Μεγαλο Ωροσκοπιο Ν. Σεληνης 25/05 Α

erwtiki-astrologia

Νέα Σελήνη στους Διδύμους Ωροσκοπιο : Επουλώστε τις Θαμμένες Πληγές

Κάθε Νέα Σελήνη στους Διδύμους είναι γνωστή ως ανέμελη και ευπροσάρμοστη, σαν ένας χαρταετός που αφήνεται στα λικνίσματα της ανοιξιάτικης πνοής του ανέμου…

Όμως αυτή η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 25 Μαΐου κουβαλά ένα πιο βαρύ φορτίο, καθώς στο προσκήνιο είναι ο σκληροτράχηλος Πλούτωνας και ο εντολοδόχος Κρόνος.

 

Παράλληλα, ένα άστατο τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, προειδοποιεί ότι η έκφραση των συναισθημάτων μπορεί και να πληγώσει. Η ευαίσθητη Αφροδίτη αποζητά την αγάπη, ενώ ο Πλούτωνας δεν ικανοποιείται με τα γλυκά ρομάντζα. Επειδή αυτό το νέο φεγγάρι θα βρεθεί σε θέσεις ανυπομονησίας και με τους δύο αυτούς πλανήτες, είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια οι πιο σκιώδεις πλευρές των σχέσεων.

zodia-taro-45

Θα πορεύεστε προς το λαμπερό φως της έλξης, ωστόσο το πισωπλάτισμα των πιο ζοφερών πτυχών θα δυσχεράνει την κατάσταση. Δεν είναι ευχάριστο να αναδύονται στην επιφάνεια παλιές θαμμένες πληγές, το αποτέλεσμα είναι αυτό που κάνει το εγχείρημα να αξίζει τον κόπο.

zodia-astra-tarot

Ίσως χρειαστεί να ακολουθήσετε μια πιο πλάγια διαδρομή για να φτάσετε στην ικανοποίηση. Ο αγγελιαφόρος Ερμής θα έχει μια αμήχανη συνάντηση με τον Κρόνο, που θα παρακωλύσει κάπως τους διαύλους επικοινωνίας. Ενώ συνήθως η συζήτηση ενός προβλήματος καταλήγει στη λύση του, υπό αυτό το αγχώδες κλίμα θα χρειαστεί λίγο περισσότερη δουλειά.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σας δελεάσει να χαλαρώσετε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς περιορισμούς σας, αλλά με εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεράσετε καθ’ οδόν. Η διαυγής πρόθεση να θέσετε νέους στόχους είναι το πρώτο βήμα, που θα πρέπει να το κάνετε με αποφασιστικότητα να σεβαστείτε τις δεσμεύσεις προς τον εαυτό σας και τους άλλους.

Η επίδραση της Νέας Σελήνης στους Διδύμους για όλα τα ζώδια

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Ωροσκοπιου της Νεας Σεληνης για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Είναι αμέτρητες οι προκλήσεις που σας δελεάζουν προς πολλές κατευθύνσεις – και με δεδομένη την έμφυτη περιέργειά σας, θέλετε να ενδώσετε σε όλες! Η χαριτωμένη και σβέλτη Νέα Σελήνη στους Διδύμους χορεύει μέσα στον 3ο Οίκο σας του περισπασμού, ωστόσο την ψυχή σας την προσγειώνει μια αίσθηση σοβαρότητας.

Αντί να λειτουργήσετε παρορμητικά ή να αλλάξετε το θέμα μιας συζήτησης με ένα αστείο, είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσετε κατά πρόσωπο ένα περίπλοκο συναισθηματικό δίλλημα. Τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος ενδέχεται να μπερδευτούν αρχικά με την ευθύτητά σας, όμως είναι βέβαιο ότι θα εκτιμήσουν αυτή την ειλικρίνειά σας μακροπρόθεσμα. Έχει γραφτεί ότι «όσα βολεύουν, συνήθως επεκτείνονται μέσω άβολων συνθηκών».

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Νιώθετε πιεσμένοι να αναθεωρήσετε την οικονομική σας κατάσταση. Με την ενδελεχή Νέα Σελήνη στους Διδύμους να φωτίζει τον 2ο Οίκο των πηγών σας, είναι πολύ πιθανό να σας αποκαλυφθεί μια εικόνα που θα διαφέρει πολύ από αυτό που αναμένατε.

Ακόμη κι αν αρχικά πανικοβληθείτε από τη βαρύτητα των δεδομένων, μπορείτε εύκολα να ανακτήσετε την ομαλότητα – αρκεί να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις αναπροσαρμογής. Η υπομονή πρέπει να είναι ο αρωγός σας σε αυτή τη διαδικασία, καθώς δεν θα φτάσετε στον νέο επιθυμητό στόχο εν μία νυκτί… Καθορίστε τη δράση σας με απλά και μικρά βήματα, για να βγείτε από αυτό το στάδιο με τις λιγότερες απώλειες.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ονειρεύεστε με νοσταλγία τις μέρες που είχατε περισσότερη σταθερότητα στην καθημερινότητά σας, από αυτή που βιώνετε τον τελευταίο καιρό. Η ελαστική Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας και στον 1ο Οίκο της προσωπικότητας, μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης για σοβαρές αλλαγές.

Είναι βέβαιο ότι η παρούσα αβεβαιότητα φτάνει στα όρια της φαιδρότητας, καθώς οι προσπάθειές σας να διατηρήσετε τη παλαιότερη λειτουργικότητα των πάντων είναι μάταιη. Όλα αλλάζουν με αδιανόητη ταχύτητα στη ζωή σας – κι αυτό ίσως σας αφήνει λίγο άναυδους. Αλλά ευτυχώς διαθέτετε το εξαιρετικό χάρισμα της ουσιαστικής προθυμίας, να πορευτείτε με τις συνεχώς εναλλασσόμενες συγκυρίες. Αν νιώσετε ότι υστερείτε ως προς τους στόχους σας, κάντε μια παύση για να αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας και να δοκιμάσετε ξανά. Το μεσαίο σας όνομα αυτή την περίοδο, θα είναι η προσαρμοστικότητα!

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Η αποδοτικότητά σας σε επαγγελματικό επίπεδο ίσως να έχει πέσει κάπως, γιατί είστε αρκετά αποπροσανατολισμένοι. Όμως η επιτυχία μπορεί να έχει πολλές μορφtaro-oroskopio-54ές… Μάλιστα κάποια από τα επιτεύγματά σας δεν θα είναι εμφανή στους άλλους, καθώς η Νέα Σελήνη στους Διδύμους συντελείται στον 12ο Οίκο σας της ιδιωτικότητας.

Η σφοδρή συναίσθησή σας θα είναι αυτή που θα σας αποκαλύψει με επιτυχία, ποια νέα κατεύθυνση πρέπει να πάρετε. Μην αντισταθείτε σε καμία σκέψη σας, ακόμη κι αν σας φανεί εξωφρενική υπό τις παρούσες συνθήκες. Ευτυχώς, θα έχετε με το μέρος σας το χρόνο για να ξεκαθαρίσετε τις μη λειτουργικές ιδέες από τις εφαρμόσιμες. Ο Θιοντόρ Ρούσβελτ έλεγε: «κανείς δεν νοιάζεται για το πόσα γνωρίζεις, μέχρι να γνωρίσει πόσο νοιάζεσαι».

 

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Θα νιώθετε λες και οι πάντες θέλουν και ένα κομμάτι σας, καθώς η φιλική Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα ανεβάσει τη θερμοκρασίαστον 11ο Οίκο σας της δικτύωσης. Μια απρόβλεπτη αλληλουχία γεγονότων θα σας εντάξει στο σύνολο, ακόμη κι αν η επιθυμία σας αυτή την περίοδο είναι να απομονωθείτε.

Είναι γεγονός ότι η κοινωνική σας ζωή θα τείνει να καταστεί περισπασμός από τα καίρια θέματα. Όμως πρέπει να είστε στο κέντρο της δράσης, γιατί οι κοινωνικές επαφές είναι ο κρίκος που σας λείπει για να έχετε την απαιτούμενη και έγκαιρη υποστήριξη. Η αλλαγή της οπτικής σας είναι αυτή που θα σας ενδυναμώσει, για να δείτε τα πλεονεκτήματα των συμμάχων που πιστεύουν σε εσάς. Η αρχή σας αυτή την περίοδο πρέπει να είναι το «να είστε ο φίλος που θα θέλατε να έχετε».

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Ωροσκοπιου της Νεας Σεληνης για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-erwtoskopio