σας είναι εξαιρετικά ευχάριστο να εμφανίζεστε σε κάθε κοινωνική δραστηριότητα, με πολύ κέφι και ανοικτή καρδιά. Είναι πιθανό παράλληλα να ελλοχεύει κάτω από την επιφάνεια ένας μικρός φόβος, που θα σας δυσκολεύει να δείτε όλες τις υπέροχες ευκαιρίες που παρουσιάζονται γύρω σας… Διατηρήστε την αισιοδοξία σας, το γρασίδι είναι πάντα πιο πράσινο όσο το ποτίζετε!

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να οργανώσετε ένα πάρτυ στο σπίτι σας ή να βγείτε και να κυκλοφορήσετε στην πόλη με τους αγαπημένους σας φίλους. Η εντατική Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα πυροδοτήσει τον 4ο Οίκο σας των Οικιακών Δραστηριοτήτων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα επικεντρωθείτε σε υποχρεώσεις και αγγαρείες.

Αντίθετα, τώρα το σύμπαν σας παρέχει την ευκαιρία να απολαύσετε τη συντροφιά των ανθρώπων που αγαπάτε πιο πολύ. Αν και η χαρά και η ψυχαγωγία δεν έχουν περιορισμό, θα είναι καλό να κάνετε το πρόγραμμά σας το συντομότερο δυνατόν, για να διασκεδάσετε ότι γίνεται περισσότερο. Η χαρά που μοιράζεται, είναι διπλάσια!

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Κάτι μαγικό θα πλανάται στην ατμόσφαιρα, όταν θα καλείτε τους άλλους να δουν τα πράγματα από τη δική σας οπτική γωνία. Η εκδηλωτική Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα ενεργοποιήσει τον 3ο Οίκο της Επικοινωνίας, εντείνοντας το χάρισμά σας της πειθούς. Να είστε αισιόδοξοι ότι θα καταφέρετε να περάσετε τα μηνύματά σας, αν και κάποια έλλειψη συνέπειας μπορεί να μπερδέψει τους άλλους.

Μην ασχοληθείτε πολύ με τις αντιδράσεις των υπολοίπων στη συμπεριφορά σας. Εσείς έχετε σε απόλυτη σειρά τις προτεραιότητές σας, ακόμη κι αν είστε εντελώς έτοιμη να βάλετε τα σχέδιά σας σε εφαρμογή. Η κατάλληλη στιγμή είναι καίριας σημασίας για τα πάντα. Έτσι κι αλλιώς, το μόνο άτομο στο οποίο οφείλετε να αποδείξετε κάτι, είναι ο εαυτός σας!

zwdia

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Πολύ συχνά ακούτε θετικά σχόλια από το περιβάλλον σας για την προσφορά σας, καθώς είναι μέρος της ιδιοσυγκρασίας σας να στηρίζετε τους άλλους. Τώρα να αναμένετε να αλλάξει για λίγο πορεία αυτή η ενέργειά σας, καθώς θα την στρέψετε προς τον εαυτό σας.

Θα νιώσετε όμορφα που θα είστε και πάλι στο προσκήνιο, αν και η περήφανη Νέα Σελήνη στο Λέοντα θα κεντρίσει τον 2ο Οίκο σας της Προσωπικής Αξίας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να χαμηλώνετε τα μάτια, μπροστά στην αναγνώριση που σας επιδίδεται και την έχετε κερδίσει επάξια. Απολαύστε τη θέρμη της εκτίμησης των όσων έχετε χαρίσει εσείς στους άλλους!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Ν Σεληνης αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-oroskopio-54

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Μια υπέροχη σύγκλιση συμπαντικών ρευμάτων θα σας πάρουν μαζί τους αυτή τη μαγική στιγμή, ωθώντας σας να ξεκινήσετε ένα προσωπικό εγχείρημα. Αν και θα σας κατακλύσει μια μοναδική επιτακτική δράση, το χτίσιμο των συγκυριών απαιτεί επένδυση σε χρόνο και ενέργεια. Η διαβεβαιωτική Νέα Σελήνη θα σχηματιστεί στο ζώδιό σας και θα συνευρεθεί εκεί με τον επιθετικό Άρη, δίνοντάς σας την έμπνευση να μιλήσετε για τα σχέδιά σας και να κάνετε τα πρώτα βήματα για το νέο σας ταξίδι.

Μην προσποιηθείτε ότι έχετε τα πάντα υπό έλεγχο, γιατί ξέρετε ότι είναι πολλά τα σημεία που χρειάζονται ακόμη επεξεργασία. Πρέπει να διατηρήσετε τον ενθουσιασμό σας αν θέλετε πραγματικά να φτάσετε στην επιτυχία. Γι’ αυτό επιστρατεύστε όλα τα μέσα που θα σας βοηθήσουν να παρατείνετε την αποφασιστικότητα, χωρίς να μειώσετε τη φλόγα του πάθους. Ζήστε με θέρμη, αγαπήστε με σφοδρότητα!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Ν Σεληνης αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις