Μεγαλο Ωροσκοπιο Ν Σεληνης μερος Β

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

Ωροσκοπιο Νέα Σελήνη στον Λέοντα

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Οι περισσότεροι οργανώνουν ή διανύουν την περίοδο των διακοπών τους αυτή την εποχή, όμως για εσάς τους εργασιομανείς αυτή είναι η πλέον πυρετώδης στιγμή του χρόνου! Η ζωηρή Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα κάνει την προσπάθεια να χωθεί στον 12ο Οίκο της Ιδιωτικότητάς σας, αναδύοντας πολλά θέματα που συμβαίνουν στη ζωή σας και είναι αόρατα στους άλλους – αλλά εσάς σας αγχώνουν.

Θα είναι συνετό να αποφύγετε συνειδητά να βαθύνετε κάποιες προστριβές αυτή την περίοδο, ειδικά αν αφορούν ασήμαντες αφορμές. Δεν πρέπει να σπαταλήσετε ούτε το ελάχιστο από την ενέργειά σας, αν έχετε αποφασίσει να ολοκληρώσετε όσα έχετε ξεκινήσει. Επιλέξτε με προσοχή τις μάχες σας και κρατήστε το μένος σας για πράγματα που έχουν ουσιαστική αξία!

zodia-taro-45

 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Η διαχείριση του κοινωνικού σας προγράμματος είναι συχνά στις πρώτες προτεραιότητές σας. Τώρα θα δυσκολευτείτε να αντεπεξέλθετε στις περίπλοκες υποχρεώσεις σας, καθώς η εξωστρεφής Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα εστιάσει στον 11ο Οίκο σας των Φίλων και των Ευχών. Να ξέρετε ότι θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση, αν εμπλακείτε σε περισσότερα από όσα μπορείτε να χειριστείτε.

Δεν είναι ξεκάθαρο αυτή την περίοδο αν οι προθέσεις σας έχουν ρεαλιστική βάση ή είναι προϊόν μιας υπερδραστήριας φαντασίας! Το συνετό θα είναι να μην απομονώσετε τον εαυτό σας. Γι’ αυτό φροντίστε να ακολουθήσετε ένα πλάνο που θα σας επιτρέψει να αποδεχθείτε τις πιο δελεαστικές ευκαιρίας που θα προκύψουν, ακόμη κι αν είστε αβέβαιοι για τα κίνητρά σας… Ανακαλύψτε τη χαρά της κανονικότητας!

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Είστε σε μια φάση που λαχταράτε να είχατε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας. Όμως οι ευθύνες σας προς την οικογένεια, τα εργασιακά και τις ευρύτερες υποχρεώσεις σας θα στρέψουν τον προβολέα πάνω σας. Η υπερκινητική Νέα Σελήνη στον Λέοντα υπογραμμίζει τον 10ο Οίκο σας της Δημόσιας Ζωής, θέτοντάς σας απέναντι στον υπόλοιπο κόσμο.

Δεν αποκλείεται να μπείτε στον πειρασμό να υπερβάλετε, όμως δεν υπάρχει λόγος να προβείτε σε άμεσες αλλαγές. Αφιερώστε λίγο χρόνο στην αναθεώρηση των μακροπρόθεσμων στόχων σας και περάστε στη δράση μόνο όταν θα νιώσετε την έμπνευση. Σε εσάς ταιριάζει αυτή την εποχή η έκφραση: «αν το μονοπάτι μπροστά σας είναι ανεμπόδιστο, μάλλον βασίζετε κάποιου άλλου»!

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Έχετε ήδη καβαλήσει κάποια καινούργια κύματα στον συμπαντικό ωκεανό, που σας πάνε πρόσω ολοταχώς στο μέλλον! Η θεατρική Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα επισκεφθεί τον 9ο Οίκο σας των Μεγάλων Ιδεών και θα σας γεμίσει με αισιοδοξία, όμως είναι πιθανό να έχετε κάποια μυστικά που δεν θέλετε να τα μάθει κανείς.

Η ελάχιστη χροιά αμφιβολίας θα είναι ικανή θα αμαυρώσει τα σχέδιά σας, ειδικά αν κάποιοι τα «ψυλλιαστούν» και τα ποτίσουν με τους φόβους τους. Η εχεμύθεια πρέπει να είναι ο καλύτερός σας φίλος αυτή την περίοδο. Να θυμάστε, να μιλάτε για όσα αγαπάτε και να μην αναφέρεστε σε αυτά που δεν αγαπάτε!

zwdia-taro-astra

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Δεκεμβρίου)

Προχωράτε ολοταχώς προς την κατάκτηση πλήρους ελέγχου της ζωής σας και της πορείας του πεπρωμένου σας – αλλά είναι πιθανό να κρατούν κάποιοι άλλοι τα κλειδιά της επιτυχίας σας… Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα επηρεάσει τον 8ο Οίκο σας των Κοινών Πόρων, υποδεικνύοντάς σας ότι η συνεργασία θα αποτελέσει στρατηγική απόφαση για εσάς.

Η ατμόσφαιρα θα γίνει προκλητική αν κάποιο άλλο άτομο επιδεικνύει ανώφελα τη δύναμή του. Μην σπαταλήσετε το χρόνο σας ενάντια σε αυτή την εμφανή επίδειξη συναισθηματικής ανασφάλειας. Προτιμήστε να επικεντρωθείτε στη διαπραγμάτευση στιβαρών συνθηκών, προκειμένου να διασφαλίσετε την κοινή σας επιτυχία στο μέλλον.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Ν Σεληνης αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-oroskopio-54

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ένα άτομο του στενού σας κύκλου έχει υιοθετήσει μια εξαιρετική στάση απέναντί σας, κάτι που σας κάνει να αναρωτιέστε αν υποκρύπτεται κάτι πίσω από αυτό. Είναι πιθανό να νιώσετε πιεσμένοι να κινηθείτε με συγκεκριμένο τρόπο, τώρα που η Νέα

Σελήνη στον Λέοντα θα εισβάλει στον 7ο Οίκο σας των Συνεργασιών.

Να ξέρετε ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν μηχανορραφούν οι άλλοι εναντίον σας, εσείς μάλλον φοβάστε να δείξετε εμπιστοσύνη στις θετικές δονήσεις που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα. Το ευχάριστο είναι ότι δεν συντρέχει λόγος βιασύνης αυτή τη στιγμή. Να προχωρήσετε μόνο όταν θα νιώσετε έτοιμη την καρδιά σας!

zodia-zvdia-75

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Είναι πιθανό να νιώθετε ότι μιλάτε σε τοίχο, ειδικά αν οι άλλοι δείχνουν παντελή αδιαφορία για όσα λέτε. Η είσοδος της Νέας Σελήνης στον Λέοντα και στον 6ο Οίκο σας των Λεπτομερειών, θα καταστήσει σχεδόν αδύναμη την περίπτωση να δείτε καθαρά τη συνολική εικόνα. Αν προχωρήσετε τα σχέδιά σας και αρχίσετε να δείχνετε κάποιο έργο, είναι πιο πιθανό να τραβήξετε την προσοχή των άλλων.

Τα μικρά βήματα είναι αυτά που θα σας επιτρέψουν να σημειώσετε σταθερή πρόοδο, χωρίς να αποζητάτε την προβολή. Μια νέα στρατηγική, βασισμένη σε πιο προσιτά οράματα και σε έναν στόχο κάθε φορά, θα είναι πιο αξιόπιστη πορεία προς την επιτυχία σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Ν Σεληνης αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις