Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνος Τεταρτη 06/09 Β

erwtiki-astrologia

Ωροσκοπιο Πανσέληνος στους Ιχθύες

 

ζωδια Παρθένος

Όσο αποφασισμένοι κι αν είστε να εκτελέσετε με ακρίβεια το πρόγραμμα που έχετε θέσει, το πιο πιθανό είναι να αντιμετωπίσετε δυσχέρειες. Ακόμη κι αν έχετε την αίσθηση ότι οι άλλοι αναστατώνουν τα σχέδιά σας εσκεμμένα, να ξέρετε ότι εσείς είστε οι υπαίτιοι. Η επινοητική Πανσέληνος στους Ιχθύες και στον 7ο Οίκο σας των Άλλων, αντανακλά τις ελπίδες που μοιράζονται μαζί σας τα άτομα του περιβάλλοντός σας.

zodia-taro-45

Δεν είναι η δική τους παρουσία που σας αποσπά την προσοχή, είναι τα δικά σας ανεκπλήρωτα όνειρα – που ηχούν τόσο δυνατά ώστε να παραμελείτε τις υποχρεώσεις σας! Η πάλη για την υπεροχή, σας παρακινεί. Η πάλη για την τελειότητα, σας αποθαρρύνει.

 

ζωδια Ζυγός

Εύχεστε να υπήρχε κάποιος τρόπος να διευθετηθούν οι εκκρεμότητές σας από μόνες τους, ώστε να μην πρέπει να ανησυχείτε πλέον γι’ αυτές; Είναι πιθανό να δυσκολευτείτε τώρα να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας, καθώς η Πανσέληνος στους Ιχθύες θα θαμπώσει κάπως τον 6ο Οίκο σας της Επιμέλειας. Ακόμη κι αν προσπαθήσετε να εμείνετε στη λίστα καθηκόντων σας, δεν θα μπορείτε να περιορίσετε τα οράματα των ονείρων σας που εισβάλουν!

Θα σας φανεί πολύ πιο εφικτό να θέτετε έναν στόχο κάθε φορά, ώστε ολοκληρώνοντάς τον να έχετε την ελευθερία να χειριστείτε τα λιγότερο «εγκόσμια» σχέδιά σας. Όπως λέει και η Όπρα Γουίνφρι: «φυσικά και μπορείτε να τα πετύχετε όλα – αρκεί να μην είναι όλα ταυτόχρονα»!

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός

Τα ρομαντικά οράματα μπορούν να γίνουν αφορμή για μαγικές στιγμές ή τρομακτικά όνειρα. Ονειρευτείτε το πιο ιδανικό μέλλον, με την Πανσέληνο στους Ιχθύες να σχηματίζεται στον 5ο Οίκο σας της Αγάπης και της Δημιουργίας. Φροντίστε μόνο να μην παρασυρθείτε σε πιο σκοτεινά και περίπλοκα μέρη…

Το κλειδί για να βελτιστοποιήσετε τη δύναμη της φαντασίας σας, είναι να συνειδητοποιείτε τους καρπούς των πνευματικών σας περιπλανήσεων χωρίς να παγιδεύεστε στην αποκάλυψη των αποτελεσμάτων. Εξασκήστε την αποδέσμευσή σας, προσποιούμενοι ότι βλέπετε μια ταινία! Απολαύστε τη μαγεία του μυαλού σας, χωρίς να γίνεστε σκλάβοι των επιθυμιών του.

Διαβαστε το Μεγαλο  Ωροσκοπιο Πανσεληνου 6/9 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Τοξότης

Είναι στοιχείο της ιδιοσυγκρασίας σας να ταξιδεύετε ανά τον κόσμο αναζητώντας την περιπέτεια. Ωστόσο ενδέχεται να εκπλαγείτε ευχάριστα, όταν ανακαλύψετε ότι ο επόμενος προορισμός σας είναι πολύ κοντά στην έδρα σας! Η διαισθητική Πανσέληνος στου Ιχθύες θα γεμίσει με όνειρα τον 4ο Οίκο σας της Ασφάλειας, ενθαρρύνοντάς σας να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας χωρίς να απομακρυνθείτε.

Κυνηγήστε τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας προσδοκίες, χωρίς να θέτετε όρια στις πορείες που ακολουθεί το πνεύμα σας. Το μοναδικό ταξίδι που είναι πραγματικό και ουσιαστικό, είναι αυτό που κάνετε μέσα σας!

zwdia

ζωδια Αιγόκερως

Όσο πιεστικοί κι αν είναι οι στόχοι που έχετε θέσει, μπορείτε να τους αφήσετε να χαλαρώσουν για μια – δυο μέρες και να ασχοληθείτε με λιγότερο πρακτικά θέματα. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες θα αναδυθεί από τον 3ο Οίκο σας του Περισπασμού, για να σας παρασύρει προσωρινά από την πορεία που έχετε χαράξει.

Μην σας πιάσει πανικός, υπάρχουν πολλοί τρόποι να νιώσετε ικανοποίηση – και η τροφή της ψυχής με απρόσμενες σκέψεις, μπορεί να βάλει ένα χαμόγελο στην καρδιά σας. Η επιτυχία δεν είναι το κλειδί της ευτυχίας, η ευτυχία είναι το κλειδί της επιτυχίας!

ζωδια Υδροχόος

Η αβεβαιότητα σε οικονομικά θέματα μπορεί να περιπλέξει μια σχέση, ειδικά αν οι επιπτώσεις μιας απόφασης επηρεάζουν και κάποιο άλλο άτομο. Δεν θα είναι εύκολο να εναρμονίσετε όλες τις δυναμικές με τα όνειρά σας, καθώς η μεταφυσική Πανσέληνος στους Ιχθύες θα εισχωρήσει στον 2ο Οίκο σας των Κεκτημένων.

Όσο προσκολλημένοι κι αν είστε στις θέσεις σας για τα οικονομικά σας, η αποκόλληση θα είναι ιδιαίτερα γήινη! Θα σας κάνει καλό σε αυτή τη φάση, να σκεφτείτε όσα χρειάζεστε σε σχέση με αυτά που θέλετε. Φτωχός δεν είναι ο άνθρωπος που έχει λίγα, είναι αυτός που επιδιώκει όλο και πιο πολλά!

zodia-zvdia-75

ζωδια Ιχθύες

Νιώθετε ότι όλοι ασχολούνται μαζί σας, απαιτώντας από εσάς πιο πρακτικό σκεπτικό; Αυτό που είστε απρόθυμοι να συνειδητοποιήσετε, είναι ότι τα όνειρά σας αποτελούν μόνο μια απόδραση από την πραγματικότητα. Στις 6 Σεπτεμβρίου η Πανσέληνος θα σχηματιστεί στο ζώδιό σας και στον 1ο Οίκο της Προσωπικότητάς σας, κάτι που θα σας εμπνεύσει να μεταμορφώσετε τον εαυτό σας σε πιο προσγειωμένο.

Μην αναλώνετε τις δυνατότητές σας, επειδή κάποιοι σας κριτικάρουν που ακολουθείτε την καρδιά σας. Ο καθένας κρίνει τον εαυτό του με βάση όσα νιώθει ικανός να κάνει, ενώ οι άλλοι μας κρίνουν από όσα έχουμε ήδη κάνει!

Διαβαστε το Μεγαλο  Ωροσκοπιο Πανσεληνου 6/9 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot