Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 09/07 Α

zwdia-erwtikes-imeres-evdomadas-20261014

Ωροσκοπιο Πανσέληνος στον Αιγόκερω: Αναζήτηση Ισχύος

Αδημονείτε να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας; Η Πανσέληνος στις 9 Ιουλίου στον σοβαρό Αιγόκερω, συστήνει σε όλους να κινηθούν αργά στην αναζήτηση ισχύος. Αυτή η Πανσέληνος θα συναντηθεί με τον αποτελεσματικό Πλούτωνα, κάτι που θα εντείνει τα κίνητρά σας και θα δημιουργήσει μια αίσθηση επείγοντος σε καταστάσεις που δεν είναι τόσο κρίσιμες όσο φαίνονται.

Η παρουσία του Πλούτωνα στο σκηνικό θα αποκαλύψει κρυφές ατζέντες και θα πιέσει τον ψυχολογικό παράγοντα όλων. Όμως η ίδια ενέργεια μπορεί να αξιοποιηθεί στο να φτάσετε στον πυρήνα ενός παρατεταμένου μυστηρίου…

 

Στο μεταξύ, ο ζωοδότης Ήλιος από τον Καρκίνο θα συναντήσει τον υπερήρωα Άρη κατά τη φάση της Πανσελήνου, κάτι που θα επικεντρώσει τις κινήσεις σας σε όσα αξίζει να παλέψετε. Αντί να σας αγχώνουν οι φοβίες σας, θα έχετε τώρα την ευκαιρία να γίνετε πνευματικοί πολεμιστές, να υπερασπιστείτε την αγάπη απέναντι σε παράλογες επιθέσεις μίσους.

zodia-taro-45

Το βέβαιο είναι ότι η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να προωθήσει τους πάντες μέχρι ένα σημείο. Πρέπει οι ίδιοι να φανείτε πρόθυμοι να πάρετε συνετές αποφάσεις, αφιερώνοντας όλο το χρόνο και την ενέργεια που χρειάζεται για να πετύχετε τους στόχους σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Δυστυχώς, μια άβολη σύμπραξη ανάμεσα στον εριστικό Άρη και τον ψυχρό Κρόνο, υποδεικνύει ότι ενδέχεται να βρεθείτε μπροστά σε προβλήματα αν υποτιμήσετε την απόσταση μέχρι τον τελικό σας προορισμό. Μπορεί να δελεαστείτε να διανύσετε με ταχύτητα την απόσταση μέχρι τον τερματισμό, όμως η επιτυχία είναι πιο πιθανή αν αποδεχθείτε ότι αυτή η πορεία είναι μαραθώνιος.

Η Επίδραση της Πανσελήνου σε όλα τα ζώδια:

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Είναι πιθανό να έχετε αναλάβει περισσότερα από όσα αντέχετε, άρα πρέπει να επιδείξετε έργο είτε σας αρέσει είτε όχι. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα βρεθεί στον 10ο Οίκο σας της Καριέρας, κάτι που διατηρεί τα εργασιακά σας θέματα σε προτεραιότητα. Το θετικό είναι ότι μια μεθοδική προσέγγιση τώρα, θα επιταχύνει τους ρυθμούς προόδου για την επίτευξη των στόχων σας. Όπως λέει ένα ρητό: «δεν υπάρχει ασανσέρ για την επιτυχία. Πρέπει να πάτε από τις σκάλες»!

zwdia-fotia

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Είστε αμείλικτοι ως προς την προσπάθεια που καταβάλετε για να πραγματώσετε τα ταξιδιωτικά σας όνειρα, ακόμη κι αν φαντάζουν να κινδυνεύουν. Αντί να επενδύετε επιπλέον ώρες στην έρευνα, τώρα πρέπει να σκεφτείτε πιο επιδέξια για να έχετε αποτελέσματα. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα φωτίσει τον 9ο Οίκο σας των Οριζόντων, κάτι που θα σας δώσει ώθηση να ρισκάρετε. Να ξέρετε ότι η υπέρβαση που επιδιώκετε θα επιτευχθεί, μόνο αν αποφασίσετε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Σε εσάς ταιριάζει η αρχή: «Μόνο όσοι ρισκάρουν να πάνε πιο μακριά, μπορούν να μάθουν πόσο μακριά μπορεί να φτάσει κάποιος»!

taro-oroskopio-54

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Αποφύγετε τον πειρασμό να αποκαλύψετε πάρα πολλά, πάρα πολύ γρήγορα! Αν κρατήσετε για τον εαυτό σας κάποιες ιδέες πριν τις διαπραγματεύσεις σας, θα έχετε ένα μυστικό πλεονέκτημα στο μανίκι σας. Οι διαπροσωπικές σας επαφές θα είναι λίγο περίπλοκες, καθώς η Πανσέληνος της στρατηγικής στον Αιγόκερω θα επηρεάσει τον 8ο Οίκο σας της Μεταμόρφωσης. Εντούτοις πρέπει να εμπιστευτείτε το συναίσθημά σας, ακόμη και χωρίς να ξέρετε πού θα σας οδηγήσει. Πρέπει να δουλέψετε λίγο περισσότερο τα όρια οικειότητάς σας, για να απολαύσετε τα κέρδη της σε μακροβιότερη βάση.

zwdia

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Μια φιλία ή μια συνεργασία ενδέχεται να αντιμετωπίσει δυσχέρειες, που θα απαιτήσουν από εσάς να επανεξετάσετε τα συναισθήματά σας. Πρέπει να μιλήσετε γι’ αυτά όσο γίνεται πιο ειλικρινά, τώρα που η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μπαίνει στον 7ο Οίκο σας των Σχέσεων και μεγεθύνει προβλήματα ή ενθουσιασμούς. Το πώς θα χειριστείτε κάποια ευαίσθητα θέματα, ειδικά στην προσωπική σας ζωή, θα θέσει και τα θεμέλια για το μέλλον. Η κεντρική ιδέα αυτής της περιόδου είναι να λειτουργείτε από καρδιάς, για να βελτιώσετε την ποιότητα της καθημερινότητάς σας. Λένε ότι αυτά που σας κάνουν ευάλωτους, είναι που σας κάνουν και όμορφους!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις