Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 09/06 Β

astrologia-eksagwno-ari-ermi

Πανσέληνος στον Τοξότη ωροσκοπιο

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Όσο έτοιμοι κι αν νιώθετε να ενδώσετε σε λίγο ρομάντζο, πρέπει πρώτα να εκπληρώσετε τις πρότερες υποχρεώσεις σας για να καταφέρετε να διεκδικήσετε την αγάπη. Η Πανσέληνος στον Τοξότη επισκέπτεται τον 5ο Οίκο σας του Ερωτικού Παιχνιδιού, και θα αποκαλύψει τη διάθεσή σας να ανοίξετε την καρδιά σας για να αφήσετε να μπει ένα ιδιαίτερο άτομο.

 

Φροντίστε να πάρετε τις αποφάσεις σας με πλήρη επίγνωση των συνθηκών, πριν προχωρήσετε τα πράγματα. Μόνο αν αναλογιστείτε ουσιαστικά κάθε πιθανό κίνδυνο ή κέρδος, θα μπορέσετε να πάρετε

zodia-taro-45

τη σωστή απόφαση για τα επόμενα βήματά σας στην αρένα της αγάπης. Να θυμάστε την αρχή: «αν σας οδηγεί το πάθος, αφήστε τη λογική να κρατά τα ηνία»!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Λίγη επιπλέον ένταση, ενδέχεται να σας βάλει σε εξαιρετικά δυναμικές καταστάσεις. Ίσως να μην νιώθετε όσο χαλαροί θα θέλατε, γιατί η Πανσέληνος στον Τοξότη ενεργοποιεί τον 4ο Οίκο σας της Ασφάλειας, κάτι που θα σας προτρέψει να αναζητήσετε τη μέγιστη διαφάνεια στις επαγγελματικές αλλά και τις προσωπικές σας σχέσεις.

Κάποιες ανησυχίες για την αβέβαιη επαγγελματική σας πορεία, είναι πιθανό θα φέρουν στην επιφάνεια παλιές φοβίες και συναισθηματικές ανασφάλειες. Το ευχάριστο είναι ότι η απαισιοδοξία σας θα είναι ανίσχυρη, όταν δείτε όσα σκέφτεστε στο φως της ημέρας! Κάντε πράξη την αρχή: «αφήστε τα όνειρά σας να ξεπεράσουν τα βήματα των προσδοκιών σας»!

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Μην απασχολείστε καθόλου με σκέψεις για όσα μπορεί να σας διαφεύγουν, ακόμα κι αν βρίσκετε δυσκολίες στην εύρεση αρμονικών σχέσεων. Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα ενεργοποιήσει τον 3ο Οίκο σας της Επικοινωνίας, ενισχύοντάς σας στην έκφραση όσων θέλετε από τους άλλους. Αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην προσπαθήσετε να κάνετε λαμπερό κάτι σκοτεινό υπερβολικά γρήγορα. Ενδέχεται να χάσετε την ευκαιρία να ωριμάσει κάτι εξαιρετικά μαγικό για εσάς!

Τοποθετήστε όσα λαχταράτε σε ένα βιώσιμο σχέδιο για το μέλλον σας. Η ελεγχόμενη ανάπτυξη είναι πάντα πιο αποδοτική μακροπρόθεσμα, από μια ξαφνική προσπέλαση! Ο Μολιέρος υποστήριζε ότι «τα δέντρα που ωριμάζουν πιο αργά, δίνουν τους καλύτερους καρπούς»!

zwdia-66

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Η σμίκρυνση των φόβων σας, ενδέχεται να σας οδηγήσει σε αμφισβήτηση των βασικών σας πεποιθήσεων. Είναι δεδομένο ότι δεν μπορείτε να αναμένετε να σας αγαπήσουν οι άλλοι, αν πρώτα δεν αγαπάτε εσείς τον εαυτό σας.

Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα δώσει έμπνευση στον 2ο Οίκο σας της Αυτοεκτίμησης, ωθώντας σας να δείτε τον εαυτό σας υπό διαφορετικό πρίσμα. Διαθέτετε την αδιαμφισβήτητη δύναμη να πετάξετε τις «παλιές κασέτες» που παίξουν συνεχώς τους ίδιους ξεπερασμένους ρυθμούς. Μην αναμένετε όμως να έρθουν καλύτερες στιγμές για να χορέψετε στη μουσική σας… Δημιουργήστε εσείς το νέο μουσικό χαλί της ζωής σας, τώρα που οι πλανήτες είναι καλά κουρδισμένοι!

tarw-erwtoskopio

 

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Η συναισθηματική σας ένταση ενδέχεται να φτάσει σε υψηλές κλίμακες, με τα άτομα του περιβάλλοντός σας να νυχοπερπατούν γύρω σας για να μην ερεθίσουν τα νεύρα σας! Η υπεραφθονία αυτής της Πανσελήνου στο ζώδιό σας, ρίχνεται στον 1ο Οίκο σας της Προσωπικότητας. Θα έχετε την ώθηση να χρησιμοποιήσετε κάθε μέσο, προκειμένου να θέσετε τις απόψεις σας.

Δεν θα σας ενδιαφέρει καθόλου να καταπραΰνετε τα πνεύματα, θα θέλετε μόνο να γίνει σε όλους κατανοητή η αλήθεια. Η συμβουλή του σύμπαντος προς εσάς, είναι να θυμάστε ότι ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω από εσάς, άρα όλοι δικαιούνται να έχουν τις θέσεις τους. Παραμερίστε τη ρητορική πλευρά σας και ανοίξτε διάπλατα τις αγκάλες της αγάπης!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Θα αρχίσετε πλέον να νιώθετε σημεία ικανοποίησης για την καθημερινότητά σας, αν και θα συνοδεύονται από μια χροιά αβεβαιότητας για την πορεία της ζωής σας καθώς η Πανσέληνος στον Τοξότη αναδύει τον 12ο Οίκο σας του Πεπρωμένου.

Ενδώστε σε αυτή την παρόρμηση για αμφισβήτηση του εαυτού σας, γνωρίζοντας ότι είναι μια παροδική φάση. Προτεραιότητά σας είναι να αποκτήσετε μια ρεαλιστική οπτική του παρόντος, ώστε να αρχίσετε να αποβάλλετε τα στοιχεία εκείνα που σας εμποδίζουν να δώσετε το σύνολο των δυνατοτήτων σας. Συνειδητοποιήστε την αρχή: «πρέπει να ονειρευτείτε, πριν κάνετε πραγματικότητα το όνειρό σας»!

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Αξιοποιήστε προς όφελός σας τον πλούτο γνώσεών σας, με στήριγμα τη βαθιά κατανόηση που έχετε για τη δύναμη της συλλογικότητας! Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα δώσει προνόμια στον 11ο Οίκο σας της Κοινωνικής Δικτύωσης, κάτι που θα σας παρακινήσει να εντοπίσετε τις ανάγκες των «ομάδων» σας προκειμένου να ακμάσουν.

Επιστρατεύσετε την έμφυτη γοητεία σας, για να πάρετε αυτά που θέλετε χωρίς να προκαλέσετε συναισθηματικές εντάσεις. Είναι γεγονός ότι μπορεί να μην καταλάβετε καν ποια ψυχολογικά «κουμπιά» των άλλων πατάτε… Μην πάτε γυρεύοντας για μπελάδες εκεί που δεν υπάρχουν, γιατί είναι πιθανό να προκύψουν!

zodia-taro-zwdia

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Δεν μπορείτε να αποφασίσετε αν θέλετε να είστε στο επίκεντρο της προσοχής ή όχι. Η εκφραστική Πανσέληνος στον Τοξότη θα ρίξει φως στον 10 Οίκο σας του Κύρους, κάτι που θα σας καταστήσει πιο άνετους στο μέσο της σκηνής και στο κοινωνικό πεδίο.

Παράλληλα ωστόσο, η Σελήνη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ήλιο στον 4ο Οίκο σας του Σπιτιού και της Οικογένειας, παροτρύνοντάς σας να υιοθετήσετε πιο χαμηλούς τόνους. Ακόμη κι αν προτιμάτε να εργάζεστε στο παρασκήνιο, έχετε το περιθώριο να διεκδικήσετε αυτά που έχετε κερδίσει δικαιωματικά. Να μην ξεχνάτε την αρχή: «δεν θεραπεύεστε στην απομόνωση αλλά μέσα στην κοινωνία».

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768